Mai-Iun2011-BV Vali,Ralu,Carmen,Dia! HAI Ramo!(23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua fetelor
am fost si noi la dr ieri si am stabilit data nasterii 5 sau 7 iunie acum nu stiu ce sa fac pe 7 este ziua mea si toata lumea m-a sfatuit sa aiba si fata ziua ei dar stau si ma gandesc ca oricum ea va fi pe primul loc indiferent de ziua aleasa acum nu stiu ce sa fac, astept pareri.
bebelina nu a vrut sa-si arate fata a stat cu manutele pe fata ,
are 2250 gr este lunguta are cordonul in jurul garului si ne-a trata cu funduletuleste incapatanata ca mamica, cat despre tensiune a vrut sa ma enerveze putin aveam 13.8 si sunt convinsa ca a fost mai mare inainte sa plec de acasa.
va pup fetelor si baieteilor.

34 w cu bebe lily
amr 5 sapt uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor.
Silvy dar de ce iti face cezariana asa de devreme, tu cate saptamani vei avea atunci? Eu sunt mai mare cu aproape 2 saptamani decat tine si doamna doctor mi-a spus ca imi va face cezariana intre 7-10 iunie, asta daca nu se intampla nimic pana atunci. Deci se pare ca vei naste inaintea mea si cred ca avem toate sansele sa ne intalnim in maternitate, ar fi super bine. Sper ca tensiunea sa nu isi mai faca de cap si sa se stabilizeze, ma bucur ca bebelina este bine si ca se dezvolta normal, abia astept si eu sa ajung vineri la medic sa vad ce mai face Matei si cat a crescut.
Va pup pe toate si o seara frumoasa sa aveti.

36+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Maine la 9 ma internez. va pup si am sa va anunt cum a fost. Abia astept sa-mi cunosc baietelul. Am niste emotii!!!!!

39+ Grig-Iustin
bebe Grig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

amidala,

nastere usoara!

--------------------------------------------
Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

silvy, eu votez pt ziua ta. eu asa as face

Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Amidala nastere usoare si abia asteptam vesti de la tine.

36+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

HAI RALUUUU!!!
Hai bebita Grig Iustin!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Bafta Amidala! O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

HAI FLORETRONELA! SERBANEL, HAI AFARA CA MAMI VREA SA TE CUNOASCA!

38+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Haideti fetele, asteptam vesti!

Noi tot asa suntem, cu niste dureri seara de pelvis de zici ca imi intinde cineva oasele cu mana sa le desfaca , dar cred ca saptamana asta o sa vina bebe, nu cred ca mai ajung eu pana la termen. Ma bucur ca e vreme frumoasa si pot sa ma duc in papuci/sandale a spital, ca am picioarele asa de umflate ca nu ma mai incape aproape nimic din ce am pt vreme mai racoroasa.

In week-end am vazut pe TLC un serial cu nasteri si ma gandeam ca poate ma apuca si pe mine nasterea acasa si nu mai ajung la spital, era o tanti care a nascut tac-pac, tot la atreia nastere, deci posibilitatea exista... Nu m-as teme, doar ca s-ar teme barbatu', mai mult ca sigur

Mergi la inceput