Prietene la bine si la greu - 118

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Many,tocmai am comandat si eu pe nichiduta... acum sper sa fie ok, ca in poza.Cand am intrat in mail si am vazut ca nu am niciun raspuns de la idealbb am zis "sa vezi ca o au",dar am intrat pe forum si am vazut ca de fapt nu o au...
mersi de info

... si mie tot maine zic ca mi le aduc...

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Many,tocmai am comandat si eu pe nichiduta... acum sper sa fie ok, ca in poza.Cand am intrat in mail si am vazut ca nu am niciun raspuns de la idealbb am zis "sa vezi ca o au",dar am intrat pe forum si am vazut ca de fapt nu o au...
mersi de info

... si mie tot maine zic ca mi le aduc...

mami de gemenasi

poze

Ai mai sunat la ideal bebe?

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

nu am mai sunat... crezi ca se schimba raspunsul?

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

tocmai m-au sunat sa ma anunte ca nu e in stoc...

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

tocmai m-au sunat sa ma anunte ca nu e in stoc...

mami de gemenasi

poze

Macar pe tine te-au sunat, la mine s-a ratoit cand am intrebat de ce pe site este disponibila, a zis ca nu este disponibila la furnizor , nu la ei.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Many cu ce ai facut stimularea? EU fac cu Gonal F. Ai facut vreodata Gonal? Am facut-o pe Cezarica cu Puregon si pe Pinky 2 o s-o fac cu Gonal. Ce rezultate foliculoase ai avut? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

sal'tare!!

am intrat doar sa va salut.... si sa va mai sacai cu intrebari ma mult sau mai putin 'filosofice'

mai,fetelor al meu copil nu e prieten cu cartofii sub nici o forma...mai e vreun fulgusor care nu papa cartofi?!

de retete cu hrisca nu se aude nimik?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Many cu ce ai facut stimularea? EU fac cu Gonal F. Ai facut vreodata Gonal? Am facut-o pe Cezarica cu Puregon si pe Pinky 2 o s-o fac cu Gonal. Ce rezultate foliculoase ai avut? Mersi

Eu am facut cu menogon in toate procedurile. La ultima am avut 8 ovocite din care 7 mature si 6 s-au fecundat, deci am obtinut 6 embrioni, 3 i-am transferat 3 i-am congelat. Bafta multa.

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si inca ceva...tot imi sta pe limba de ceva vreme:din categoria condimente iuti folositi ceva ptr. pici ,daca da ..luminati-ma si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna!

Intru si eu rapid sa le zic LMA fetelor de ziua lor.
Sper ca Mihai sa isi de-a si el drumul la mers azi l-am pacalit a avut impresia ca il tin dar de fapt a mers singur, pana s-a prins si apoi nu a mai vrut sa mearga.
Nu mai pot sa scriu ca e "calare" pe mine, poate revin mai tarziu.

Mergi la inceput