Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

nr. 5. gen cafea, peste 2 ore, ia mai pune-ti pofta-n cui shtrumfuleeeeeeeeee!

au trecut 2 ore?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:

nr. 5. gen cafea, peste 2 ore, ia mai pune-ti pofta-n cui shtrumfuleeeeeeeeee!

au trecut 2 ore?

da, sarut-mana!
deja mi-am bagat in vene niste cofeina...

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Denisa, multumesc
Noua ne-a fost recomandat Pneumo23. Care e diferenta dintre ele?

Numarul de serotipuri de pneumococ de la care provin antigenele (si firma producatoare, bineinteles). Pneumo23 e cel mai "bogat", probabil l-au preferat din cauza problemelor anterioare cu pneumococii ale Pisilincai (sau Pisilincii?) Prevenar are 7, respectiv 13 serotipuri, iar Synflorix 10 (cele mai frecvente).

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Denisamada, ti-am trimis un pm

Si io!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc inca o data !
Deci ar trebui sa fiu multumita de alegere. Sau sa ma tem de intensitatea reactiilor secundare? Noi am facut febra si cite 2 zile dupa vaccinuri...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Baiii,.... un pic lipseste omu' de pe micul forum si gata gagicile mele fac ochisori. Au aparut atatia fratiori mai mici, altii acus acus tre sa se nasca.... Va tinem pumnii, sa fiti toti/toate sanatosi!

Stiu ca nu am scris demult, am fost cam jos cu insufletirea de viata, si nu de la astenia de primavara, din contra, pe mine ma bucura mult primavara, daaar:

1. De cand mi-a intrat in creier acel "altcineva" din postarea "previous" [de acum vreo 2 luni ], am realizat ca nu ajunsesem sa-l iubesc suficient de mult pe omul meu arab, doar el pe mine, desi saracul, merita.... :( Dar imi este in suflet un mare prieten.. azi.. cand a venit la serv la mine s aimi spuna pa, ca pleaca pt 1-2 luni in fasia gaza pentru niste acte [de unde SPER sa se intoarca viu, fara a fi 100% sigur ... :(] am plans de tristete.. aproape ca si cum m-ar fi parasit un iubit..., am ramas in mana cu masina teleghidata luata de el pt bb3, si cu privirea dupa masina lui albastra, neteleghidata, cum pleca spre aeroport... Si.., ca mi-am amintit de o intrebare a unei fete de aici, de la noi, pusa mai demult, pe un ton usor malitios, anume: "daca tot iti sta gandul la acel altcineva, si pe arab nu-l iubesti cu totul, de ce inca mai vrei sa-l IEI de langa familia lui si sa-l duci cu tine in suedia?" o sa raspund acum:

A. NU EU il "luam" de langa familia lui, el isi dorea cu vreo 2 ani inainte sa ma cunoasca sa isi gaseacsa job oriunde, ca sa construiasca un viitor copiilor, eu eram doar o punte.

B. Inca vreau sa ii gasesc job, dar in Anglia, nu-l vad invatand suedeza, pentru ca.. aici in ro se descurca greu cu banii. Eu, daca ii voi gasi job, il voi insoti, si il voi vizita cand si cand, dar nu voi deveni sotia lui cea de-a doua. Nici macar amanta. Ci "partner", exact asa cum am si completat diverse formulare de emigrare.

Sunt relatii si relatii intre oameni, exista NUANTE, nu poate fi totul catalogat in tipare nemtesti, si desigur, sunt lucruri ce plutesc intre o granita si alta... Nu suntem amanti, dar exista ceva ce ne arata ca, particele din noi sunt "impreuna". Dar, un IMPREUNA in adevaratul sens al cuvantului, nu cel trupesc, ci cel de a merge alaturi, prin aceasta viata deloc usoara, umar langa umar...

2. Cu acel "altcineva", pe de o parte, cea de comunicare sufleteasca merge ok, il vad ca e fericit cu mine, toti zic ca e f schimbat inspre luminos/curajos/cu personaliotate/cu parere/cu elan dar, pe de alta parte, DEOCAMDATA, el zice ca nu poate sa-si dorerasca mai mult, atatat timp cat inca este oficial cu actuala [sa-i zicem viitoarea ex-a ], nu vrea sa o insele, el inca e in perioada de autoconvingere spre despartire, mi-a explicat de n ori ca e cumva in acea perioada de 1-2 ani pe care o au cuplurile inainte sa se desparta, cand stii ca nu o sa vrei sa mai ramai cu partenerul, dar inca nu poti intarzia acasa, etc.. nu-l grabesc, doar cateodata mai "gresesc" si imi arat tendinta de a avea o dorinta mai mare decat a lui, adica si spre lucruri mai... ne-cuminiti. Oricum, de ex, acum 1 sapta mi-a facut surpriza si a venit noaptea la 12 sa mergem la plimbare prin oras, si am fost pron zona lipscani [zona de tango unei prietene bune-bune de a mea] apoi am venit cu masina pana acasa, unde am stat jos in masina inca vreo ora, a plecat la 5 dimi, a 2-a zi eram cam "obosititi" amandoi, dar o sa radeti, marele progres facut in acea noapte a fost sa ajungem la "tupeul" de a ne tine de mana.. ce vreti mai, sunt ca madona, "like a virgin"

De felul lui de a gandi in viata, in general, imi place mult mult de tot....

3. Cu vero, e cam rea relatia.. a ajuns sa afirme ca "abia asteapta sa ma vada murind, o sa dea petrecere atunci"... ma uraste, mi-a zis clar in fata de n ori [si NU la nervi!!!], nu vrea decat tv si calculator, nu lectii, nu nimic, rara iese la joaca.. mi-a zis ca tre s ainteleg ca pentru ea sunt doar o servitoare, ce trebuie sa ii asigur ei haine si mancare, si bani.. etc.. Gena lui tat-su e bine implantata. Stiu, o sa ziceti: eee, doar nu iei vorbele ei in serios, e doar un copil". Ba da, eu le iau in serios, ma simt respinsa in adevaratul sens al cuvantului [am avut si am multe zile in care ma simt total invinsa ca parinte, un perdant, un esuat].. noroc cu tudor, copilul de aur, si cu ala mic, tiganusul din amor, imi mai lumineaza timpul de acasa.

4. Mi-am schimbat serviciul, dar nu ca am vrut [desi am presimtit ca va veni momentul anul asta sa imi schimb locul de munca dupa 10 ani], ci firma de acum ne-a vandut la altii, la care insa am dat interviu de angajare, si eu am iesit f bine [desi nu am stralucit la interviu.. am mai uitat si eu diverse, plus anul de stat acasa cu bb3], dar fata de altii care nu au fost acceptati si au ramas fara job, si acum stau disperati sa isi caute, eu am fost acceptata si mi-au crescut si salariul cu 8 mil :). De luni, 16 mai, o sa am sediul la o cladire verde de birouri, langa hotel mariott [sper sa nu ma duc din greseala prin hotel, desi.. poate as castiga mai bine per serviciu :))]

5. Am luat motul lui ala mic, duminica, a facut 2 ani vineri [MULTAM mult ca v-ati gandit la noi, ], si o sa va trimit poze :). A ales de pe tava ca un adevarat copil de "aparatorii patriei" :)): apa, paine si bani. Apoi... carte si metru

Mai vb, pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anuntam cu deosebit entuziasm producerea primului pipi la olita azi dimineata ! drept recompensa mergem dupa masa sa vedem strutul si niste ponei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Oooo Anca ce de-a noutati, eu care ziceam ca nu-mi scapa nimic din ce se scrie pe forum, vad ca am ratat postarea ta cu acel ''altcineva'' dar m-am lamurit acum cum stau lucrurile ,iar e si o viitoare ex-a in joc

Ce sa zic, iti doresc sa iti gasesti jumatatea/sufletul pereche si sa fii fericita si linistita desi cred ca tie iti place adrenalina

Cu Vero sincer imi pare rau ca nu te intelegi, poate ar trebui sa consultati pe cineva specializat sa vedeti ce se mai poate salva deoarece cred ca trebuie sa iei in serios vorbele ei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Uite ca a aparut in sfarsit anca_nicolae cu up-dates! E clar ca tu ai o predilectie pentru relatii dificile, cred ca o relatie senina si fara obstacole te-ar plictisi in 2 zile E chiar interesant ce ne povesteti, eu una stau cu sufletul la gura!
Vero cred ca e in plina criza a pubertatii- de fapt pe naiba, aia era pubertate la generatia noastra, la cei de acum cred ca e direct adolescentza...Faceti cumva sa neteziti relatia voastra, incearca sa vezi care e problema de fapt, ce-o face sa fie asa de revoltata...bine, oricum la varsta asta cam toti sunt "rebeli fara cauza"
In rest...am remarcat ca altora li se mareste salariu...cu salariul meu Ma apuca un ras de-a dreptu' amar cand imi imaginez conversatii:"bai, mi s-a marit salariul, dar numai cu 20%, dracu' sa-i ia"; "da' cat e concret, in lei?" "eh, o nimica toata, un salariu de prof cacacios cu o vechime de aproape 10 ani si gradu' II":)))
Si iar imi amintesc ca ravnita bursa- din partzi; gradatie de merit (care e 25% din salariul cacacios) precis din parti- acum sunt in lupta fatisa cu inspectorul scolar, sa vad daca voi iesi jumulita de tot din razboi, asta e, l-am declansat, nu ma intereseaza, chiar nu mai suport coruptia si nedreptatile si daca ultima cale e instantza+scandalaul in presa, asta vor avea.
Novus, felicitari pentru marea operatiune!! Dar cum a decurs mai exact, a cerut ea sau i-ai prezentat tu obectu' muncii? Va rog sa-mi spuneti ce olite aveti, sa purced si eu la a achizitiona una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Off ilinca, imi pare rau ca a sunat asa "aiurea" vestea mea despre marirea salariului, sper ca stii ca NU in ideea de lauda am scris asa, nuuu, ci doar in ideea in care reusesc sa vad jumatea buna a lucrurilor intr-o peroada in care m-au apasat mult mai mult lucrurile rele... :(. Din pacate, stiu ca in invatamant sunt salarii NEDREPT de mici... dar, jumatea buna ai lucrurilor, ca tot vorbiuram despre ea, ar fi o idee venita acum subit si dintr-o data: ce-ar fi sa o trimit eu pe vero, in vacanta de vara, vreo sapta la tine, sa ia meditatii de filozofie a vietii??? [contra cost, normal :)]... Mai in gluma mai in serios..., nu ar fi o idee rea.

Si legat de asta, eu am fost la psiholoaga scolii [dupa agarvarea relatiei si apoi eu am scos tv din functiune, dupa n, n, n tratative de negociere esuate din nonsalanta lui vero]. De unde.. am iesit asa:

- eu: data cu capul de pereti, metaforic vorbind, pt ca tipa m-a intrebat pe un ton atotstiutor si acru: dar pana acum, in 13 ani nu ati facut NIMIC? nu ati mers cu ea la psihiatru??? Desi eu explicasem ca am fost de 2 ori la o psiholoaga, dar tipa a plecat din tara.. si nu am crezut ca tre sa ajung DIRECT la psihiatru.. etc
- vero: dupa ce a raspuns multumita de sine si linistita la diverse intrebari expected [la unele cu adevar, la altele cu minciuna], cand s-a terminat sedinta s-a ridicat de pe scaun si a intrebat [suav si candid]: si cu televizorul cum ramane?

Va pupam.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput