dr homeopat galati braila bucuresti

dr homeopat galati braila bucuresti | Autor: nicavica

Link direct la acest mesaj

buna,am nevoie de o recomandare pt medic homeopat BUN,pt copilul meu.am urmat un trat la d-na Goarza(gl)-8 luni,fara rezultate multumitoare,pe laga faptul ca recomada cate 10-12 remedii pe zi,ceea ce am inteles ca nu-i bine.nu intru in detalii aici.as prefera pe cineva din zona gl-br-chiar si Tecuci,dar sa fie cu adevarat medic homeopat.cred ca homeopatia ajuta,dar nu am intalnit pe cine trebuie....merci frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Buna , iti recomand pe d-na dr Damian Carmen --- superrr dr . super prefesionalism , oricand raspunde la telefon pentru nelamuriri si eventuale pribleme aparute . Eu merg cu ambii copii fetita 4 ani si baiatul 8 luni . O gasesti in Focsani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Am mers cu fetita in Galati la Nichita Eugenia. Ce mi-a prescris pentru faze acute (faringita, rinita), a functionat. Un tratament de mai lunga durata l-am inceput de curand, nu pot sa spun nimic despre rezultate inca. Pot doar sa spun ca, din cartile pe care le-am consultat, remediile se potrivesc cu simptomele. Am ales sa merg la ea pentru ca am auzit ca altii au avut rezultate. Chiar mi-as dori sa aflu daca mai sunt opinii despre aceasta dr.
Pentru mine am consultat un medic din Braila, Julea Irina. De asemenea sunt la inceput cu administrarea remediilor si nu pot spune mare lucru despre rezultate.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

glimmer,cate remedii adimistrezi la d-na Nichita?am mai auzit de ea,dar stiu ca-mi spusese cineva,ca la prima intalnire,iti baga raspunsurile la intrebari pe calculator,si asa isi gaseste raspunsurile pt tipologia copilului,adica avea un program pt asta.e adevarat?exact asta nu caut la un homeopat,ceea ce pot gasi si eu singura intr-o carte de homeopatie..stiu ca homeopatia presupune mai mult de atat.nu stiu daca-i adevarat ce am scris eu aici despre ea.la doctorita la care am fost inainte,am vazut aceiasi schema la mai multi pacienti,chestie care nu mi-a placut si faptul ca erau o groaza de remedii intr-o zi-presupun ca mergea la nimereala...asta pot si eu s-o fac...dar nu ma astept la rezultate la cineva care merge la ghici...repet nu stiu nimic de d-na Nichita,doar chestia asta o auzisem,si nu stiu daca- i adevarata,de asta te intreb...

Mergi la inceput

Nicavica, apropo de chestia cu calculatorul, am deschis si eu un topic cu tema homeopatie la care m-am referit la asta. Din ce am citit si am inteles eu din experientele prin care am trecut, in timpul consultatiei, medicul stabileste "tipologia" in care se incadreaza pacientul respectiv. Pune foarte multe intrebari, de amanunt, despre fiecare zona a corpului, de la cap, pana la picioare, fiecare amanunt, fiecare caracteristica prezinta importanta in intelegerea pacientului, a afectiunilor si a predispozitiilor lui. De asemenea se adreseaza intrebari legate de psihic, de la ce ii place sa faca, sa manance, pe ce parte doarme etc, multe, cum ziceam. Fetita mea este mariosoara, are 11 ani, deci se pot spune mult mai multe lucruri decat despre un bebelus despre care nu stii exact ce-l supara, ce preferinte are etc. Ideea e ca este foarte multa informatie de retinut si de procesat, de aceea nu mi se mai pare bizara ideea folosirii computerului la consultatie. Consultatia a durat peste 90 min si cred ca la final nici eu nu mai stiam pe de rost ce intrebari mi-a pus. Mie, ca medic mi s-a parut destul de profunda si de atenta la detalii, dar homeopatia chiar asta presupune. Daca mai vrei si alte amanunte despre consultatie, putem discuta in continuare. Si eu cred ca homeopatia poate functiona, daca intalnesti medicul potrivit si ca orice medici, si cei homeopati au esecurile lor.
Despre remediile pe care mi le-a prescris, cred ca sunt in jur de zece, dar se administreaza cate doua din ele pe zi.
Intr-adevar homeopatia presupune mult mai mult decat sa citesti dintr-o carte, dar fara sa citesti nici nu ai cum sa afli sau sa pricepi ceva. Mie cartea mi-a folosit pana acum ca sa inteleg cate ceva din ce mi-a prescris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

glimmer,ma bucur ca avem acelesi idei despre homeopatie.eu am citit cateva carti-ce am gasit-de la bibleoteca,printre care una de homeopatie pediatrica.era scrisa de Sorescu,f misto,dar foarte vaga totusi....Baiatul meu are SD-forma usoara-si pe langa asta ultimile 7 luni au fost doar cu imbolnaviri,mai ales orl -destul de urate-tratate mai mult cu antib.de la inceputul lui martie pana acum a luat 6 antib!-3 injectabile.sunt convinsa ca are o problema de fond,careia drii nu-i dau de capat...si cred ca homeopatia o poate rezolva,dar nu mai vreau sa merg orbeste,ca pana acum.dupa ce am citit mai multe despre homeopatie,am inteles ca drita la care eram, nu era ce cautam.cat costa consultatia?imi poti trimite si mie cartile pe adresa nicavictorita@yahoo.com.merci mult!

Mergi la inceput

Am trimis cartile.
M-ar interesa ce decizie ai luat in legatura cu medicul si impresii dupa ce ajungi la unul la consultatie.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna!
Am fost si noi la dr. Nichita. Da, mi s-a parut si mie atenta si meticuloasa, dar pe de alta parte ce nu mi-a placut a fost ca e mereu pe fuga si parca nu asculta ce o intrebam eu....si datorita faptului ca nici eu nu aveam curaj sau nu stiam sa-mi formulez intrebarile in termenii lor de specialitate. Dar cum as putea? sunt novice raau in ce priveste homeopatia.
De exemplu, acum fiica mea are rosu in gat cu amigdalele mult marite...si mi se pare mie ca ar avea si puncte albe (despre care eu stiu ca sunt puroi). Or, ea mi-a dat (pe langa ce are ea ca remedii de fond) chestii care sunt impotriva aftelor si ciupercilor bucale (Borax si o solutie de badijonaj bucal). Dar ea nu are afte! ci puncte de puroi!...nu era oare bine sa se fi uitat ca lumea in gatul ei?...Iar mie mi-e teama sa-i dau un remediu impotriva puroiului asa, de capul meu, dupa ce am citit prin carti....

Nu stiu cum sa procedez....

Mergi la inceput

Laina, si d-na Nichita are aceleasi lipsuri ca mai toti medicii de pe la noi. Nu isi face mereu timp sa intre in amanunte cu pacientul, sa-l lamureasca, sa-i spuna si lui de ce recurge la un tratament sau altul, sa discute in amanunt dagnosticul sau nu are rabdare cand explica. Ba mai mult are impresia ca daca am ajuns sa apelam la homeopatie, am citit deja despre asta si stim deja destule lucruri. Chiar daca ar fi asa, tot nu mi se pare corect ca nu insista pe notiuni elementare, si anume cum trebuie pastrate si administrate remediile. Iar in timpul consultatiei a primit telefoane cu diverse cazuri mai mult sau mai putin disperate, pentru ca ea mai prescrie si telefonic remedii pentru starile acute, si mie mi s-a intamplat sa o sun pentru o durere in gat a fetitei si sa-mi spuna prin telefon remediul (care a functionat si atunci si la un alt episod de acelasi gen). Eu cand am fost la al doilea consult mi-am facut o lista cu intrebari, si mi-a raspuns la ele, ba chiar a insistat pe chestiunile care ridica probleme la fetita mea. E drept ca dupa aceea s-au mai nascut si altele, dar incerc sa ma mai lamuresc si singura din ce carti am la dispozitie.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Multumesc, glimmer, pentru bunavointa.
Pana la urma m-am bazat foarte tare pe cartea aceea pe care mi-ai trimis-o, Ghidul acela, si i-am dat fetei si remedii impotriva puroiului. Am vazut o imbunatatire, in sensul ca nu a mai facut febra, si zic eu ca puroiul nu a inaintat, ci parca-parca a mai dat inapoi.

Of of. De-ar fi vreun doctor pe lumea asta in care sa ai complet incredere...sa nu trebuiasca sa adaptezi/completezi tratamentul dupa capul tau...

Daca mai ai carti bune pe care le-ai consultat in domeniu si care ti-au fost de ajutor, te rog sa mi le trimiti si mie, sau sa imi indici autorul si titlul, ca sa le pot cauta.

Multumesc!

Mergi la inceput

Laina, ii urez sanatate fetitei tale. Fii atenta totusi cu amigdalele, ca sunt periculoase atunci cand se infecteaza. Sa nu aiba un streptococ betahemolitic, ceva, eu m-am confruntat cu asta.

Mergi la inceput