Iepurasi coconasi de mar-apr 2010(1) - Bun gasit!!
Raspunsuri - Pagina 19
bluekidoo spune:
aaa.. si tot azi a facut prima buba la cap.. s-a impiedicat, a pus mainile jos, dar in acelasi timp i-a atras ceva atentia, iar in incercarea de-a se uita a dat cu fruntea de asfalt.. si asa s-a ales si cu un cucui julit... iar alaltaieri a facut primele rani in genunchi .. a fost tare fascinata de o boldura pe care a urcat-o si coborat-o de cateva ori.. dar la un moment dat cand sa coboare a vazut un catel si nu s-a mai uitat unde calca asa ca a ajuns in genunchi.. pe care i-a julit binenteles
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Rebiana27 spune:
La multi ani BLUEKIDOO si IRINA!! 
Ma gandeam ca ar fi util sa punem link-urile de la site-urile cu activitati pentru copii pe prima pagina. Acestea sunt momentele in care putem profita din plin de idei si exemple de buna practica.
Despre noi, numai de bine.
Pupam pe toti/toate!
R, mamica lui L si a M
bluekidoo spune:
ANUNT UMANITAR
Daca aveti prin dulap haine, incaltaminte, jucarii care va "incurca", sunt cateva familii formate din adulti si copii, carora le-ar prinde tare bine.. De asemenea sunt binevenite alimente si orice alt ajutor. Multumim anticipat
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
carmickey spune:
buna seara fetele, heeelp 
vin si eu cu o intrebare...antitermicele dau stari de somnolenta la copii?
adelina doarme mult fata de programul ei de somn obisnuit, doarme de la ora 21.30 pana a doua zi la 10.30(cu treziri usoare de baut apa,si laptic spre dimineata) si a doua tura de la 15.00 la 17.30
eu as vrea sa opresc tratamentul, dar nu stiu cat timp se da un tratament? ne-a dat ca diagnostic herpangina as vrea sa merg cu ea sa faca un exudat faringian sa vedem daca s-a vindecat gatul...
ati auzit de acest diagnostic??? eu una nuuuuuuuuuuuuu
va multumesc frumos pentru ajutor
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana
si adolescent Paul Florian
LAlexandra spune:
Neata
Bluekidoo, stiu ce povestesti tu acolo...eu de mult nu mai am nimic pe dulapuri, sertarele le-am golit, dulapurile asigurate.
Din pacate se mai intampla accidente...la noi sotul e mai neglijent si ma cert cu el
. Si la noi a uitat odata biberonul de sticla pe noptiera, bineinteles ca Ale a fost pe el si l-a spart. Noroc ca nu a apucat sa se miste ca am sarit repede si l-am luat de acolo. Bine ca nu s-a intamplat nimic nici la voi.
Stanucel, nu stiu ce e aia...cauta pe net sa vezi ce sscrie. Tratamentul cu antitermice se face cat ti-a prescris medicul... Nu stiu ce sa zic de somnolenta. Suna la medic azi, ca sa stai linistita.
Am editat ca intelesm ca e vb de antibiotic...
Am cautat si asa repede pe net si cica e un enterovirus, trece cam in 4-7 zile, se ia repede de la unii la altii...
_
printisorului Alessandro
castelanaC spune:
buna fetele, intru sa va salut si sa urez La multi ani sarbatoritelor de nume, pentru zile de nastere!
sa traiti, sa infloriti si sa fiti sanatoase, fericite, iubite!
Noi suntem bine, in sensul ca sanatosi, voiosi, voinici, activi toata ziulica, eu sunt zombi dar iubesc de mor perioada asta irepetabila si plina de transformari!
Va pup si sanatate la puii vostri, ma doare sufletul cand citesc ca-s bolnavoiri.
va pup si trimit ca am inceput mesajul de dimineata si uite ca abia acum pe seara apuc sa-l trimit!
pupici 

si floricele din tarile caldeeeeeeeeeeee

castelana mami fericita
Yaia spune:
Multumesc din suflet si pentru runda a doua de urari, sunteti niste dulci!
Stanucel, antitermice dai doar cand are febra si te opresti cand nu mai face febra. Eu antitermice dau doar la nevoie, nu tin chiar strict tratament cu antitermice, ma ingrijesc doar sa nu dau mai repede de 4 ore unul dintre ele...Cand nu mai face febra, nu mai dau.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Delia13 spune:
Salutare si de la noi si bine v-am gasit in casa noua!
.
Imi pare rau ca nu mai am timp de forum, cateodata ma gandesc la voi, dar timpul meu liber e din ce in ce mai putin si o sa fie si mai greu, duminica sotul pleaca in Norvegia pt 2 luni si tre sa ma descurc singura cu David, apoi o sa plecam toti 3 acolo pe o perioada nedeterminata deocamdata.
David e bine, a ramas cu 4 dinti sus si 4 jos de cateva luni altceva nu mai apare, o maseluta, un canin, nik
. Nopatea se trezeste si vrea tzata la 2 ore, chiar si la o ora
.
Ieri am fost in parc cu el, la nisip si mi-a facut acolo un circ de imi venea sa intru in pamant, vroia jucaria altui copil numai pt el si cand i-am luat-o ,tot explicandu-i ca nu e a noastra si tre sa se joace si alti copii cu ea, mi-a facut un circ, a inceput sa urle ,nici in brate nu vroia
.
LA capitolul vorbit in afara de mama si tata f rar, altceva nu zice, decat baba, cuvinte pe care le intelege doar el
.
E cineva de pe forum in Norvegia? Din cate stiu eu nu e, dar am zis sa intreb, ca as avea nevoie de niste informatii, una alta.
Va pup pe toate in special pe iepurasi.
Delia13 spune:
REBIANA- eu as vrea tare mult sa fie pe prima pagina linku-rile cu activitati, mi-ar prinde bine.