dr homeopat galati braila bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

dupa ce am rascolit net-ul,am ajuns la urmatoarele concluzii,ca dr homeopat ca sa fie ok,ar trebui sa practice homeopatia clasica-unicista-adica cu un singur remediu.sunt putini dr de acest gen in Ro,si departe de GL,cel mai aproape de noi ar fi fost Dr Pavlovshi-buzau,dar sotul meu nu a fost de acord sa mergem acolo,pt ca piciul se imbolnaveste mereu-ca sa nu spun saptamanal-si nu ne permitem sa plecam mereu la Buzau,iar consultatiile prin tel sunt cam degeaba-zic eu....asa ca am spus ca mai incercam un homeopat din GL,sotul spunea de dr Nechita,dar cautand pe net,am gasit-o si pe d-na Chiritescu-homeopat pediatru.diseara avem programare,sa vedem ce-o fi...mi-am pierdut asa de mult speranta in medici si medicamente,plus ca suntem cu piciorul in groapa crizei financiare...dupa op de polipi, si miringotomie din04.05.11,pe 22.05 a facut amigdalita pultacee,sub antib la 3 zile a inceput sa faca 40.1...,asa ca pe langa antib oral,a facut si injectabil(2 antib in acelasi timp!),sapt urmat a facut rinofaringita,antib picaturi in nasuc...,sapt asta amigdalita acuta-virala...am inceput trat cu gemoderivate:maces,coacaz negru si porumbar-de 2 sapt,azi i-am inceput si o cura cu colostru cu probiotice....singura explicatie de la medic:asa sunt ei(cei cu trisomie21),au imunitate scazuta la infectii...nu suport asa ceva,se discuta despre pacientul din fata ta,care nu conteaza ca are sau nu trisomie.el nu facea atatea,daca drii nu-i dadeau 8 antibiotice in 2 luni jumate,nu?!bagati in el,nurofen,paracetamol si novocalmin la greau...apoi ,ei au imunitate scazuta.scuze,am refulat putin...uh!ma dispera explicatiile de 2 lei nesustinute de nimic concret...concluzia e ca va voi spune ce impresie mi-a facut d-na Chiritescu.stiu ca-i f in varsta si practica homeopatia din "84.sanatate la pitici si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Nicavica, multa sanatate! Chiar ma intereseaza cu ce impresii vii de la dr.

Mergi la inceput

buna,nu pot spune nimic bun,inca...l-a consultat-are gatul varza-ne-a pus cateva intrebari,ne-a prescris niste remedii-15 la nr-,dar schema,cum sa le ia ,ne-o da joi,pt ca asteptam niste rezultate la analize la ficat si tiroida,si vrea sa le vada,a spus ca-mi va da si o schema cu trusa de urgenta.nu sunt f incantata,pt ca ma asteptam sa ne dea mai putine remedii,in sensul ca la fiecare simtom a dat un remediu.i-am spus si sotului ca nu-s incantata,dar el spune ca oricum am cheltuit bani-80 ron consultatia-si sa facem schema care ne-o va da.asa ca joi avem progamare la orl-mitrea control,apoi la dr Chiritescu-sunt pe aceiasi strada.poate sunt eu pesimista,dar ma apuca pandaliile,cati bani cheltui,iar copilul are gatul varza mereu.o sa ajungem la vraci in curand...am intrebat-o de produsele gemoderivate pe care le ia si a spus ca nu cunoaste efectul...e drep M le ia de 2 sapt,dar gatul tot varza e...sa ma astept la imbunatatiri de la colostru?!sotul meu spune ca pun prea multe intrebari la dr,iar ei isi uita ideile...ca ar trebui sa-i las sa-l consulte si sa ascult ce spun fara sa-i mai intreb nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicavica

buna,nu pot spune nimic bun,inca...l-a consultat-are gatul varza-ne-a pus cateva intrebari,ne-a prescris niste remedii-15 la nr-,dar schema,cum sa le ia ,ne-o da joi,pt ca asteptam niste rezultate la analize la ficat si tiroida,si vrea sa le vada,a spus ca-mi va da si o schema cu trusa de urgenta.nu sunt f incantata,pt ca ma asteptam sa ne dea mai putine remedii,in sensul ca la fiecare simtom a dat un remediu.i-am spus si sotului ca nu-s incantata,dar el spune ca oricum am cheltuit bani-80 ron consultatia-si sa facem schema care ne-o va da.asa ca joi avem progamare la orl-mitrea control,apoi la dr Chiritescu-sunt pe aceiasi strada.poate sunt eu pesimista,dar ma apuca pandaliile,cati bani cheltui,iar copilul are gatul varza mereu.o sa ajungem la vraci in curand...am intrebat-o de produsele gemoderivate pe care le ia si a spus ca nu cunoaste efectul...e drep M le ia de 2 sapt,dar gatul tot varza e...sa ma astept la imbunatatiri de la colostru?!sotul meu spune ca pun prea multe intrebari la dr,iar ei isi uita ideile...ca ar trebui sa-i las sa-l consulte si sa ascult ce spun fara sa-i mai intreb nimic....

nicavica, PM-ul cu numarul de telefon l-ai primit? Ca nu mi-ai mai raspuns...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Nicavica, nu iti dau sfaturi, dar iti spun ce as face eu. Eu as incerca si varianta cu tratamentul homeopat. Dealtfel, stii ca asta fac deja.
Colostru cu probiotice, inteleg ca te referi la acel produs de la Secom. I-am administrat si eu fetitei mele vreo 6 luni, incepand din toamna trecuta, First defense si colostrum cu probiotice, "inspirata" de o amica de-a mea care a folosit produse secom pentru sotul ei grav bolnav. In cazul lui se pare ca au avut efect, de aceea m-am orientat catre aceste produse. Insa asupra fetitei mele eu nu am observat sa fi avut efect ceea ce am folosit. Deci, chiar nu stiu ce sa spun, pentri ca orice medic am intrebat despre produsele secom, au avut numai cuvinte de lauda.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Selene,scuze,da l-am primit,dar nu am sunat inca...
Glimmer,pot spune dupa 2 administrari de colostru ca ieri si azi,fix dupa masa de pranz a iesit afara,ceea ce-i o victorie pt noi...tot cam scremut si cu bobite,dar a iesit...azi a papat si bine la pranz,a fost mai activ...noi am mai folosit cod liver oil si pure dha de la ei, de pe la 1.2ani.au fost bune,dar scumpe...asa ca am renuntat la cod liver oil si i-am dat ulei de peste de la lysi,in fiecare an intre 3-6 luni,s-a cunoscut doar pe partea de atentie,nu de imunitate...asa voi face si eu,voi face schema,nu mai am ce sa pierd...ma voi gandi si la first defense...

Mergi la inceput

Buna fetele,dupa o saptamana de trat homeopat pot spune asa....ultima oara fusesem in aceiasi zi si la orl -unde mi s-a spus ca-i mai bine ca ultima data , dar i-a dat trat cu antib oral si picat cu antib pt nas....,si la drita homeopata,care mi-a spus ca nici nu se uita pe reteta ,sa nu-i dau antib...in fine,am ascultat-o,mi-a facut o schema cu 24 de remedii pe 2 luni,a nu se intelege ca mi-a dat multe remedii,sunt cateva pe care trebuie sa le am in casa,plus ca trat e pe mai multe directii,tiroida,imunitate orl,psihic,constipatie...in fine,avem 4 remedii pe zi,vreo 2 sapt,apoi 3,apoi 2, 1...i-a trecut gatul,mai are amigdalitele mari(aproape se unesc),dar e roz...l-am dus la cresa toata sapt,marti-ii curgea un ochi si 1 nara,si se freca la ureche,i-am dat un remediu,de 2 ori in 24 de ore,si i-a trecut,a 2a zi nu mai avea nimic...mananca binisor,a inceput sa iasa cu scaunul zilnic,nu stiu daca-i de la homeopate sau colostru...deci,suntem pe drumul bun,mi-e si frica s-o spun...vom vedea in we,de obicei se imbolnavea de ce a cules in timpul sapt la cresa,dar poate n-o mai fi asa acum...se pare ca drita l-a citit f bine,si i-a indicat remediile ok... va voi spune dupa 1 luna ce se mai intampla.pup

Mergi la inceput

Multa sanatate!
Pana la urma ai urmat tratamentul dr. Chiritescu? Ce i-a dat pentru constipatie?

Mergi la inceput

da.Aesculus si Aloe.dar stiu ca si Bryonia ajuta la constipatie.primele 2 i le-am dat doar 2 zile.la drita Goarza ,ne dadea collinsonia.cel mai important e ca are scaun zilnic

Mergi la inceput