Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Scriu de la scoala, ca am putin timp la dispozitie.

Am avut cateva zile tare dificile: de duminica am luptat cu o febra rebela a lui Andrei, care nu ceda la nimic, culminand totul cu o internare de urgenta acum doua nopti. A facut febra 40 pe la unu noaptea, in ciuda tratamentului cu antibiotic pe care il facea si in ciuda antitemicelor. A trebuit sa chemam ambulanta, fiindca o secunda si-a pierdut cunostinta - nici macar nu pot sa va spun ce am simtit in momentul ala.

La spital au reusit sa-l stabilizeze; l-au trecut pe alt antibiotic, care si-a facut efectul; dimineata ne-au lasat acasa, dar mergem de trei ori pe zi la tratament; analizele de sange arata prezenta unei infectii - doctorita suspecteaza ca rosu'n gat pe care l-a avut a degenerat intr-o infectie, dar acum trebuie verificat daca nu are si vreo infectie urinara. Ce sa mai spun: momente grele, multe griji...

Ca sa recuperez ce am ratat:
La multi ani, Costin!

[blue}La multi ani, Robert Adrian![/blue]

Anca, bine ai revenit!

Ilinca, vai ce patanie urata! Bine ca nu s-a intamplat nimic grav!

Gigelica, sus moralul!

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

Bebe strumph, nu vreau sa intru in polemica, dar lesbianismul nu mi se pare o plaga si nici nu cred ca se "lecuieste" cumparand prezervative!

Novus, te sun cand oi apuca!Cami, idem!

Denisamada

Si mie mi-e dor de Monnvas!

Ina, voi sunteti bine?

Pe Pisik am vazut-o la TVR, mi-a placut grozav cat de sincera, dezinvolta si optimista a fost! Am vazut-o si pe Ana chicotind cu ghidusia-i caracteristica!Faine fete, amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata pe la prinz, tufete

Vazui copilasi cu probleme care mai de care, de sanatate, de ghidusii etc si parinti stresati. Pupam picii si mamicilor le doresc rabdare, nervi tari si multe .

Ieri am citit o carte superba, m-a imptresionat tare mult, poate pentru ca m-am transpus unuia dintre personaje. V-o recomand calduros, se citeste repede, o dupa-amiaza: "Fata cu portocale" de Gaarder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Bebe strumph, nu vreau sa intru in polemica, dar lesbianismul nu mi se pare o plaga si nici nu cred ca se "lecuieste" cumparand prezervative

sorry nu am zis ca asa combat lesbianismul, am zis ca asa imi fac "temele", adika mereu dialog deschis cu ea, si da cumpar si d-astea, numai sa nu am surprize.

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Ieri am citit o carte superba, m-a imptresionat tare mult, poate pentru ca m-am transpus unuia dintre personaje. V-o recomand calduros, se citeste repede, o dupa-amiaza: "Fata cu portocale" de Gaarder.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Eu am citit-o si subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

iar eu subscriu ca vreau sa o citesc

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gianina,
"Nu raspunzi la esemeeeeees".
hai ca te mai sun o data

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Offf Anaan, exact de asta imi era teama, ca vi s-a intamplat ceva !! vai ce sperietura ati tras cred ca !! imi reamintesc si eu cosmarul pana a venit ambulanta si Ada tremura toata
Multi si va faceti bine repede !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anaan,ratasem postarea ta. Imi pare rau, sper ca de-acum ati scapat de crocobaurii fiorosi. Pupam familionul, sa nu se mai intimple de-astea !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

iar eu subscriu ca vreau sa o citesc

avem 2 anisori

si eu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

of, of ce de peripetii cu ghioceii nostri
multa sanatate lor si multa putere mamicilor aferente

avem 2 anisori

Mergi la inceput