Prietene la bine si la greu - 118

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna ziua si bun gasit la Mos Ajun (dupa vremea de afara...)
Magda, Lalu si Floricik va doresc sanatate si bucurii si va cu drag pe toate, Magda sint si eu alaturi de tine cu gindul si ma rog sa fie totul bine, lalu mi-e dor sa mai ne spui de voi, floricik iti doresc sa petreci cit de mult timp vrei tu cu Zburly
dankutza imi pare rau de bunica ta. Iti trimit o imbratisare si sa fie cu noroc tratamentul. Bravo Pinky pt mers!
gabitza Nu stiu sa-ti zic de ce mai pastreaza parintii bara aia, poate li se pare utila si mai tirziu, dar eu tin minte ca diferenta de pret intre cele 2 trici era destul de mare si numai din cauza barei aleia si a formei scaunului ori zic eu ca la virsta asta nu prea merita...
monis robot eu am ditamai dihania ca are o multitudine de componente printre care si blender d-ala de care vrei tu, e www.altex.ro/catalog/roboti-de-bucatariec1311/robot-de-bucatarie-philips-hr7775-variospeed-vas-3.4l-blender-1.5l-storcator-citrice-storcator-fructe-1000w-argintiup2431" target="_blank">asta. Merge extraordinar dar ocupa foarte mult loc si de la el folosesc in general blenderul, asa ca daca gasesti sa-l iei numai pe ala separat e foarte foarte bun. Din ce am inteles eu e importanta puterea, sa fie pe la 1000 W ca sa blenduiasca nuci si toate cele ca lumea. Meniuri nu prea mai am idei deloc, am facut supe crema din toate legumele pamintului, paste cu spanac, sufleuri si budinci la cuptor si cam atit.
Mai am o tona de pupici pt gravidute si am plecat la trebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabitza multam mult , am confundat ideal bebe cu ibebe. Am postat si eu comanda pe ideal bebe, dar maine si sun ca sa fiu sigura ca o primim in timp util ca este posibil sa plecam iar din Buc. Ai luat la fel ca si culori sau diferit?

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si acu sa vad ce mai imi amintesc...

fetelor,monis,dozz,ramonika va multumesc ptr. raspunsuri vizavi de gradi...

ramonika si eu inclin mai tare spre privat ,ma gandesc la varianta cu program scurt....in prima faza va ramane clar cu "mbuni",adica din toamna pana la primavara...pe urma,ramane sa deliberam ...cred ca il voi inscrie de la 3 ani..

dozz 13-15 copii mi se pare rezonabil,ptr.ca din cate am discutat cu diferite mamici rar se intampla sa fie toti prezenti...dar,la stat am inteles ca sunt inscrisi cam 25-28 ,deci...e diferenta...plus ca personalul clar e insuficient ( la gradi de langa mine,cica e o ingrijitoare si o educatoare la o astfel de grupa..nu vad cum s-ar putea ocupa adecvat de atatia copii etc)
legat de hrisca, si eu tin o punga nedesfacuta de ceva vreme ...astept si eu ceva sugestii

Monis intuitia asta e buna si ea...ma mandresc cu un al saselea simt destul de ascutit ,care de regula nu ma insala...;ms si de lamuriri vizavi de jocuri ...cred ca am eu o problema,de fapt,copilul se joaca asa cum trebuie la varsta asta...ufff
legat de blender,nu stiu ce sa zic ..eu am avut unul cu picior "philips" care a dat chix already...am luat unul tot cu picior no name...si cum al meu pici nu prea se intelege cu "terciurile" nu prea isi are rostul..

Dankutza felicitari ptr.scumpa de Pinky si mult succes cu inseminarea!!!!
Condoleante ptr.bunica!!!!

ancutza are personalitate,nu gluma sabi

legat de trici,noi avem modelul de la DhS...doar cu bara de protectie,pe care nu m-am gandit s-o iau jos...de ce?! nici eu nu stiu..

apropo de DA la noi situatia e sub control doar cu ulei de migdale/galbenele + ulei de catina cateva picaturi...au apar cateva zone mai aspre acu in mini-vacanta...dar s-au rezolvat rapid....

fug ca se aude scandal din dormitor..scz eventualele erori,nu mai am timp de editat...

Mergi la inceput

Ptr. ca s-a discutata de crese/gradinite va spun si eu parerea.
Pe Vlad clar nu-l dau la cresa, va merge la gradi la grupa de pitici (2-3 ani). Ptr. mine a contat in primul si in primul rand cladirea, adica sa nu-mi fie frica de un cutremur si la fel de mult a contat sa aiba curte sa se poata juca in aer, curte proprie nu comuna(cum am vazut la o gradi), important ptr. mine mai este personalul, meniul, daca au pediatru/logoped si nu in ultimul rand apropierea de casa. Ptr. grupa de pitici nu prea sunt importante optionalele iar pe parcurs ne vom dumirii. Gradinita la care ne-a ramas sufletul (LILI stie) ca metoda educationala foloseste step by step si nu cea traditionala, dar este cam scumputa. Ca tarife se afla undeva la mijloc ptr. Buc. dar tot mi se pare scumpa, vom vedea.

Edit: ca nr. de copii la grupa mica sunt 12-14 cu 3 educatoare

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Gabitza noi o avem pe asta si i-am scos de o vreme inelul ala portocaliu din jurul taliei. Ii mai pun doar centura galbena. Drept sa-ti spun, la varsta asta eu nu vad absolut nici un sens la bara aia...

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

dar cand ati facut voi poza asta? parca nici n-ai zice ca e de anul asta, avand in vedere cum a fost vremea zilele astea...

despre tricicleta nu stiu ce sa zic, inca nu i-am luat, nu m-am interesat de modele, am vazut intr-un depozit din Iasi ca se gasesc cu 130-150 lei.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miany daca are cu cine sa stea cu David, de ce sa-l mai dai in colectivitate de la 2 ani? eu nu l-as mai da, decat de la 3 ani, cand il primeste direct la gradinita.
de fapt asta e si planul meu, ca de la 2 ani sa vina bunicile (pe rand) cu Ruxi, avand in vedere si ca programul sotului e scurtut si flexibil, iar de la 3 ani o dau la gradinita de stat cu program prelungit 8-17. acolo mananca, doarme, e ok zic eu, mai ales ca la 3 ani e alta treaba decat la 1,6 ani, iar gradi e altceva decat cresa. parerea mea.
(asta daca gasim loc la gradi de stat)

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

miany daca are cu cine sa stea cu David, de ce sa-l mai dai in colectivitate de la 2 ani? eu nu l-as mai da, decat de la 3 ani, cand il primeste direct la gradinita.
de fapt asta e si planul meu, ca de la 2 ani sa vina bunicile (pe rand) cu Ruxi, avand in vedere si ca programul sotului e scurtut si flexibil, iar de la 3 ani o dau la gradinita de stat cu program prelungit 8-17. acolo mananca, doarme, e ok zic eu, mai ales ca la 3 ani e alta treaba decat la 1,6 ani, iar gradi e altceva decat cresa. parerea mea.
(asta daca gasim loc la gradi de stat)

zebra roz

da ,din fericire am cu cine sa il las de la toamna ,maica-mea e in pensie de cand am nascut....de asta, intrebam de gradinita ,nu de cresa..poate nu m-am exprimat bine,scz...
Luam in calcul o varianta de "acomodare" din primavara...de aici poate confuzia...cert e ca la cresa nu intentionez sa-l dau...am auzit tot felul de m-am ingrozit...la gradi,e alta treaba asa cum ziceai,poate si pt.simplu fapt ca sunt ei mai marisori...cat despre program ,cred ca tot la program scurt va fi ..cel putin in prima faza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Gabitza noi o avem pe asta si i-am scos de o vreme inelul ala portocaliu din jurul taliei. Ii mai pun doar centura galbena. Drept sa-ti spun, la varsta asta eu nu vad absolut nici un sens la bara aia...

dar cand ati facut voi poza asta? parca nici n-ai zice ca e de anul asta, avand in vedere cum a fost vremea zilele astea...

despre tricicleta nu stiu ce sa zic, inca nu i-am luat, nu m-am interesat de modele, am vazut intr-un depozit din Iasi ca se gasesc cu 130-150 lei.

zebra roz

acum 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Many,eu am comandat culori diferite...asa mi-a venit atunci

Dac nu rezolv cu comanda asta,si cine stie ce probleme mai apar cu modelul alternativ,am putea lua in calcul o comanda impreuna pe 13ent,numai ca ei au SM 3 in 1.Acum au "oferta",adica la o comanda mai mare de 250 lire(3 trici si niste maruntisuri, dar nu mai mult de 20kg) suporta ei transportul..

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Many,eu am comandat culori diferite...asa mi-a venit atunci

Dac nu rezolv cu comanda asta,si cine stie ce probleme mai apar cu modelul alternativ,am putea lua in calcul o comanda impreuna pe 13ent,numai ca ei au SM 3 in 1.Acum au "oferta",adica la o comanda mai mare de 250 lire(3 trici si niste maruntisuri, dar nu mai mult de 20kg) suporta ei transportul..

mami de gemenasi

poze

Ar fi o solutie , insa noi am vrea sa o avem sapt. asta ca plecam din Buc. si vrem sa o luam cu noi. Vedem maine ce ne spun, eu sun dimineata.
Asa ma gandeam si eu ca iei culori diferite, noi am comandat verde ca domnisoara Lila are rosie

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput