Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Da si eu uitasem sa urez succes Pitonului la gradinita ! Gigelica, eu cred ca este perioada de acomodare si toate vor merge snur apoi, cat despre educatoarele fff tinere, sincer le prefer in locul unora batrane si acrite ,cat despre invatat lucruri noi, cu siguranta se va intampla, poate nu chiar cele la care te astepti tu

Floric, bine ca ati depistat cauza tusei, sa gasiti si tratamentul potrivit

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
? bineeeeeeeeeee "serviti" cum zice soacra mea.
bey ce fu la voi "o noapte furtunoasa?"
nu mai tin pasul.
in sfarsit bine ca e bine.
Bv Ilinca, cred ca nu te-ai panikat degeaba, oricare asa am fi facut, nu e de joaca cu astfel de lovituri, insa ei copiii sunt mai rezistenti decat credem noi, iar dr spun ca-s extraordinar de rezistenti. Yo cand am ajuns al urgente nici macar nu s-a uitat la ea, m-a pasat la cabinet in policlinica si acolo a zis ca 39 febra nu e urgenta...deci concluzia..
sanatate si fara evenimente.
Floric, mai bine c anu suporta eritromicina mama, ca nici eu, e ff tare pt stomac, cred si d-aia. sanatate!
Ah olitza sa fie cu spatar, gen fotoliu, ala era visul meu, insa cum n-am mai gasit in "orasul meu lenes", am una NUk cu spatar.
Aia se detasa partea kkastoreasca pt spalat, bine ca stergi tot mobilierul e altceva.
Bv Ada! tot asa, vreua si eu ponei si jur ca-s cuminte foc.
Anca, nici eu nu stiu povestea ta de la inceput, insa sa ma bag ca musca-n lapte asa o parere la Vero, e normal zic eu sa aiba o reactie, ca e genul asta mai colerica si spune ce gandeste e fff bine, decat sa fie mutulika sa nu stii ce si cum. Rabdare rabdare. Poate ca e si la varsta asta problematica, inconjurata de pici, e fiind cea mai mare, isi doreste normal numai grupul ei si prietenii ei, o lasa rece ce se intampla acasa.
Yo cand ii aud p-astia la prega cum vb cu aprintii, adika nimik(gen cum a fost al scoala, rasp: bine") si ce preocupari aau, imi vine sa-i bat eu, dc ii cert se stie urmatoarea sedinta zice nu pot sa vin.
iar parintii se implika nu zic ba, dar nu prea mai au cu cine dialoga, trist ff trist, o fi o perioada si atat.
ma rog Ari sa nu fie chiar asa, am jurat ca o sa-i fiu pretenara, mai bine sa stiu tampeniile care o preocupa decat sa nu stiu...ii cumpar si prezervative, numai sa nu am parte de surprize d-astea urate(sarcina, droguri, sida, lesbi etc.)
Lasa ca gasitii voi cale de mijlok , bafta multa.
Intr-adevar psihologii mai mult ologii din scoli sunt doar cu numele, am vazut prea multe filme, americane ca astea-s bune, cum zice un prieten de-al nostru, ca cei din scoli sa stie sa se implice asa mama-copil, copil-mama. vise taica.
ciao!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Da, lesbi e naspa rau...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Anaan , Pisik, Monnvas , ce faceti feteeeeelor ??!!! mi-e dor de voi !!
Va asteptam la raport !!dam o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu n-am fost chemata la raport, dar tot vin Asadar, buna dimineata!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Eu n-am fost chemata la raport, dar tot vin
Asadar, buna dimineata!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

ma crezi sau nu dar m-am ganit si la tine, doar ca nu am mai scris
ce mai faceti voi vorbaretelor ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Da, lesbi e naspa rau...

Mergi la inceput

a fugit inainte sa apuk sa scriu.
desi dc suntem "deschise" pt generatia asta nu e rau, treb sa fim in pas cu moda, nu?
decat s-o fraiereasca unu si altu ca-i arata SUA si cand colo ii arata alte sua,ajunge in Thailanda la vreun bordel...
sau varianta 3, sa punem mana de la mana mai facem una bucata creatura, pe sistemul n-are cum sa iasa amandoi predispusi spre homo, lesbi, atrasi de acelasi gen.
ff frumos, gata nu mai zic nimik. simt ca nu-s pe calea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

bebe_shtrumf, a fi lesbi nu este o optiune personala. Si nu are legatura nici cu SUA, nici cu Thailanda. Si sint sigura ca daca fiica mea ar fi lesbi (si eu sper ca nu, pentru ca mi se pare ca i-ar fi mai grea viata in acest caz), as iubi-o si as respecta-o la fel.Stiu ca si tu pe a ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Mno, noi tocmai ne-am intors de la Urgentze. Ca io ma panichez rar, dar cand ma panichez ma panichez!!
Era 22 fara ceva si nu-i era somn, se uita la desene pe canapea. A inceput un desen ritmat si s-a ridicat in picioare, am vrut sa ma pun langa ea si nu m-a lasat, asa ca m-am pus la calc (cu spatele) si din minut in minut aruncam un ochi...prea rar!!! Am auzit un zgomot groaznic, m-am intors cu groaza...da, era pe jos, cazuse dar PESTE marginea canapelei, deci destul de de sus, pe spate, a dat cu ceafa
Nu va imaginati ce m-am speriat, huzband era la nonstop, Sophia plangeaaa...eu incercam sa-i pipai capul, sa urmaresc semne, sa nu lesine, sa nu fie molesita...va dati seama, cate citisem pe net!!
Si am zis gata, mergem la spital, macar sa vada aia daca e ceva, nu astept sa fie somnolenta si sa nu stiu daca de somn sau de la lovitura...
Cum am iesit din casa s-a calmat, super fericita ca mergem cu masina, acolo a zburdat, a alergat pe holuri, a chiuit...La urgente pediatrie am stat degeaba ca atunci cand am zis care-i faza ne-au trimis la chirurgie...acolo nu era doctorul...erau vreo 2 copii inaintea noastra, vreo 3 au venit dupa...Sophiphi tot chiuia si alerga zici ca era in parc nu pe holurile alea suuuumbreeeee...
In fine, a venit un medic tanar si rotofei, a intrebat ce si cum, i-a pipait capul...si a zis ca el nu vede niciun "focar de nustiuce", el crede ca e bine, s-o mai urmarim, desigur, daca varsa sau ceva sa mergem inapoi
Si asa am facut o excursie deprimanta...dar bine ca e bine, sper sa fie bine si in continuare, n-o sa pot inchide un ochi de grija, Doaaamne, n-o mai scap din ochi pana la majorat!!!

Of!Of! Sophiliciul sa nu fi fost decat sperietura si atat (si aia mai mult la mami de cat la fetitza)

Am patit-o si noi acum vreo... 3 saptamani (vineri inainte de Paste, cum ii sta mai bine unei urgente), ca tot ne laudam ca nu a luat nici o lovitura zdravana. Nici acum nu a fost prea puternica lovitura, dar "bine plasata", ca s-a inshurubat cu marginea de superioara a orbitei intr-un colt de noptiera pe care nu reusisem sa punem protectii (acum ne-am straduit un pic mai mult si am reusit ) Initial m-am temut ingrozitor sa nu fi patit ceva la oki, ca ii prinsese arterutza si curgea sangee... Cand m-am lamurit ca este o rana relativ mica, dar destul de adanca si plasata al naibii de nashpa (adik fix pe arterutza), m-am mai linistit un pic... Am dus-o si eu la camera de garda (chirurgie plastica) de teama sa nu ii ramana fetei semn pe mutrita sa ma injure cand s-o makia. I-a pus niste stripuri si arata bine... sper sa nu-i ramana semn

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput