Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anuntam cu deosebit entuziasm producerea primului pipi la olita azi dimineata ! drept recompensa mergem dupa masa sa vedem strutul si niste ponei

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haoleu, anca, n-am luat ca nicio lauda, fii serioasa, e vina ai tu pentru frustrarile si nelinistile mele metafizice?:)))
Psih-oloaga aia e depasita de situatie daca te-ntreaba de ce n-ai dus fata la psihiatru, cred ca ei nu i-ar strica o vizita, mai degraba...ei, is o gramada de psihologi scolari facuti cu "hei-rupul", n-ai ce te baza pe ei, rari sunt cei cu adevarat competenti; dar oricum ei au ca domeniu mai mult orientarea scolara si in cariera, testarea abilitatilor, gestionarea conflictelor profesor-clasa de elevi si vitzaversa...nu se au ei cu chestii mai serioase gen conflict mama-fiica, mai mult ajutor cred ca ai primi pe forum daca ai deschide subiect la "cabinetul psiho"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Saltare, tufete

Ce lume noo, Anca, tizo, mai bagasi si tu capu pe usa? In sfirsit, cu vesti, cu veselia care te caracterizeaza, desi ai acum pb cu Vero (imi pare rau ). In legatura cu ea, incearca sa vezi ce reactii are daca nu mai esti in pozitia de sclava si o pui sa isi "produca" singura ce ii trebuie de mincat/imbracat. Se pare ca nu a inteles ca ea tre sa mearga la job aka scoala pentru a le cistiga...
Si eu am fost o adolescenta f f f rea si nu ma intelegeam deloc cu mama Pt ca ea are o fire politieneasca si eu am oroare de asa ceva, nimeni nu are dreptul sa ma urmareasca si sa-mi ceara socoteala ... bine ca am gasit barbati intelegatori, francezi, ca-n ro creca o luam pe cocoasa
Revenind la vero, vezi si ce grup are pe facebook si netlog, ca poate si de-acolo i se trage.

Novus, felicitari si pupici zimbariciului pentru pishu

Ilink, ce sa faci, tu esti cu munca voluntara, asa sint spiritele nobile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara,

Raportam ziua 2 de gradi incheiata... E prima oara de cand e mare cand ora 9 e ora la care adoarme...era rupt!
Ieri, in prima zi nu a plans cand l-am lasat, dar pe parcursul zilei s-a prins el ca nu e ca la buni acasa si a plans...asa ca tati s-a dus sa il ia la 1 acasa.
Azi insa, totul bine si ok pana cand l-am schimbat in hainutele de stat in gradi si a venit educatoarea sa il ia...s-a pus pe un plans..iar eu m-am dus sus cu el si...l-am pacalit sa se spele pe maini si am...fugitL-am auzit pangand asa ca m-am dat din neatentie cu capul de grinda de la scari...dar ma durea oricum mai rau sufletul...
Azi a stat toata ziua. A papat, s-a jucat si afara, a si dormit putin la pranz...cand ne-am dus sa-l luam era tare fericit sa ne vada si ne-a zis: "am pans a gadinitza"...offff...
Ioana, Mada, voi sunteti incantate de gradi?!
Ce am observat eu in cele 2 zile? Educatoarele sunt fff tinere, nu par sa aiba cine stie ce experienta. Sunt simpatice, dar cred ca sunt foarte blande si nu cred ca ii vor invata ceva. Victor stie povesti si poezii deja, ele au fost surprinse sa il auda spunand versurile Caprei cu 3 iezi... Nu cred ca i-au dat nici un strop de apa sa bea toata ziua, desi i-am dus sticluta lui. Acasa bea peste 500 ml de ceai sau apa pe zi. Apoi...l-au scos afara in hainutele de stat in gradi, nu foarte groase si in sandale...
Au spus ca victor a mancat bine la pranz, plus la 5 un iaurt cu piscoturi, cu toate astea cand am ajuns la 7 acasa a mancat de-a rupt o portie de piure cu carnita si desert chec facut de buni. Au spus ca a dormit la pranz...dar a adormit ca o prastie la 9, ceea ce nu s-a intamplat ever, poate doar cand era bebelus.
O sa mai vad eu pe parcurs.
Offff...eu sunt obosita...ieri m-am trezit la 5, azi la fel...
Ma duc sa fac nani si maine sper sa reusesc sa mai intru printre picaturi sa vorbesc cu voi.
Pupici.

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Ioana, Mada, voi sunteti incantate de gradi?!
Ce am observat eu in cele 2 zile? Educatoarele sunt fff tinere, nu par sa aiba cine stie ce experienta. Sunt simpatice, dar cred ca sunt foarte blande si nu cred ca ii vor invata ceva. Victor stie povesti si poezii deja, ele au fost surprinse sa il auda spunand versurile Caprei cu 3 iezi... Nu cred ca i-au dat nici un strop de apa sa bea toata ziua, desi i-am dus sticluta lui. Acasa bea peste 500 ml de ceai sau apa pe zi. Apoi...l-au scos afara in hainutele de stat in gradi, nu foarte groase si in sandale...
Au spus ca victor a mancat bine la pranz, plus la 5 un iaurt cu piscoturi, cu toate astea cand am ajuns la 7 acasa a mancat de-a rupt o portie de piure cu carnita si desert chec facut de buni. Au spus ca a dormit la pranz...dar a adormit ca o prastie la 9, ceea ce nu s-a intamplat ever, poate doar cand era bebelus.

Eu sunt multumita de gradinita, iar Adela este foarte incantata... ce-i drept noi nu stim versuri.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mno, noi tocmai ne-am intors de la Urgentze. Ca io ma panichez rar, dar cand ma panichez ma panichez!!
Era 22 fara ceva si nu-i era somn, se uita la desene pe canapea. A inceput un desen ritmat si s-a ridicat in picioare, am vrut sa ma pun langa ea si nu m-a lasat, asa ca m-am pus la calc (cu spatele) si din minut in minut aruncam un ochi...prea rar!!! Am auzit un zgomot groaznic, m-am intors cu groaza...da, era pe jos, cazuse dar PESTE marginea canapelei, deci destul de de sus, pe spate, a dat cu ceafa
Nu va imaginati ce m-am speriat, huzband era la nonstop, Sophia plangeaaa...eu incercam sa-i pipai capul, sa urmaresc semne, sa nu lesine, sa nu fie molesita...va dati seama, cate citisem pe net!!
Si am zis gata, mergem la spital, macar sa vada aia daca e ceva, nu astept sa fie somnolenta si sa nu stiu daca de somn sau de la lovitura...
Cum am iesit din casa s-a calmat, super fericita ca mergem cu masina, acolo a zburdat, a alergat pe holuri, a chiuit...La urgente pediatrie am stat degeaba ca atunci cand am zis care-i faza ne-au trimis la chirurgie...acolo nu era doctorul...erau vreo 2 copii inaintea noastra, vreo 3 au venit dupa...Sophiphi tot chiuia si alerga zici ca era in parc nu pe holurile alea suuuumbreeeee...
In fine, a venit un medic tanar si rotofei, a intrebat ce si cum, i-a pipait capul...si a zis ca el nu vede niciun "focar de nustiuce", el crede ca e bine, s-o mai urmarim, desigur, daca varsa sau ceva sa mergem inapoi
Si asa am facut o excursie deprimanta...dar bine ca e bine, sper sa fie bine si in continuare, n-o sa pot inchide un ochi de grija, Doaaamne, n-o mai scap din ochi pana la majorat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Separeca e seara doftorilor. Si noi ne-am intors de la doctol, orlistul. Se pare ca tusea disperata si implicit iritatiile gatului si mucozitatile care bantuie prin gat sunt de natura alergica. Sper sa fi explicat bine. Ne-a recomandat sa il ferim o perioada de orice stimul alergic (doar sa ma duc in padure), sa evit locuri de joaca si aglomeratiile si ca tratament mi-a dat vesnicul de acum Ketof, Echinaid si spray nazal pt spalaturi.

Mi-e metionat ca doar in caz de urgena (febra peste 38, 5 si muci, tuse, etc) sa ii dau Azitrox. Acum vine itnrebarea pentru cunoscatori de genul Denisa. In urma exudatului, sfafilococul a iesit REZISTENT la eritromicina (pritnre altele). Din prospectul de la Azitrox eu inteleg ca substanta activa este tot una din gama eritromicinei. Am inteles bine?Sau pur simplu este doar o comparatie sau referire la eritromicina? Ca nu prea inteleg. E prea mult pt mine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !

Ilinca, imi pare rau de aventura. Bine ca e bine !

Floric, sanatate !

Novus, felicitari !

Anca, daca deschideai subiectul la Cabinetul psi ziceam si eu doua vorbe, aici nu; felicitari pentru re-angajare si marire de salariu, sper - cred, daca asta vrei si tu cu adevarat - sa gasiti joburile potrivite in tara potrivita. Mai sper sa gasesti puntea de comunicare cu Vero, si nici eu nu cred ca e chestie de psihiatru. Vero nu e bolnava, doar ii este greu.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aoleu Ilinca ce sperietura !! sper ca totul a fost bine peste noapte si Sophihi isi reia programul de dans !
Si la noi cand a cazut ultima oara Ada tot asa s-a desfasurat, sarit in pat si plonjon pana sa ajung eu la ea

Astazi Ada s-a trezit la 07.30 si m-a anuntat ca a facut pipi in pempi si nu in olita deci ceva ceva tot a bagat ea la cap . Noi olita oricum o avem de ceva vreme si i-am prezentat-o , a mai stat pe ea dimineata dar pana acum nu produsese nimic

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

A, ca uitam:
Gigelica, sa stii ca o zi la gradi - mai ales la inceput - este mult mai obositoare si mai solicitanta pentru copil decit o zi acasa, chiar daca nu este pus sa "care pietre de moara". Si a mea (si din cite am inteles, si Micsu, ci Cornuletzu') a papat mai mult si mai bine dupa ce a inceput sa mearga la gradinita.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput