Dovlecei de sept-oct2009**13**
Raspunsuri - Pagina 9
kemsy spune:
Salutare!
lali, eu eram pe bicicleta , cu scaunelul lui L prins de cadru. Deci eu eram sofer
E scump tare Paulica! Lui L ii este frica de muste (daca vin aproape de el) si de zgomote mai puternice. Cu aspiratorul am depasit, trebuia sa fac curat cu el in brate.
daciana, cu ce sunteti ocupati?
La noi sunt 30 grade, deja L a inceput sa se irite pe piele de la caldura 
o ZI BUNA!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi 
laura78nico spune:
Salut!
Si noi am fost azi doua ture afara.A fost asa de bine...
Lali referitor la speriat Ramona se sperie de muste, de aspirator, de caini mai ales. Pe Mihaita inca nu l-am vazut speriat de ceva dar nu-i timpul trecut.
Daci bine ai revenit!
VA spun noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Daci bine ai revenit,e bun si cate un mesaj telegrafic din cand in cand
. Pupici la puiul mic
.
Xgggg treci la apel,nu ai mai dat de o gramada de timp pe la noi
. Ai patit ceva, te-ai facut prea slaba si frumoasa pentru noi
? Am facut noi vre-o gafa?
eu te astept aici cu o cafea buna si fierbinte sa ne spui cum merge cu sala
.
Monikus voi cum mai sunteti?
Laura
.
Kemsy acum te cred ca iti tremurau gladiolele
,eu nu stiu daca as avea curaj sa merg cu Paul cu bicicleta ,poate doar cand ar fi fost mai mic,sa il leg de mine
,acum nu,ca nici nu s-ar tine bine,nici nu as avea cum sa il tin eu. Dar cu scuterul l-am plimbat
,ce-i drept eram pe scuter eu cu el prins in sling,si de condus dracovenia o conducea soramea mijlocie,care e nitel mai traznita decat mine,si mai curajoasa.
Va pup,mi-am pus apa in cada sa fac o baie,si o iau iar prin oras.Ieri ne-am plimbat 3 ore pe faleza si a cazut Paul lat aseara. Mi-a plans juma de ora ca nu l-am lasat sa intre in apa.ca el vedea cativa nebuni ca se balaceau
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Las
aburinda sa va astepte,eu ma apuc de curatenie ca intr-o ora cat are de cand s-a trezit Paul,a intors casa pe dos
.Intr-o ora abea a reusit sa bea 210 ml lapte
. M-a disperat cu laptele asta ca n uvrea sa il bea.
Sunt trista ca surioara mea pierde sarcina,si sta acasa,nu vrea sa mearga la dr
.Nu am cuvinte,imi vine sa o bat,dar nu am ce face decat sa ii fiu alaturi. M-a imbarbatat tot ea pe mine " lasa Lali ,ca imediat raman din nou,pe acesta l-a vrut Dumnezeu in gradina lui de ingeri"
.
Va pupic,nu sunt in apele mele,dar im irevin eu.
Lali
24+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am revenit azinoapte...morti de oboseala...dar fericiti ca suntem din nou cu cea mica. Alexandra a fost neateptat de cuminte, a mancat, dormit, jucat cu buni si s-au inteles f bine. Nu a plans deloc, ceea ce e mare lucru:) Si eu n-am pierdut laptele si nici n-am fost nevoita sa ma mulg pe acolo (exact cum a intuit si Ioana:)
Vacanta la Barcelona a fost de vis. Pun acum poze pe facebook daca vreti sa vedeti cateva secvente din Barcelona. Daca nu ati fost va recomand sa mergeti caci merita:)
Revin mai incolo
Ioanna81 spune:
te asteptam cu fotografii, Dana!
cred ca v-ati simtit minunat, v-am vazut pe FB. noi nu am fost niciodata in Spania dar Barcelona mi-as dori sa o vad ![]()
ce grozav ca Alexandra a fost de comitet si ai si lapte!!! numai vesti bune ![]()
Danuta1979 spune:
Ioana, daca aveti ocazia, mergeti caci e f frumos. Noi ne-am facut rezervarile online si pt. avion si pt. hotel si a fost f bine.
Fetelor, au intrat banii de indemnizatie? Eu am pe Raiffeisen...stiti ceva?
Danuta1979 spune:
Lali, acum am citit de surioara ta. Off..imi pare rau...
Sa-i dea Dumnezeu alti copii sanatosi si sarcini perfecte.
Totusi, e sigura ca pierde sarcina? Pot sa fie scurgeri/sange si fara sa se piarda sarcina. trebuie mers oricum la doctor, nu poate risca...daca vrea pe viitor sa nu aiba probleme la facut copii.
Du-o de manuta ca o sora mai mare ce esti.
Tu cum te simti? Cum o sa o cheme pe fetita?
Pupici
Lali_mete spune:
Ola fetele!
La mine au intrat banii de pe 13,s-au si cheltuit
.
Am fost cu sora mea la spital,s-a internat intr-un sfarsit. Sarcina s-a oprit din evolutie foarte devreme dupa spusele dr-ului,dar sacul embrionar a continuat sa creasca .Acum ii fac investigatii ,apoi chiuretaj,tratament,si o sa stea internata o zi-doua in spital.
Dana,ma bucur ca te-ai intors numai cu vesti bune
!
Revin dupa un nani scurt ca sunt franta.
Lali
24+