Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity 2 intrebari am si eu
Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |

mi-ai luat vorba din gura si eu vroiam sa intreb de pernute! as vrea sa incerc sa ii iau si eu o pernuta, dar ma tot gandesc cum sa doarma el pe perna dac nu sta in acelasi loc nici 3 ore legate (somnul de pranz cand il vad io...) eu dau tarcoale astora: http://www.coco-mat.com/web/en/product/pillows/sithon-kids
http://www.coco-mat.com/web/en/product/pillows/narkissos-kids
ca avem salteaua de la aceeasi firma si e de-a dreptul dementiala! Yannis sta la el in pat cu orele asa de mult ii place
2- crema...cand imi aduc aminte sau cand il vad ca are pielea mai uscata
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny D-ale Marei... Trecem azi pe langa o taraba cu jucarii (porcarioare cu care eu nu sunt de acord si dupa care e ea innebunita). Mara: mami, imi iei si mie o jucarie? Eu: nu mami, pentru ca nu am bani la mine. Mara: pai nu cu bani mami, zic multumesc... Mamica fericita de Mara si de David |

de
Yannis
decenuela spune:
am sosit....
am scris un km de text si mi-a murit laptopul..
a cam fost horror..gen alex pe insula( numai ca je n-am slabit)
jiji e racit...
revin cu detalii
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
offf...
detaliile erau ca n-am prea dormit cele 2 nopti acolo...una ca a urlat jiji...a doaa ca inghetase in prima si racise...era infundat si nu putea respira...si urla din cauza asta....
intr-un moment de atipeala...am visat ca a avut loc un cutremur dupa care a venit soacra-mea imbracata frumos, in negru cu o peruca nagra-coc...( ea e tunsa f scurt) sa-mi spuna niste lucruri...( ne-am dus ca nu se simtea f bine, sa o lamurim sa-si faca analize etc)....
am ajuns in bucuresti...pe la 4...am sunat sa spunem ca am ajuns..
pela 8 primim telefon ca a murit...

ma gandesc ca sunt usurata ca ne-a vazut...si pe luca( il adora)...ma gandesc ca viata e scurta...
jiji e racit...doar cu muci...eu nu pot sa merg maine...ink 500 km...cu copil ..prea mult drum pt el...
am zis ca ma duc marti....insa....va fi mare nebunie...vine maine mama....ma intreb...va fi TRAUMATIZANT PT JIJI daca ramane cu mama si femeia aia care are grija de el..2-3 zile? intr-un fel il stiu mai in siguranta aici in casa lui cu lucrurile lui..papa...prg normal..decat sa-l car dupa mine...stat la hotel..ca banuiesc ca acasa va fi nebunie...etc...grija cu mancarea...
VOI CUM MA SFATUITI?
o seara placuta
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
Buna seara si de la noi...
Dece imi pare rau sa aud ca ati avut necazuri. Bine ca sunteti acasa acum...
Ruxita felicitari pentru prima maselutza. Ce bine ca nu a fost dureroasa... poate aveti noroc si scapati de toate asa usor.
Ce bine e acasa la galagia mea... la puii mei. Ne-am intors si noi de la botez pe la 9. A fost foarte frumos pentru ca ne-am intalnit cu multi dintre prietenii nostrii, am dansat, am ras, am vorbit... chiar ne-am simtit bine. As fi vrut sa iau si copiii o ora acolo, sa-i mai scot din casa, dar era cam tare muzica si afara friiig... Nu stiu daca e ok, dar eu daca stau mai mult de 3 ore intr-un loc fara ei mi se face un dor... abia asteptam sa ma intorc acasa. Cand am intrat pe usa am primit cea mai dulce imbratisare de la David

... a stat 20 de min numai la mine in brate si m-a dragalit... statea cu capul pe umarul meu, se mai ridica putin sa se uite la mine ( ca si cand ar fi zis: chiar tu esti...), ma mangaia pe fatza, pe par, iar ma apuca de gat, ma pupa... dragoste mare, ce sa mai...m-a topit. Aveam nevoie de asa ceva dupa atatea ore de stat fara ei. Parca mi-a incarcat bateriile pentru toata saptamana. I-am facut baie si l-am bagat la culcare. Cred ca a adormit in maxim 20 de secunde
Maine nu ma duc la servici, asa ca o sa recuperez toata ziua asta pierduta.
Ma duc sa fac un dus, masajul burtii si la culcare cu mine...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Dece mi-a pierit graiul
... eu imi exprimam bucuria p-aici si n-am apucat sa citesc ultimul tau mesaj... Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace. Ce bine ca ati apucat sa va luati la revedere
. Offf.... eu nu prea ma pricep la sfaturi... Nu stiu ce sa zic. Din punctul meu de vedere eu as zice ca nu e traumatizant pt el. Depinde foarte mult de pers cu care sta... daca zici ca vine si mama ta e cu atat mai bine. Offf... imi pare atat de rau ca treceti prin momente de genul asta asa curand... 

... Te gandesti ca nu e nimeni nemuritor si ca odata si odata trebuie sa se intample, dar nu esti niciodata pregatit...
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Of.....Decenuela,imi pare atat de rau,Dumnezeu sa o odihneasca si condoleante...Parca ziceam ca poate nu am citit bine....imi pare rau
Cred ca puiutul e mai bine sa-l lasi acasa.asa cum ai zis,sigur o sa fie totul bine...Offf.....
Nyny,ma bucur ca te-ai simtit bine si ca te-a primit asa frumos David acasa....
simplicity spune:
Dece imi pare sincer rau pt ceea ce s-a intamplat. Dumnezeu sa o ierte si sa se odihneasca in pace. 

Daca Luca a mai stat cu bunica lui si cu tanti atunci poate ca nu-i va fi greu. Dar tu vei putea sta atata fara el? cred ca si pt tine ar conta prezenta lui jiji , e un drum lung de cateva ore dar daca se chinuie acasa? (alea sunt zile ) .
Eu as lua-o pe Ariana cu mine, as fi mai linistita si cred ca si ea la fel.
Indiferent ce decizie ei sper sa treaca aceste zile in liniste si sa va gasiti linistea si voi in suflete. Condoleante
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
alicredo spune:
Dece sincere condoleante! tocmai acum ai pomenit-o ca gateste bestial...si uite...nu mai e!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! e adevarata faza cu luatul de ramas bun...stiu n cazuri....sper ca si ai mei sa ma astepte si sa ma vada ptr ultima oara.
stiu ca e greu fara jiji....dar o atmosfera sumbra, toata lumea cu lacrimi in ochii si tristi...in plus inca 500 km...nu cred ca i-ar face bine...zic si eu. jiji m are nevoie de tot suportul si de sprijinul tau. fii tare ptr el! daca crezi ca vei fii la fel cu jiji ,ia-l si pe el...daca are cine sa stea cu el...ca si acolo banuiesc ca trebuie sa umbli de colo colo,nu? ocupate de inmormantare, de pomana etc. e apropiat de mama ta? o sa fie bine, iar noi...indiferent de ce decizie o sa iei suntem alaturi de tine...
si o coroana de flori virtuala iti trimitem si noi

fi puternica! e parte din ciclul vietii...
ai grija de tine si de ai tai!
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
raspund si eu
perna da....ii place...dar e de un deget...cand vine la noi in pat doarme pe perna mare...si doarme mai mult si mai adanc
lotiune nu prea.
david tocmai a varsat tot ce a papat...nu i-am mai dat lapte dupa aia.doar ceai. sper sa fie bine.
plec la somn ca sunt prea trista...
va pup pe toate
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!