Mamici inimoase de Constanta***150***
Raspunsuri - Pagina 16
vladis spune:
'neata la fete!
georgi, pt spitalele de stat iti trebuie trimitere de la med fam si copie de pe certificatul de nastere al copilului, iar pt tine buletinul daca ramai internata cu el. drum bun si sa va intoarceti sanatosi!
diana, ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebelina (apropo, ati ales un nume superb ), nastere usoara! ai programata cezariana sau nasti normal? parca tibi e la mircea, nu? suntem asa intr-o ceata cu liceul mircea vs. traian... voi sunteti multumiti de actul educational, atmosfera, colegi, etc.? ieri am primit ghidul admiterii si deja s-au adunat iepurasii pe la frunzele morcovului
cornelia, ramasesem datoare cu un raspuns, piticul va merge la donald se pare anul viitor, voi ramaneti in aceeasi formatie?
citind de zumba simonei am realizat ca am scris o prostie acu' ceva timp, cand ziceam ca nu pot executa zumba din cauza de trauma cervicala, era vb de kangoo jumps de fapt, vaz ca nu m-a tras nimeni de urechi deh, roza imi zboara atatia fluturi prin capatana ca azi dimi, dupa ce am mancat, am baut si cafeaua, mi-am adus brusc aminte ca eram programata la analize si asteptam de vreo luna momentul, sa innebunesc noroc ca am dat de o doamna draguta la lab si imi recolteaza maine, altfel trebuia sa reprogramez si vizita la med fam pt rezultate, ca peste tot e de asteptat cu saptamanile.
pupi si we calduros distractie placuta si LMA la lenute si titisori!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
da Geo, vis-a-vis de acte ptr internar, normal iti trebuie documente....acu' depinde si de medic(io nu am dus nimik cand l-am operat pe Luca, da' cica eram pila )dar toate mamicile umblau cu documenetele
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Crix.. parerile sunt impartite referitor la toti medicii, iar noi am avut experienta ok cand am operat-o pe Mony acum 3 ani. Acu ce sa zic... oricum am emotii ca Teo a facut urat dupa operatia de fimoza la ct si ma tem de reactiile diferite la anestezic... oi vedea acum cum se desfasoara actiunea...
Am cerut deja de la Mf trimitere, imi iau acte...
Lulu... eu nu le-am dat de asta vara inghetata si nu zic ca asta o fi neaparat explicatia... dar nu este rosu rau, nu tuseste, nu face febra, e doar putin ragusit. Poate fi de la inghetata, de la tipat mult si tare, poate fi alergic.. nu stiu ce poate fi, dar daca era infectie evolua de sambata pana azi, nu?
Am pregatit ce trebuia, am dat telefoanele si acum astept sa vina oamenii sa le preia. Sper ca nu imi scapa ceva...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
geo, poate sa fie o viroza usoara, ca circula prin oras, important este ca nu a evoluat.
Ce fel de anestezie face Theo?
Brrrr, eu cand imi aduc aminte , singura teama am avut-o de anestezie(totala) dar a suportat-o f bine, singura chestie...dupa a ramas cu o tuse/iritatie de la gazul inhalat.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
georgipuia spune:
Nu as stii sa-ti raspund... si la fimoza banui ca a fost atat de traumatizat de dr si asistente inainte sa adoarma de a avut reactia aia urata.. in fine... si eu tot brrr zic....
georgipuia spune:
Fetele... la mesaje private am cumva un soi de folder Trash? Zicea cineva ca are de dat un patut si o vecina ma intreba de un patut pt prietena ei... nu mai am mesajul privat prin care m-am corespondat cu dna respectiva... Voi stiti despre cine era vorba ca nici nik-ul nu mi-l amintesc
lulu77 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163697&whichpage=4
uite aici Geo discutia...pag.4 acest capitol.
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Dodo-pui spune:
ne-am adunat dupa drumuri
hranit hunii...sper sa o dobor macar pe Isabella si sa finisez poseta.
La sfarsitul saptamanii viitoare depun si eu dosarul si finalizez ce mai am pentru Bogdi.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
simonapro spune:
Buna!
Mai am putin si plec si eu spre casa, unde am program de curatenie. Ma bucur ca sunt maine libera si avem timp sa ne plimbam.
Daca va place trupa Voltaj, duminica seara au concert la City Mall la 19.30. Eu sunt prezenta, ca imi place mult cum canta.
Georgi: va doresc sa scapati cu bine si cat mai usor
Sa aveti un weekend frumos!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)