Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am incarcat cateva poze de aseara !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

si eu tin minte nunta lui mandreeac..ca a fost ploaie. Tb sa merga si bebelu parca si nu s-a mai dus ca era deja gravi si nici nu se simtea bine .

Pe 1 iunie se face 1 an de la conceptia bebitei mele

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Da asa este, Bebelu si cu Didi voiau sa vina.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

neata dragelor...
Mada, da-i siropel de tuse totusi...Si eu ii dau lui Mati ca tuseste...si ii fac si aerosoli Sanatate multa!E o vreme nasoala de tot...
Andreea, sper sa aveti vreme frumoasa in weekend..sa ploua acum ce e de plouat!noi de aceea am preferat in iunie pt ca facem la curte afara..si chiar avem nevoie de vreme buna..
Deea, Lavifetele. Aceea e bluza de gravi, face si ea burta...deci nu e asa mare burta mea, dar nici muuult mai mica...
Lavi, pai n-ai treaba mami cu 2 bunici acasa...super!Chiar sa profiti.
Alina, mi-era dor de voi. Sanatate lui Naty...ce-i dai de tuse?
Ama, ce fata cuminte ai! Al meu e mai cuminte cand suntem singuri decat cu musafiri..cred ca-mi va face un circ la botez...desi sper sa nu ca e mai maricel cu o luna..poate ne intelegem mai bine
Miki..ai dormit?

Puiul meu avea piciorusul putin rosu de dimineata, i-am pus compresa,sper sa se retraga rapid

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Si eu tot in iunie voiam dar pe 4 iunie sunt nasa si voiam ca bebe sa fie deja botezat. sa speram ca pana duminica se indreapta vremea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Vazut....DECI: Simonelu acum chiar m-am suparat! Cum poti sp ca vrei sa mai slabesti?Ca vrei sa tii dieta? ARATI MINUNAT....iar daca te supara atat de tare burtica, singurul remediu sunt abdomenele si masajul prin ”stoarcere”...ATAT. Incearca seara sa papi cat mai light...cat mai superficial. Stiu ca alaptezi dar, supele, ciorbitele, gratarele, salatele sunt ideale. NU fructe seara.

Andreea, Doamneeee ce mare si frumusel este...este minunat pruncusorul tau. Si tu arati foarte, foarte, foarte bine.

Deea, ai 2 printesici superbe. Sa va traiasca! Se vede ca este topita si Stef dupa Anna....

S-a trezittttttttttt!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Multumim, sunt tare, tare mandra de el, nu imi mai incap in piele si tu esti la fel sunt sigura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

fetelor revin cu intrebarea de ieri

voi ati dat calciu bebeilor?daca da ce fel de calciu, cat si de la ce varsta?

multumesc anticipat

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

eu ti am mai rasp.dr zice sa nu ii dau k nu are nev. teoretic ca gluconic se da. scriu asa ca sunt cu bebe in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally, ai spus doar ca se face de jos in sus, 10 min.
Ce ursulet dulce e bebe Edy . o fumusete de baiat!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

madutza nu fi trista, sigur va vb. se spune ca baieteii sunt mai puturosi.

yasmi cat oscilo i-ai dat si de cate ori pe zi?

lalely sigur iti vei da seama cand bebe e racit, se manifesta ca la noi. eu mi-am dat seama imediat mai ales ca era f infundat si inca este si acum.offffffffff

miki cum se anunta ziua de astazi? ai reusit sa dormi?

eu sunt asa obo ca uneori imi pierd cumpatul cu cei din jurul meu.offff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Mada ai fost tare cu ''sacaitul''...nu vreu sa imi imaginez ce o sa-i faca atunci
am adormit-o la loc...cred ca era legat de burtica ca a facut cateva partzuri zgomotoase ....

eu la cum arata catalina , zic sa sunt normale rasucirile...pai daca ''fulgutza'' mea a inceput sa se impinga in picioare ...se dezveleste...capul deja nu ii mai sta fix pe mijlocul la scutecelul care-l pun eu ca pernutza...si nici nu avem 2l....
cu cristi o sa te linistesti si dupa cde vei consulta un logoped...nicoleta vrea sa-l duca la logoped pe danut , dar nu o lasa sotul...el e multumit cum vb copilul

Mergi la inceput

deea sa iti traiasca fetele, sunt superbe. te plangi ca nu ai ajutor, dar am vazut ca ai

ally e frumos foc Edy, zic ca ar semana cu tine la ochi, e baiatul mamei.

Mergi la inceput

madutza si al meu se intoarce si cand a venit dna dr mi-a aratat ca poate, dar ajutat, in schimb azi de dim l-am gasit dormind pe burtica, desi el dormea pe spate

de azi il tin mai mult, incerc sa ii fac un program

Mergi la inceput