mamici singure un sfat va rog

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Nu Pisigri, nu ma refeream la asta ci la faptul ca a facut-o stiind ca nu o sa-i poata oferi o familie. Ce naiba, daca nu vroia copil putea sa se protejeze doar sunt atatea mijloace in ziua de azi si nu ramanea insarcinata.
Asa, a decis sa faca copil, l-a facut si acum nu-l lasa sa aiba o relatie normala, fireasca cu tatal pentru ca vezi Doamne acesta s-a casatorit dar este prezenta la masa de Paste si asa mai departe. Sincer, ipocrizia femeii asteia mi se pare groaznica. Nu poti sa te joci asa cu viata atator oameni.
Iar micutul normal ca intreaba de sora lui. Sunt frati. Eu am un frate si stiu ce dar minunat este si daca as divorta si sotul s-ar recasatori si ar face copil ca si Oana mi-as dori ca cei mici sa fie apropiati indiferent de ce este la mijloc intre parinti.
Oana, sper sa aveti un avocat bun. Oricum, auzisem ca de la 1 octombrie intra in vigoare noul cod civil ( nu dati cu pietre daca e gresit, asa am auzit) si ca acolo este inclusa si autoritatea parinteasca comuna, un fel de custodie comuna. Vorbeste cu avocatul sa va dea mai multe detalii. Eu cred ca v-ar ajuta foarte mult in situatia data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Matzaila,eu zic ca tu vorbesti ...ipotetic!

Eu in calitate de mama divortzata(ma rog s-o luam asa ,nu conteaza statutul meu acum)cu copil,mi-am dorit ca al meu prunc sa stie de existentza surorii lui...insa decizia de a construi sau nu o relatzie cu ea,ii apartzine 100%!

Micutzul nu are cum sa intrebe la un an si ceva de sora lui,mai ales ca nu o vede zilnic,deci a spus bine cine a spus ca Oana ii induce starea de "o vreau pe sora mea"!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Roxy, cred ca te inseli, familia fetitei sunt si tatal ei, si fratele si Oana care e sotia taticului.
Daca al meu ar fi avut copil din alta casnicie nu as fi facut pe mama pentru el dar as fi incercat sa nu fac nici un fel de diferente intre al nostru si el atunci cand ar fi fost la noi. Sa iubesti copilul sotului, sa-l dragalesti, sa te porti frumos cand este la voi nu inseamna ca ocupi locul mamei ci inseamna intai de toate sa fi om.
Iar mama care sufera cand fata plange dupa fratele ei ar fi trebuit sa se gandeasca la situatia asta cand a decis de capul ei sa nu se protejeze si sa faca un copil fara ca macar sa anunte tatal biologic.

Mergi la inceput

Da, vorbesc ipotetic
Eu una, in varianta ideala, daca as avea copil si daca as divorta si as ramane in relatii amiabile cu fostul, daca el ar avea un copil eu mi-as dori ca micutii sa fie apropiati. Ok, nu as organiza iesiri saptamanale cu ei in parc dar de zilele lor, de Craciun si alte evenimente mi-as dori sa fie impreuna. Mai tarziu, daca ar dori sa fie apropiati ar fi insa decizia lor.
Dar repet, asta e punctul meu de vedere in momentul asta fara copil si intr-o casnicie foarte fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Adevarul este ca oricat am presupune noi si sfatui, tu esti cea care trebuie sa traiasca cu aceasta situatie si s-o rezolve sau s-o suporte. Ma bucur sa aud ca sotul tau iti este alaturi; de fapt el n-a avut nimic de spus , a fost pus in fata faptului implinit, si la fel si tu. Tipa nu este fair-play, dar cred ca simte deja ca pierde teren. Oricum, succes!
Sper ca postarile mele nu te-au suparat.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Matzaila_81 poate ca ai dreptate cu familia largita, dar eu ma refeream ca mama respectiva este singurul element de stabilitate din viata fetitei acelea , tatal si restul cand sunt cand nu, nu sunt mereu cu ea, ci doar ocazional.Nu neg ca si ei fac parte din familia fetitei.Dar eu am o parere care ar putea supara pe multi, dar mi-o asum, asa ca o spun fara suparare
Eu indiferent cu cine sunt daca nu-mi doresc copii ma protejez, dar la fel ar trebui sa faca si un barbat, care nu-si doreste copii.Nu lasa pe seama femeii aceasta treaba si apoi face pe-a surprinsul.Deci poate ca nu e chiar 100% nevinovat.Daca ar fi folosit protectie, chiar daca era cu femeia respectiva la vremea aia , nu mai avea batai de cap si daca ea ar fi incercat sa-i bage pe gat un copil ca fiind al lui, ii replica foarte clar...draga ne-am protejat deci nu poate fi al meu.Dar ar fi facut testul pentru o siguranta mai mare.
Acum poate nu ai destule batai de cap, iti mai dau si eu una...e sigur sotul tau ca e fetita lui?
Scuze pentru ce am scris, daca deranjeaza pot sa sterg.Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

A spus Oana ca au facut testele ADN.
Am insa alta intrebare, de ce sotul tau nu a folosit nimic ca sa se protejeze? Iarta-ma ca intru in detalii, sunt insa o persoana foarte curioasa, e unul din pacatele mele.
Roxy

Mergi la inceput

Matzaila_81 iti satisfac curiozitatea , pe loc.Raspunsul e simplu, pentru ca amandoi am dorit copii si inca mai vrem.Asa ca atunci cand nu am dorit ne-am protejat si in plus suntem casatoriti, asa ca oricum ar fi nu as putea sa-i ascund o eventuala sarcina, ca ar vedea zic eu...nu ma ingras asa de la o luna la alta.
Dar nu eu sunt in discutie, dar ma deranjeaza chestia asta in care barbatul lasa doar femeii problema protectiei si apoi e cuprins de surprindere .

ps:revin poate am inteles eu gresit sensul intrebarii tale...sa se protejeze de mine sotul meu sau de o eventuala sarcina.
Daca e varianta a doua ..am spus mai sus, ne-am protejat ambii cand nu am vrut, si nu ne-am protejat cand am vrut
In prima varianta, ar fi cam greu sa se protejeze de mine ca-l cam prind descoperit

Mergi la inceput

Roxy, esti criminala iar eu ma exprim ca naiba
Intrebarea era pentru Oana, de ce sotul ei nu s-a protejat dupa care mi-am adus aminte sa-ti trimit pupici.
Am ras acum la birou cand am vazut raspunsul tau. Doamne fereste, nu am vrut sa ma bag tam-nesam asa in viata ta.
Oricum, e bine ca aveti succes ca omul meu transpira si se chinuie in fiecare luna si nici urma de bebe.

Mergi la inceput

Matzaila_81 ma bucur ca ti-a placut raspunsul meu...dar ca sa nu fii suparata, sotul meu a avut succes cum spui da la distanta de 7 ani ...atata e intre cei doi copii ai mei.Tu sper sa reusesti atunci cand iti doresti .

Mergi la inceput