Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 21
Anaan spune:
Salutare!
Scriu de la scoala, ca am putin timp la dispozitie.
Am avut cateva zile tare dificile: de duminica am luptat cu o febra rebela a lui Andrei, care nu ceda la nimic, culminand totul cu o internare de urgenta acum doua nopti
. A facut febra 40 pe la unu noaptea, in ciuda tratamentului cu antibiotic pe care il facea si in ciuda antitemicelor. A trebuit sa chemam ambulanta, fiindca o secunda si-a pierdut cunostinta - nici macar nu pot sa va spun ce am simtit in momentul ala
.
La spital au reusit sa-l stabilizeze; l-au trecut pe alt antibiotic, care si-a facut efectul; dimineata ne-au lasat acasa, dar mergem de trei ori pe zi la tratament; analizele de sange arata prezenta unei infectii - doctorita suspecteaza ca rosu'n gat pe care l-a avut a degenerat intr-o infectie, dar acum trebuie verificat daca nu are si vreo infectie urinara. Ce sa mai spun: momente grele, multe griji...
Ca sa recuperez ce am ratat:
La multi ani, Costin!
[blue}La multi ani, Robert Adrian![/blue]
Anca, bine ai revenit!
Ilinca, vai ce patanie urata! Bine ca nu s-a intamplat nimic grav!
Gigelica, sus moralul!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Bebe strumph, nu vreau sa intru in polemica, dar lesbianismul nu mi se pare o plaga si nici nu cred ca se "lecuieste" cumparand prezervative!
Novus
, te sun cand oi apuca!Cami
, idem!
Denisamada
Si mie mi-e dor de Monnvas!
Ina, voi sunteti bine?
Pe Pisik am vazut-o la TVR, mi-a placut grozav cat de sincera, dezinvolta si optimista a fost! Am vazut-o si pe Ana chicotind cu ghidusia-i caracteristica!Faine fete, amandoua!
chatonel spune:
Neata pe la prinz, tufete ![]()
Vazui copilasi cu probleme care mai de care, de sanatate, de ghidusii
etc si parinti stresati. Pupam
picii si mamicilor le doresc rabdare, nervi tari si multe
.
Ieri am citit o carte superba, m-a imptresionat tare mult, poate pentru ca m-am transpus unuia dintre personaje. V-o recomand calduros, se citeste repede, o dupa-amiaza: "Fata cu portocale" de Gaarder.
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Bebe strumph, nu vreau sa intru in polemica, dar lesbianismul nu mi se pare o plaga si nici nu cred ca se "lecuieste" cumparand prezervative |
sorry nu am zis ca asa combat lesbianismul, am zis ca asa imi fac "temele", adika mereu dialog deschis cu ea, si da cumpar si d-astea, numai sa nu am surprize.
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
Anaan spune:
| citat din mesajul lui chatonel Ieri am citit o carte superba, m-a imptresionat tare mult, poate pentru ca m-am transpus unuia dintre personaje. V-o recomand calduros, se citeste repede, o dupa-amiaza: "Fata cu portocale" de Gaarder. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Eu am citit-o si subscriu!
Gianina34 spune:
iar eu subscriu ca vreau sa o citesc![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
pisigri spune:
Gianina,
"Nu raspunzi la esemeeeeees".
hai ca te mai sun o data 
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Offf Anaan, exact de asta imi era teama, ca vi s-a intamplat ceva !! vai ce sperietura ati tras cred ca !! imi reamintesc si eu cosmarul pana a venit ambulanta si Ada tremura toata 
Multi 

si va faceti bine repede !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Anaan,ratasem postarea ta
. Imi pare rau, sper ca de-acum ati scapat de crocobaurii fiorosi. Pupam familionul, sa nu se mai intimple de-astea !
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 iar eu subscriu ca vreau sa o citesc Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
si eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gianina34 spune:
of, of ce de peripetii cu ghioceii nostri
multa sanatate lor si multa putere mamicilor aferente
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Izia, 23 mars 2009