Dovlecei de sept-oct2009**13**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Imi raspund tot eu: au intrat banii. Am verificat acum 10 minute:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Danuta, ai vazut ca a fost bine cu Fetita. Mai mult ne stresam noi decat sa ne simta ei lipsa Nici noi nu am fost la Barcelona, intr-adevar am auzit ca merita vazuta. Mai ai si lapte, deci numai satisfactii!!
lali, imi pare rau pentru surioara ta . Multa sanatate si recuperare rapida, ca sa te ajunga din urma

Noi suntem bine, eu "ma lupt" cu masina de paine ca sa-mi faca chestii comestibile.
Fetelor

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

dana acum sunt cu fii-miu la san si am intrat sa-ti spun ca au intrat banii

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Ioanna81

dana acum sunt cu fii-miu la san si am intrat sa-ti spun ca au intrat banii

Sa o ajutam pe Raisa

Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

[/quote

Mergi la inceput

Buna dimineata

Astazi dau eu cafeaua si va doresc o zi minunata si plina de soare:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna dimineata

Astazi dau eu cafeaua si va doresc o zi minunata si plina de soare:)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Buna dimi! Iau eu din cafeaua ta,apoi ma apuc de treaba!
Nu stiu pe la voi,dar la noi e un soare mare si frumos afara de iti vine numai sa te plimbi. Doar ca dupa ultimele 4 zile in care am facut km intregi ma doare iar piciorul stang,asa ca azi repaos,o sa iasa tati nitel cu Pul in parc.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pupa fata! uite asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna diminatza!!
vreti ?
Surioara e bine,se externeaza azi. I-a spus dr-ul ca dupa prima menstruatie ar putea ramane insarcinata din nou,si sa aiba grija,sa nu mai ia nici un tratament cu antibiotic in urmatoarea perioada. Se pare ca de la un tratament facut pentru un abces dentar ,facut exact in perioada cand a ramas insarcinata,nu s-a dezvoltat copilul si a pierdut sarcina.

Eu va pupic,ieri am tras matza de coada si nu prea am facut ce mi-am propus,azi vreau sa termin curatenia si de cusut a doua perdea pentru nasa lui Paul.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Lali, ma bucur ca se reface bine surioara. sa-i dea Dumnezeu copii sanatosi si sarcini usoare!

Eu ma lupt in dimineata asta cu o durere de cap...o sa iau un paracetamol p[oate-mi trece. In rest toate bune, tati iar in delegatie de marti pana vineri deci tot singure...si plictiseala maxima. Ii dau de mancare ceva si iesim in parc:)

Pupici si o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!
Am intrat acum ca ploua afara si stau cu picii in casa. Zilele astea a fost rasfat numai pe afara.Noi suntem binisor. Mihaita fara mucisori, Ramona mai tuseste din cand in cand. Ieri am fost cu sot de ne-a luat sange pt analize sa vedem cum stam Sper din suflet sa nu ploua si sambata ca vrem sa mergem la Snagov la gratar.Abia astept!

Danuta super vesti. Voi intra mai tarziu pe FB sa vad poze.

Lali imi pare rau pentru surioara ta.

Referitor la bani au intrat si la mine si cu ocazia asta am vazut ca mi-a expirat cardul.dar am intrat deja in posesia celui nou si am cheltuit si banii.

Ioana ce faceti?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput