Pufi veseli de ian-feb 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
ale1212xa spune:
off Dece

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
mi-ai trezit amintiri...se face un an de la moartea soacrei..mi-a duc si acum asa de bine aminte ca ma trec fiori...era in spital de 2 zile si stiu ca ne-au sunat doamnele din salon dis de dimineatza sa venim ca se simte tare rau, nu are stare, nu a dormit peste noapte..eu eram deja pe drum... am ajuns, m-a vazut, a intrebat "ce faci ai venit?" s-a linistit si a intrat in coma...am dus-o acasa si in seara aia a murit

ce pot sa iti spun din experienta e ca daca ai cu cine sa il lasi acasa pe jiji lasa-l...mie mi-a cerut sotul sa il aduc pe Dragos sa il vada(el era la tara se ocupa de toate) si iti spun ca a urlat Dragos de cand am ajuns acolo cand l-a vazut pe taica-so plans, tot drumul inapoi, pana am ajuns acasa...
plus ca sotul tau va avea mare nevoie de tine, al meu era zombi, a plans ca un copil mic

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
sorina_bz spune:
Dece...condoleante!
Dumnezeu s-o odihneasca!
Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, iar tu...sa mai si visezi inainte...

Eu incerc sa ma gandesc ce as face daca as fi in locul tau....cum iris e naravasa, nu a stat cu nimeni never...sa mai fie si racita...uhhh, as fi clar blocata acasa...Dar jiji e cumintel, a mai stat cu tanti....chiar nu stiu ce sa spun...
Orice decizie ai lua, va fi cea mai buna pentru voi!
decenuela spune:
neatza fetele....multam de condoleante...e...grele...pt ca, chiar daca am trancanit io, naravasa si vesnic nemultumita, a fost ( doamne, vb la trecut
) o femeie f buna, a suferit f mult...si-a pierdut mama la 7 ani...a av grija de sora ei ) matusa tamara)....cu care vorbeau de 10 ori la tel pe zi....si din nefericire s-au certat acu 3 sapt de la un kk....si a murit asa...desi am rugat-o( ca eu sunt asa mai impaciuitoare) sa accepte sa-si faca niste analize si..poate se impaca cu ea...ma rog...
multa lume a ajutat...si a fost respectata...
in fine, asta e....s-a dus....si cred c-a stiut...
va las o cafelutza fierbinte....de sufletul ei ( ca-i placea)....si d-zeu so odihneasca in pace...ca merita...
mai greu e pt noi...
momentan jiji e fornaitsi ragusit...JM...a zis ca cel mai important e copilul...
da, daca totul e ok.cu el..am sa-llas aici....imi va fi fffff greu fara el...dar nu se moare din asta, nu? plus ca voi fi in priza acolo...ca eu sunt asa mai tare...si organizata...sa iasa totul bine...nu voi putea sa fac toate cu el acolo...il stiu mult mai in siguranta aici...cu cele 2...ma bazez mai mult pe tanti...
sa aveti grija de voi...si iar ma gandesc...ca viatz e atat de scurta...
si iar mi-am amintit cred ca de ana_g....daca ma mai tine neuronul...cand spunea ca-i pare rau cand a murit cineva drag....ca nu i-a zis ca-l iubeste.....
tre sa fim mai buni..si sa iertam...
o zi buna
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela offf... detaliile erau ca n-am prea dormit cele 2 nopti acolo...una ca a urlat jiji...a doaa ca inghetase in prima si racise...era infundat si nu putea respira...si urla din cauza asta.... intr-un moment de atipeala...am visat ca a avut loc un cutremur dupa care a venit soacra-mea imbracata frumos, in negru cu o peruca nagra-coc...( ea e tunsa f scurt) sa-mi spuna niste lucruri...( ne-am dus ca nu se simtea f bine, sa o lamurim sa-si faca analize etc).... am ajuns in bucuresti...pe la 4...am sunat sa spunem ca am ajuns.. pela 8 primim telefon ca a murit... ![]() ![]() ma gandesc ca sunt usurata ca ne-a vazut...si pe luca( il adora)...ma gandesc ca viata e scurta... jiji e racit...doar cu muci...eu nu pot sa merg maine...ink 500 km...cu copil ..prea mult drum pt el... am zis ca ma duc marti....insa....va fi mare nebunie...vine maine mama....ma intreb...va fi TRAUMATIZANT PT JIJI daca ramane cu mama si femeia aia care are grija de el..2-3 zile? intr-un fel il stiu mai in siguranta aici in casa lui cu lucrurile lui..papa...prg normal..decat sa-l car dupa mine...stat la hotel..ca banuiesc ca acasa va fi nebunie...etc...grija cu mancarea... VOI CUM MA SFATUITI? o seara placuta Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Condoleante Dece!

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Nu il lua pe Luca. Acolo multa lume, multi virusi...
Tu o sa fii ocupata, agitata...

Florin - Cristian NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/102-set-swet.html" target="_blank">Set Sweet
Magazinul meu
micki_mica spune:
Vroiam sa intru sa fac cinste, dar ma voi opri din elen, si voi multumi cu "Bogdaproste!" pt cafeluta, Dece.
Chestia era ca acum 2 ani, am vazut 2 liniute. Si nu stiu de atunci cum a trecut timpul.
O zi buna!
Mami a lui
Florin - Cristian
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/102-set-swet.html" target="_blank">Set Sweet si www.lucrumanual.tk/brose/103-floare-bonjour.html" target="_blank"> Floare Bonjour
Magazinul meu
alexutzzza spune:
Off Doamne Dece! Prin ce treci!
Zic sa citesc si eu la cafea si...
Zic...Bogdaproste pentru cafea si cum zice Sorina: sa fie de sufletul celei ce s-a dus.
Ma bag si eu....
Nu stiu ce sa zic, Yannis e cuminte, sta cu ai mei parinti, ii vede suficient de des, a adormit de vro 3 ori de noapte cu tata, deci nu am stresul asta si ...parca nu l-as lasa.
Mai ales ca e racit...
Esti tu sigura ca stiu tanti si mama ta sa ii curete bine nasul? Ca altfel, la varsta lor, otita e la un pas de la un nas necuratat ca lumea. Doamne fereste , face febra, l-ar pune mama ta in apa reciutza? ar sti exact ce sa ii faca? ia aminteste-ti cum face Jiji febra si nu scade usor...copii mai fac febra mare din senin dor ptr ca au fost lasati fara parinti, eu sunt un caz si am mai auzit d-astea...500km nu-i aproape si lumea are nevoie de tine acolo nu te poti intoarce tzac pac! mai vezi si tu cum mai e jijij pana maine.
A mai adormit de noate cu altcineva?
Cu mama ta se cunoaste bine? presupun ca tanti vine ziua, mama ta va sta noaptea...ea trebuie sa il puna la nani...nu stiu....
Vorba lui micki sunt virusi multi ptr un Jiji racit si slabit si oameni incarcati negativ ...sa ma exprim asa, dar...
Daca ma intrebi pe mine eu l-as lua pe Jiji si pe mama la pachet si l-as lasa pe Jiji acolo la hotel/acasa cu mama si m-as ocupa de toate cele cat copilul sta cu mama dar macar sunt acolo langa el in caz de ceva, eu il pun la nani, eu ii curatz nasul, eu , eu , eu....Acuma na...eu am mostenit si chestia asta ca vezi Doamne sunt indispensabila familiei si ca nimeni nu face X,Y, Z asa ca mine (cam prost obicei ptr ca apoi nu ai o viata linistita si nu te poti desprinde de anumite chestii si iti iei responsabilitati cand nu e cazul).
Daca te hotaresti sa il lasi aici, imi ofer tot suportul, suna-ma oricand crezi ca pot face ceva, pot merge acolo sa se joace Yannis cu Jiji sau sa ajut la ceva daca e cazul, pot merge sa cumpar ceva ce e nevoie si sa duc acolo. Oricand la orice ora, nu-i problema. Nu spun ca mama sau tanti nu pot face una alta, dar...stiu si eu, poate pot fi de folos, cum decizi tu eu iti urez sa fie bine 

de
Yannis
simplicity spune:
Dece , Bogdaproste pt cafeluta, sa fie pentru sufletul ei 
Alexutzzza foarte frumos din partea ta ca vrei sa o ajuti pe Dece 

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
nyny spune:
Neatza...
Sarumana de cafea Dece. Multa putere iti doresc sa ai pentru a-l sustine pe sotzul tau si sa iei decizia cea mai buna pt Luca. Ai vorbit foarte frumos de soacra ta... ramai cu o amintire frumoasa in suflet. 

Iarta-ma daca ma bag aiurea, dar de ce vrei sa stai 2-3 zile acolo? Eu iti spun din experientza ca nu prea ai ce sa faci... la astfel de evenimente sare toata lumea sa ajute... nu stiu ce sa zic... e foarte posibil ca pana ajungi tu acolo sa fie toate facute. Am trecut si eu de cateva ori prin asta... si iti spun sincer ca m-am lovit de babe la tot pasul si m-am fatait de colo colo fara sa fac ceva concret. Eu m-as duce exact in ziua inmormantarii. 
Mamica fericita de Mara si de David