Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally masajul asta pe burta cat tb sa dureze, ca m-as baga sa ma masez macar cat stau la televizor dupa ce adorm copii. Abdomene as vrea si eu sa fac..dar imi e o leneee..de ma doare Si stiu ca m-as simti bine daca as face, si tot nu ma apuc
Simo, cred ca ar tb sa mananci ceva mai tarziu masa de seara..de la 5 e cam devreme

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Multumesc pentru sfaturi si lamuriri tuturor fetelor.
Cred ca a fost puseu de crestere... de atata agitatie si plans a dormit 5 ore azi-noapte iar bodyurile ii vin fixe acum
Multa sanatate la mamici si la bebici!

felicitari! la cat mai multe ore dormite legat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Madutza, max 10 min. Depinde de intensitate! Incearca sa faci pana simti ca te doare....

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am uitat sa specific: Pt cele care isi fac singurele masaj la burtica, el trebuie facut din sezut...Parca am mai spus manevrele de masaj...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally merci de raspuns manevrele pt burtica mai poti sa ni le spui odata te rog?

Mergi la inceput

deea, cred ca ai mei copilasi au avut fontanelele mari si de aia mi-a recomandat calciu. Lui Cristi i s-a inchis abia la 18 luni. Asta mica parca o are mai micuta, dar a zis dr ca i se inchide destul de bine, fata de cat o avea la nastereeee. Trag concluzia ca o avea mare ..nu stiu de ce n-am intrebat exact

Fetele bebelusii vostri se intorc in pat? De 2 zile o gasesc de-a latul patutului, cu capul in zabrele si evident dezvelita , cand ma vede imi zambeste larg, cu toate gingiile , parca zice: ai vazut mami ce am reusit sa fac?
De 2 ori cand era spe burtica s-a impins cu manuta tare si s-a intors pe spate..cred ca a fost involuntara treaba, parca e prea devreme pt intors, nu?

Si inca o intrebare pt fetele cu copilasi peste 2 ani. Mai folositi body-uri? daca da, de unde le luati? Eu nu am gasit mai mari de 24 luni si i-am luat maieuri de 3 ani si evident este cu mijlocul gol acum . Sa iau de 4-5 ani sa fie mai lungi?

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Am uitat sa specific: Pt cele care isi fac singurele masaj la burtica, el trebuie facut din sezut...Parca am mai spus manevrele de masaj...nu?

adik nu pot sa stau tolanita pe canapea?
Mai spune odata manevrele, pls

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

salutare,
nu am mai intrat de mult ca nu am timp deloc,bebelul imi ocupa tot timpul,
la multe,multe luni!pentru ieri pentru bebel Simonacip
am si eu o intrebare poate par pre prapastioasa dar trebuie sa va intreb,bebelul meu papa intre 630 si 670 ml lapte formula pe zi si cam 6 mese.de 2 zile mananca cam la acelas interval dar total aiurea de la o masa la alta este diferenta mare de cantitate,adica daca acum a mancat 120ml la masa urmatoare daca mananca 70ml,adoarme apoi se trezeste peste o jum.de ora si plange si plus ce am mai spus scoate lapte ba serbezit,ba pasteurizat cam cu 15minute inainte de urmatoarea masa.
da-ti-mi va rog un sfat!va mai am un pic sa ma apuc de fumat iar!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Simona si mie dr. mi-a dat Ca totb pt iritati ce ii aparuse pe fata...mi-a zis sa ii dau 3l...ar fi acum in mai si inceputul lui iunie...si asa nu a fost card rau..nu am facut bai de soare

intradevar Mada ....Ca se da in perioadele reci....si combinat cu vit C se asimileaza mai bine
lui Stefy ii mai dau efervescent ca+vitC+d3
He he ...nu prea ma ajuta S ....mai mult imi agita fata si apoi pleaca....o sacaie ...mai ales ca acum mare joaca cu ea nu poate trage ...asa ca o maraie si pleaca..apoi incepe...mami nu auzi ca iti plange fata

nu fi trista . Cristi sigur v-a vorbi...Stefy pana la 2 ani nu avea in vocabular decat cateva cuvinte...apoi icand a inceput sa turuie spunea cuvinte care nu le auzise zilele alea...mie mi s-a parutun baietel ff inteligent...asa ca ai rabdare cu el....
sora mea are o prietena cu un baietel de 3,5 luni...care nu zicea decat mama , tata, kk si din astea nedescifrabile vb de bebeii...in toamna l a dus la gradi...nu a vb din prima...chiar nu se acomoda ca nu se intelegea cu copii...dar pe parcurs si-a dat drumul la vb si acum vb...dar tot asa cand si cat vrea el....insa e ff inteligent...umbla in memoria tel mobil...la calculator se joaca....si ce crezi ce zice clar si des....numai prostii....injuraturi pecare le zice clar si constient...moare maicasa...le-a invatat de la gradi de pe la prietenii lui taicasu de la taicasu candsunt in trafic....moare maicasa de ciuda....

revin...sunt cu bibik in brate . a adormit si s-a pus pe plans in somn..nici nu am stiut cum sa reactionez sa nu o sperii...acum tot ofteaza...ce o fi visat mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

revin...sunt cu bibik in brate . a adormit si s-a pus pe plans in somn..nici nu am stiut cum sa reactionez sa nu o sperii...acum tot ofteaza...ce o fi visat mititica

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

poate a visat ca o sacaie Stefy . Sigur o iubeste si cred ca abia asteapta sa se faca si Anna un picut mai mare ca sa o "zmotocesca" bine
Of cu Cristi parca imi pierd rabdarea cu vorbitul Inteligent e, stie o gramada de lucruri si ne atrage atentia pt multe greseli care le facem..daca nu inchidem bine usa, daca vede vre-un strop de apa pe jos, ia servetel, sterge si apoi il arunca la gunoi chiar daca nu a facut el apa. Isi duce farfuria la chiuveta dupa ce mananca, bavetica o da jos si o pune tot timpul la locul ei. Cand bag la spalat imi arat tot timpul de unde sa iau detergent , de unde sa iau balsam, de unde Calgon..si fara sa-l intreb eu asta, dar nu vrea deloc sa vb

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput