Prietene la bine si la greu - 118
Raspunsuri - Pagina 8

gabitza35 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui many_bani Vedem maine ce ne spun, eu sun dimineata. mami de   Vlad (29.10.2009) si   13+Multumesc Doamne!  | 
eu nu stiu daca reusesc sa sun dimi...daca ai vreun raspuns de la ei,indiferent care e,da-mi si mie de veste.Voi incerca sa accesez forumul si pana in ora 13 cand ii culc, cred ca ii pun 3 minute in patuturi sa nu ma vada
mami
 de gemenasi 

poze

many_bani spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitza35
 eu nu stiu daca reusesc sa sun dimi...daca ai vreun raspuns de la ei,indiferent care e,da-mi si mie de veste.Voi incerca sa accesez forumul si pana in ora 13 cand ii culc, cred ca ii pun 3 minute in patuturi sa nu ma vada mami   de gemenasi   ![]() poze  | 
Sigur ca dau de veste, insa dimineata si la mine inseamna ora 11.
Eu ma bag la

NB
mami de
 Vlad (29.10.2009) si 
 13+Multumesc Doamne!

many_bani spune:
 Buna dimineata,
Se vede ca este vremea naspa, nimeni nu a facut cafea ![]()
Dau eu 
 si haideti la o vorba
mami de  
 Vlad (29.10.2009) si 
 13+
Multumesc Doamne!

many_bani spune:
 Gabitza am sunat la ideal bebe, nu au trici pe stoc, mi-am dat seama dupa tonul "amabil" ca si acolo sunasem sapt. trecuta. Eu cred ca lansez comanda ptr. celalalt model dat de tine. 
mami de  
 Vlad (29.10.2009) si 
 13+
Multumesc Doamne!

monis5 spune:
 neata
eu acum beau cafeaua, desi Iulian e in picioare de la 6.17 
, asa ca va ofer un supliment 
.
Si eu m-am exprimat gresit cu cresa, pe care nu am luat-o deloc in considerare. M-am gandit doar la gradinitele care au si grupe de la 1.5 ani, grupe pentru care e obligatoriu prin lege sa aiba asistent maternal care sa aiba grija de copii.
Lili merci 
. Investighez zilele astea piata. Si ca sa am si mai mult de lucru, ma bate gandul sa-mi iau si deshidrator 
.
Ralu_seby cand era petrecerea lui Matei? 
 ca am uitat ce ai zis... Spor oricum la pregatiri! si speram sa te auzim curand pe aici 
Raluci cum e Bubu, cum e cu greata? 
Duamna 
 Ancutza gata cu zapada? sau scoateti saniuta?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

many_bani spune:
 Monis cafeaua este facuta de Iulian, la ibric?![]()
Cand ai in plan reintoarcerea la munca?
mami de  
 Vlad (29.10.2009) si 
 13+
Multumesc Doamne!

monis5 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui many_bani Monis cafeaua este facuta de Iulian, la ibric? Cand ai in plan reintoarcerea la munca? ![]() mami de   Vlad (29.10.2009) si   13+Multumesc Doamne!  | 
auzi, nu mai primesti nici o cafea daca pui intrebari de astea!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Ancutza_Bro spune:
 neatza
mai fetelor, mai tineti minte ciubucul din zahar ars in diferite forme de animale pe care il mancam cand venea balciul in oras? mi-am facut un "guguloi" din zaharul ramas de la crema de zahar ars si imi stresez sotul cu niste sunete nu tocmai placute ![]()
![]()
doamna 
 Monis  se pare ca am scapat de prognoze de genul "soixante-cinq centimeters gheata la mal" 
 si a iesit un soare cu dinti care cat de cat a adus temperaturi de 10 grade 
 vorba Ramonixului: "sa vina varaaaaaaaaaaaaa" 
am visat-o pe Andre , sper ca ea si Chiara sunt bine si o sa ne dea un semn de viata curand 

Ramonika spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
 acum 11 luni Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)  | 
eu chiar am crezut ca e facuta anul asta
 n-am stiut ca aveti tricicleta de anul trecut... 
 PS: de fapt, daca ma uitam cu mai mare atentie la Iuli, vedeam ca e prea micutz ca sa fie poza de anul asta...

Ramonika
 Ruxandra (30.11.2009) 
 tati 
 si Vladutz 
zebra roz

many_bani spune:
 Gabitza am comandat Tracker de pe Nichiduta, cica maine ne vine, dar sunt sceptica, am mai avut o "altercatie' cu ei cu saniuta sa vedem.
mami de  
 Vlad (29.10.2009) si 
 13+
Multumesc Doamne!

Anca, mami de