Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Mi-e metionat ca doar in caz de urgena (febra peste 38, 5 si muci, tuse, etc) sa ii dau Azitrox. Acum vine itnrebarea pentru cunoscatori de genul Denisa. In urma exudatului, sfafilococul a iesit REZISTENT la eritromicina (pritnre altele). Din prospectul de la Azitrox eu inteleg ca substanta activa este tot una din gama eritromicinei. Am inteles bine?Sau pur simplu este doar o comparatie sau referire la eritromicina? Ca nu prea inteleg. E prea mult pt mine.

Grosso modo, da, azitromicina e... un soi de nepoata de frate a eritromicinei. Inteleg ca antibiograma s-a facut doar la eritromicina (si a iesit rezistent), nu si la azitromicina. Acum sigur ca azitromicina fiind un antibiotic (mult) mai nou, e posibil ca la ea sa nu fie rezistent... dar de fapt nu stim...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Eu n-am fost chemata la raport, dar tot vin Asadar, buna dimineata!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
ma crezi sau nu dar m-am ganit si la tine, doar ca nu am mai scris ce mai faceti voi vorbaretelor ?www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Facem bine, palavragim toata ziua, dar chiar acum vorbeam cu cineva ca ma apuca asa o nostalgie cand o aud ca vorbeste din ce in ce mai corect, uneori nici nu o mai corectez cand stalceste cuvintele, doar de dragul de a savura aceste momente cat mai mult.Si noi avansam cu olita, mai mult de nevoie decat de voie, nu mai suporta aproape deloc scutecul pe ea, se tot plange ca o irita. De altfel, odata cu scutecul, am scapat si de acea problema cu manuta in pampers mereu.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gigelica, sa stii ca o zi la gradi - mai ales la inceput - este mult mai obositoare si mai solicitanta pentru copil decit o zi acasa, chiar daca nu este pus sa "care pietre de moara". Si a mea (si din cite am inteles, si Micsu, ci Cornuletzu') a papat mai mult si mai bine dupa ce a inceput sa mearga la gradinita.

Da-da! Aprob pozitiv! Eu cred ca la gradi a descoperit ca si alti copii mananca si nu am eu vreo idee fixa cu treaba asta. Ba mai mult, aseara am avut o surpriza de proportii: ADELA A CERUT PAPA! Stiu, o sa spuneti ca ce mare kestie... Ha-ha! Este mare kestie! Stiti, io-s aia cu bebele care nu a plans niciodata de foame (o suspectam ca nu are senzatia asta), nu a cerut niciodata mancare... si nici nu a mancat cine stie ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Cornuletul mancacios !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Anaan , Pisik, Monnvas , ce faceti feteeeeelor ??!!! mi-e dor de voi !!
Va asteptam la raport !!dam o cafea

Da-da! Dam

Mergi la inceput

Citat:
Si noi avansam cu olita, mai mult de nevoie decat de voie, nu mai suporta aproape deloc scutecul pe ea, se tot plange ca o irita. De altfel, odata cu scutecul, am scapat si de acea problema cu manuta in pampers mereu.

Pai poate ca avea legatura cu iritatia de scutec... Bine ca ati gasit solutia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Eu n-am fost chemata la raport, dar tot vin
Asadar, buna dimineata!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

ma crezi sau nu dar m-am ganit si la tine, doar ca nu am mai scris
ce mai faceti voi vorbaretelor ?

Facem bine, palavragim toata ziua, dar chiar acum vorbeam cu cineva ca ma apuca asa o nostalgie cand o aud ca vorbeste din ce in ce mai corect, uneori nici nu o mai corectez cand stalceste cuvintele, doar de dragul de a savura aceste momente cat mai mult.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Daaa, cunosc senzatia !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Exact asa patesc si eu, m-a busit plinsul in ziua cind inainte de culcare nu a mai cerut "vic" ci "laptic". Si a articulat asa de clar si de mindra de ea...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu sunt uimita si de conexiunile din capsorul ei. A inceput sa argumenteze cam tot ce spune si face deja fraze bine inchegate cu "pentu ca"Aseara a strigat la taica-su din dormitor: "Tati, nu mai fa galagie ca Eva doalme aici cu A-malia(Ana-Maria)! Nu fa galagie ca te mananc!"Asta si legat de postarea ta Ilinca, de pe blog, despre cat de repede preiau cei mici "prostioarele" care ne ies noua pe gura!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ieri am invatat-o cu buna stiinta sa raspunda la intrebarea "Stii ceva?". Ghiciti ce? "Uite mitza-n pijama !", desigur...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput