dr homeopat galati braila bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Da, Soleil si Laina, voi intra dincolo, nu stiu daca azi am timp, poate maine. Hai ca suna ca o chestie cu "dezvaluiri spectaculoase in numarul urmator". Nu e cine stie ce poveste, dar poate unora le va folosi pe viitor, cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Off, da....chiar ca te pierzi...
Ea are Baryta ca remediu de fond, oricum...Este tip Silicea...asta din rezultatele acelea de pe calculator.
Acum, noi acea prima consultatie am avut-o pe la inceputul lui februarie. Coincidenta sau nu, cazurile ei de amidgalita au fost mult mai dese de cand am inceput acest tratament homeopat. A facut si pe la sf. lui februarie, si in martie vreo doua, si in aprilie...Plus ca incepand cam din martie amigdalele ei s-au marit ff mult. Ea oricum le avea mari, da parca nu chiar asa uriase. Am pus initial acest lucru pe seama atacului imunitar la care este supusa odata cu intrarea in colectivitate. Insa ea se duce la gradi din septembrie, si abia in martie au luat amigdalele ei aceste proportii accentuate.

Nu stiu ce sa spun. E posibil sa fie reactie la remediile luate? Oare calculatorul nu a dat rezultatul corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Calculatorul poate da rateuri, pana la urma el nu face altceva decat sa ia simptomele care i se pun la dispozitie si sa faca intersectia lor. Dar nu cred ca e cazul. Pana la urma, cel care decide e medicul, m-am jucat si eu candva cu un program din asta.
Atunci, daca tot zici ca are Baryta ca remediu de fond, nu-i mai da acum. Incearca Phytolacca, in ideea a ceea am zis mai devreme - ca e acutul lui Baryta. Si daca decizi sa-i dai Phytolacca, scoate si Mercurius.
Reactie poate fi - e posibil sa faca agravare si sa se amelioreze cu timpul. Asta poate dura si cateva luni la remediile de fond. E posibil si sa dezvolte alte simptome, in virtutea legii ca afectiunile se vindeca in ordinea inversa a aparitiei lor.
Cand i-ai dat Baryta, ce dilutie si cat timp?
Tot e bine ca stii ce tip este, eu nici acum n-am aflat exact ce constitutie are fii-mea :).

Mergi la inceput

Baryta de 200 a luat vreo trei saptamani, ca apoi au urmat niste chestii mai acute (tratate alopat la momentul acela) si am fost prea incordata sa imi amintesc si de bulinute, printre toate minunile pe care le aveam de facut atunci.

Despre Phytolacca...sunt asa de impartita, mi-e si teama sa fac experimente...am vazut ca e pt angine cu dureri arzatoare...asta mica a mea, in afara vocii, subfebrilitatii si punctelor albe de pe amigdale, n-ai zice ca are ceva.

Cand a fost tratata alopat, tot la fel a debutat - cu vocea asta voalata, dar dupa a doua doza de antibiotic isi revenise...

Mergi la inceput

N-are ce sa pateasca, eventual o sa fie si maine la fel ca azi, n-o sa aiba niciun efect. Ii dai dilutie mica, 7ch de ex, nu are efecte adanci.

Mergi la inceput

Nu prea am cum iesi sa cumpar Phytolacca...ca nu am cu cine s-o las pe ea...

Este posibil ca homeopatele sa tina infectia sub control, fara sa o elimine de tot? Tinand cont ca ea sta in aceasta stare subfebrila? Si totusi sa fie nevoie de antibiotic? Iar in conditiile astea sa nu-i treaca cu nicio bulinuta?....

Off...va rog sa ma iertati pt marea de intrebari...

Mergi la inceput

Homeopatele ar trebui sa o ajute sa elimine singura infectia, cam asta e principiul - organismul se vindeca singur. Uneori nu reuseste, si atunci are nevoie sa fie ajutat.
Sigur ca e posibil ca remediile sa nu fie bine alese si atunci organismul nu prea primeste niciun ajutor. Eu zic sa astepti rezultatul de la exudat si apoi vorbeste cu doctorita voastra.
In functie de asta si de cum evolueaza cea mica, iei apoi o decizie referitoare la administrare de antibiotic.

Am o prietena care are doi copii - primul nu a mai luat antibiotic de foarte mult timp, al doilea nu a luat niciodata. Ea mereu a tratat copiii cu bulinute. Ea mi-a recomandat-o pe doctorita noastra, in care are mare incredere.
Copilul meu a mai luat si antibiotice de-a lungul timpului, nu am avut taria de a sta numai cu tratament homeopat. Dar, intai l-am incercat pe acela, numai ca uneori nu a dat rezultate si atunci am dat antibiotic - in doua cazuri: la o amigdalita pultacee si la o otita foarte urata. E posibil ca eu sa nu fi reusit sa expun foarte corect cazul doctoritei sau ea nu a avut intuitia necesara la momentul respectiv, nu stiu. Dar se poate intampla...

Si iti mai spun o chestie - poate ar fi bine s-o lasi un pic in pace si vezi cum evolueaza. Este posibil ca ea sa dezvolte aceste simptome in baza remediului de fond primit. Daca nu e grav, poate ar trebui sa nu-i mai dai mai nimic - faci supresie si atunci aceste simptome vor tot reapare. Ca si cum organismul incearca sa elimine o problema si tu o tot impingi la loc. Pentru ca ea nu s-a putut elimina, o sa tot apara sau o sa se adanceasca.
Asta e tot de prin cartile pe care le-am citit.

Mergi la inceput

Deci acum ea iar are 37.6, punctele albe sunt tot acolo, neschimbate, vocea este exact la fel... Eu cu toata sinceritatea cred ca nu au facut mare lucru toate aceste remedii.

Sincer sunt dezamagita si am senzatia ca am gresit foarte grav pe undeva. Ea de la acea problema mai mare de pe la inceputul lui martie nu a mai primit bulinute. Deci a fost lasata si in pace.
Sunt complet debusolata. Poate era mai bine sa nu fi facut toate aceste experimente homeopate care parca mai rau au facut....

Mergi la inceput

Te cred ca esti dezamagita, stiu cum este, si imi pare tare rau.
Dar nu, eu nu cred ca au facut mai rau...
Daca poti, sun-o pe doctorita si spune-i ce se intampla, cum evolueaza fetita. Ar trebui sa iti poata spune ceva.

Mergi la inceput

Bine ar fi fost sa se uite din prima faza ca lumea la ea, sa nu se bazeze doar pe descrierile mele neavizate din punct de vedere medical.

Acum ii voi tine starea sub control pana maine cand vor veni rezultatele de la exudat, ii voi da antibioticul potrivit si...nu stiu daca voi mai continua cu homeopatia. Am sperat ca pe aceasta cale sa evitam operatia de amigdale, dar se pare ca situatia s-a inrautatit. Am crezut in mod naiv ca homeopatele nu au cum sa "strice". Se pare ca in cazul nostru cam asta au facut.

Voi mai face, poate, o incercare, o reevaluare a fetitei la un alt doctor, sa vad ce rezultat da calculatorul si acolo... dar in acest moment nu pot sa spun ca mai cred in homeopatie.

Se pare ca la unii oameni pur si simplu nu merge. Si nu este prima data cand nu merge. Nu este prima afectiune de acest gen la care bulinutele nu au avut niciun efect si a trebuit antibiotic.

Cu acest nou esec la activ, astept cu nerabdare povestea lui glimmer, pentru ca presupun ca tot asa ceva ne asteapta si pe noi (ma refer la ablatia de amigdale).

Mergi la inceput