Dovlecei de sept-oct2009**13**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!
Am intrat acum ca ploua afara si stau cu picii in casa. Zilele astea a fost rasfat numai pe afara.Noi suntem binisor. Mihaita fara mucisori, Ramona mai tuseste din cand in cand. Ieri am fost cu sot de ne-a luat sange pt analize sa vedem cum stam Sper din suflet sa nu ploua si sambata ca vrem sa mergem la Snagov la gratar.Abia astept!

Danuta super vesti. Voi intra mai tarziu pe FB sa vad poze.

Lali imi pare rau pentru surioara ta.

Referitor la bani au intrat si la mine si cu ocazia asta am vazut ca mi-a expirat cardul.dar am intrat deja in posesia celui nou si am cheltuit si banii.

Ioana ce faceti?

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

iar mi-a facut figuri calc si am trimis de doua ori acelasi mesaj.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

laura, multumim de intrebare, suntem foarte bine cu totii. Carol se bucura de soare cam toata ziua. azi am fost la piata dupa-amiaza ca tot ploua si a gasit de cuviinta sa intre in apa pana la genunchi. si noi l-am lasat ca tare fericit era si nici frig afara. zilele astea el a stat numai in picioarele goale in parc si a fost grozav

va dorim un we minunat si va zic de acum La multi ani Elena si COnstantin!

Mergi la inceput

La fel si noi va dorim we placut si LA MULTI ANI sarbatoritilor de Constantin si Elena!

Danuta am vazut pozele cred ca a fost fantastic! Superbe ! Si la mai multe escapade!

ici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!

Vreti cafea? Eu totusi am facut destula,desi vad ca oa arunc ca si zilele trecute,ca nu o pot bea aproape singura pe toata...

Va pupic si va doresc o zi frumoasa.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Si pe noi a fost rasfat zilele astea cu vremea superba de afara. Maria nu mai iese din rochite si fustite. Nici prin cap nu-mi mai trece sa-i pun pantalonasi. Bineinteles ca ziua si dresul (le murdareste in ultimul hal). E foarte cocheta. Dupa ce o imbracam, merge la oglinda si sta acolo si se studiaza, nu iese afara pana nu-i punem palarie pe cap. Se tot invarte si ne arata ce haine are ea .
Dimineata o scoate bona pe la 10.30m si stau pana la 13.00 (cat s emai poate, ca dupa ce se va face super cald trebuie sa schimbam orele). Seara iesim pe la 18.30 si stam pana la 20.30. Eu sunt rupta de oboseala.
Maria a facut un mic progres in parc, si anume a inceput sa faca schimb cu copiii. isi da jucariile daca primeste ceva la schimb. Pana acum nu accepta asa ceva. In continuare se sperie cand i se adreseaza un om batran (ma refer la persoanele f batrane).
Matei evolueaza f mult. Acum cateva zile am avut prima discutie despre moarte si mi-a fost foarte greu sa-l fac sa inteleaga anumite aspecte, sa nu cumva sa-l sperii etc. Pentru el moartea insemna ca mananci un mar otravit , inchizi ochii si pe urma vine printul si te saruta si te trezesti. Sa nu radeti, dar el chiar asta credea.
In rest, nu-mi vine sa cred ca am bagat aspiratorul in debara, dupa ce toata iarna l-am avut in mijlocul holului pt a le scoate mucisorii, nu-mi vine sa cred ca nu am mai auzit tuse in casa de mai bine de o luna si ceva etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara,

Pt ca maine nu voi fi acasa ca sa pot ura tot ce trebuie sarbatoritilor zilei pt ca voi fi plecata la socrii (socrul meu e un Constantin), urez de pe acum la multi ani, multa sanatate, fericire si spor in toate tuturor celor care maine isi vor serba ziua de nume.

La multi ani si petrecere frumoasa.

Voua celor care nu sunteti sarbatoritii zilei va urez un weekend plin de soare si copilasi veseli.

Va pup.

PS. Lali o pt sora ta si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Neata!
La multi ani Elene si Constantini!

Sa aveti un we minunat!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Multumesc de urari, eu ma numar printre Elene:)

Cald, soare si vreme buna. Iesim la parc sa ne jucam cu copiii si cu nisipul:)

Va pup si o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

holaaaa

am revenit si noi pe meleaguri cu asfalt si noxe de la esapamentele masinilor.

am fost in we la tara, in oltenia. a fost minunat, ce sa va spun! carol a stat numai in dansa goala, a alergat, s-a balacit prin toate galetile/ligheanele/baltile/ceva-urile cu apa pe care le-a gasit. la un moment dat semana cu un pui de rudar. are unchi-miu niste pui mici-mici. s-a jucat cu ei, i-a luat in barte, le-a dat sa manance, a plimbat pisoii in bena de la camion, a alergat dupa gaini, a mancat capsuni din gradina si nu de la fabrica, a cules musetel cu mami, s-a suit in tractor si invartea de volan si facea brum-bruuum. de vis, va spun, de vis!

Mergi la inceput