Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dia, hai ca imediat scoatem agitatele pt tine

--------------------------------------------
Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

ralucis, eu am asa o frica sa nu ma apuce si sa fie atat de brusc ca sa nu apuc sa ajung la spital....
si eu am senzatia ca nu apuc termenul

Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

update semnatura

amr 9 zile

Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

noi miercuri mergem la control. si eu am senzatia ca nu ajung la termen, deoarece asa ma apasa (a coborat de cca 5 zile), ma dor cred ca ligamente pe-acolo pe jos, ori nu stiu ce. de fapt ma inteapa, nu ma doare. e mult mai agitata acum, ori o simt eu altfel, pt ca si-a sch pozitia. dopul e la locul lui, ca as fi observat ceva schimbari... iar merg la baie de 3 ori pe noapte, simt ca ma apasa si pe colon...
miercuri terminam 38 sapt.
abia astept sa vedem, miercuri, ce zice dr. oricum, nu cred ca ajungem in 28, cand a programat dr cezariana.
fetelor, nastere usoara, si bebici sanatosi!

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Dia_ hubby, AMR 24 ore pana la marea intalnire! Asa ca dam drumul la galerie!

HAI ALESSIA MARIA! MAMI TE ASTEAPTA!

34+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

luiza asa a stabilit d-na dr de obicei face cezariana pe la 38 si jumatate de saptamnai vrea sa fie de garda in ziua cu cezariana ca sa poata sta cat mai mult asa face tu toate pacientele sa se asigure ca totul estte bine sunt norocoasa
marin ai dreptate cred ca ramane stabilita data de ziua mea
luiza in 38 de sapt o sa fiu la mine ramne srabilita data pe 7 asa cred dpn este pe 16 iunie acum sa vedem daca bebe este cumintel si va sta la caldurica poate ne intalnim mi-ar placea.
mi-am terminat bagajul pt spital cam scump sincer 500 ron dar m-a consolat gandul ca este pt bebelina mea si nimic nu este prea scump sau prea mult daca este vorba despre ea.
la sfarsitul lunii vine mobila fetei abia astept va pup.
ma doare un rinichi de crap acum aveam nevoie de asa ceva
picioarele sunt doua butucele sincer abia astept sa nasc .
va pup
am mai adaugat si noi o saptamana pupici

35 w cu bebe lily
amr 4 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

NASTERE USOARA, DIANA!

HAI bebelina ALESSIA-MARIA!

Scoate nasucul la aer, sa te cunoastem!

35+

Mergi la inceput

HAI CARMEN!

Tauras Serbanel, suntem nerabdatoare sa te cunoastem!!!!

35+

Mergi la inceput

Amidala, Ramo, cum sunteti? ce fac bebeii?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

HAIDETI MAMICI,VA ASTEPTAM CU VESTI BUNE!

Ce frumos e ca incep sa apara din ce in ce mai multi bebelusi.

Eu am avut un WE asa frumos.Am iesit la niste prieteni la gratar si sambata si duminica,am stat la aer,vremea a fost f buna....mi-a prins asa bine,dupa o perioada lunga de stat in casa.
Nu prea imi vine sa cred ca am trecut de 37 de saptamani.Acum cand vad ca se poate imi doresc sa ajung la 39,sa fie micuta mai grasunica.

Silvy si eu as fi votat tot pt data de 7.O sa ai parte de un cadou minunat.

Luiza bafta la examene! si spor la invatat

Ralucis cu colul sters poti sta o zi sau saptamani intregi.Depinde de bebe,de tine...eu am stat 4 saptamani cu Iris si poate mai stateam,dar venea Craciunul si am preferat sa nasc mai repede si dr mi-a rupt membranele.Deci depinde de la gravida la gravida...doar ca din experienta mea,daca colul continua sa se deschida si se rup membranele,timpul pana la venirea lui bebe e f f scurt(la mine au fost exact 10 min din momentul in care mi-a rupt membranele si pana i-am auzit gurita pt prima data)

Eu mi-am programat fata tauras si ma stresez ca imediat intram in gemeni ,iar lunile trecute ma stresam sa nu iasa berbec

POZE IRIS
mami Iulia37+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput