Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Multa sanatate noilor ghiocici. Sa cresteti mari si frumoase.

Noi ne-am trezit de la 6.30, asa ca va dau eu cafea ca am o cisterna:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bianca, daca am sta in acelasi oras ar trebui sa tinem copiii astia cu rindul ba la mine ba la tine, macar una dintre noi sa doarma dimineata.
Si a mea a avut acelasi program azi dimineata.
Si la prinz parca vad ca nu se mai da trezita....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Bianca, daca am sta in acelasi oras ar trebui sa tinem copiii astia cu rindul ba la mine ba la tine, macar una dintre noi sa doarma dimineata.
Si a mea a avut acelasi program azi dimineata.
Si la prinz parca vad ca nu se mai da trezita....

da, ar fi super tare. Mi-as dori sa pot sa il las pe Vladimir la cineva cu copil si sa primesc si eu copii in gazda:D.

la noi ploo. am asa o stare de lene si omuletu' asta m-a ridicat din pat la 6.30, in conditiil eincare ieri a dormit pana la 9. Nu are si el un program fix-fix....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

ati vazut-o pe pisik si ana sambata la dimineata tvr1?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

Cocufan, sa iti traisca puica.

In privinta somnului, Rares daca sta cineva langa el doarme cat incape. Dar daca dimi ma trezesc la 6 jumate pana plec si el este in picioare. In fine, in privinta asta nu ne plangem.

In schimb, ne plangem de sanatate....

A facut o reactie (din cele mentionate in prospect) la Klacid si am decis sa il intrerupt, dupa 2 zile. Facea ca toate cele, atat m-am speriat. Stiu sigur ca iar sunt pusa la zid ca nu respect tratamentul dat de medic si am mai multa incredere in astre dar numai eu stiu prin ce am trecut vineri.

Si evident ca boala a recidivat dar s-a manifestat cu o tuse groaznic de sacaitoare. Astfel ca de dimi am mers iar la medicul de plamani (ORL avea loc abia pe 17) si i-a dat un tratament. Ca sa nu spun ca i-a prescris Bioprox si Nazonex, care nu sunt recomandate copiilor de 2 ani. Dar incerc...Desi daca e cineva sa ma creada si sa imi inteleaga nelinistea m-as bucura...Caci daca ele sunt recomandate peste 30 luni sau 3 ani, si prin ce am trecut cu reactiile adverse am inima cat un purice sa le incerc.

Asa mi-e ciuda ca ORlistul are loc abia pe 17 de mor, el era mai pe alternative, pe plnate, homeo, etc. Bine, recurge si la medicamente cand este nevoie sa nu credeti ca dea doar ceai de tei.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Prin multe insistente am reusit sa il programez pe Rares la Orlist maine seara, pe la 20. Iuhuuuuuuuuuu. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

A facut o reactie (din cele mentionate in prospect) la Klacid si am decis sa il intrerupt, dupa 2 zile. Facea ca toate cele, atat m-am speriat. Stiu sigur ca iar sunt pusa la zid ca nu respect tratamentul dat de medic si am mai multa incredere in astre dar numai eu stiu prin ce am trecut vineri.

daca a facut reactie mi se pare normal sa intrerupi tratamentl. sanatate.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri -da

floricule - chiar ma gandeam ce peripetii ati avut peste wk
multa sanatate rareselului

si noi ne inscriem in randul ghioceilor cu trezire astazi la 6.30
de mi-a dat tot programul de dimimneata peste cap
dupa ce am lasat-o la gradi m-am controlat in masina sa vad daca am tot ce trebuie pe mine si cu mine
norocul meu ca am o sarbatorita astazi si-mi mai revin psihic cu ceva prajituri (nu multe ca-s la cura de slabire)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Gianina...mi-a mai cazut si netul intre timp :))). Lasa ca acu s-a reparat, asa ca mailul e la tine si sincer astept cu mare interes raspunsul alora:)))

Bianca, si eu duc lipsa de copii. Am in zona o singura fetita apropiata ca virsta si de care au grija bunicii (au grija in sensul ca e un copil ingrijit, ca mai am citiva vecini dar cind vad in parc copiii aia cu muci verzi pina in gura, zile si zile la rind, sau batind copii sub privirile nonsalante ale parintilor, chiar nu am tragere sa socializez). E cu 6 luni mai mare decit Ilinca, stie multe chestii, se vede ca se ocupa cineva de ea. Dar are 20 kg. Si e vesnic cu biscuiti cu crema in mina, iar bunica-sa povesteste indignata ca nu-i mai da ficatel de pasare, ca de la ala se ingrasa. asa ca ne jucam in parc cind ne intilnim, dar sa o las acasa la ei singura....nu cred

Cit despre program dimineata...saptamina trecuta a fost Gabi in concediu. Vineri am fugit de la serviciu la 10 pt ca Gabi nu raspundea pe mobil, fixul il scot eu din furca dimineata ca sa nu ii trezeasca vreun idiot care greseste numarul, nu era pe YM, nu erau de gasit nicaieri. Si mai si visasem o prapastie in noaptea aia. Ei, nu se intimplase nimic, Ilinca a dormit pina la 10. NICIODATA nu a facut asa ceva.
De 3 saptamini doarme la prinz 50 minute. Pe ceas. Ieri a dormit de la 13.30 la 17.
Azi era prima zi de reluare a programului cu bona. Am sperat sa plec inainte sa se trezeasca, sa scutesc urletele de "Veau a maaaamiiii". Ca dupa ce plec, nu mai plinge. Ti-ai gasit....

Si ma mai toaca si maica-mea, ca si eu si sora-mea aveam program, pe care cica il respectam singure (a propos de ora de trezire si de durata somnului de prinz). Si cu olita. Imi vine sa imi iau lumea-n cap de fiecare data cind ma intilnesc cu ea....

A, si am mai descoperit simbata si ca nu stiu de cind, sintem trecuti cu 4 persoane la intretinere. Si tre sa ma duc sa fac scandal. Eu...

Mergi la inceput

A, ca m-am luat cu altele si am uitat.

Floric, si noua ne-a fost prescris Nazonex, dar nu am mai apucat sa ii dau ca am ajuns la operatii intre timp. Adica ideea era ca mai sint si alti medici care il recomanda. Multa sanatate !

Mergi la inceput