Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 15
Floric spune:
Dupa un wk plin de pulpane si copane am revenit la dieta "autodistructiva"
. Am lins un castron de salata verde cu masline. Rade colega mea de mine cica sa imi pun pozele pe desktop alea in care sunt cu carnatii in mana. Urat din partea ei ca nu ma crede ca pot rezista. Urataaaa.![]()
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
cocufan spune:
multumesc fetelor pentru primirea calduroasa
voiam sa va intreb daca ghioceii vostri mai poarta scutec. Sorina refuza cu urlete de-a dreptul asezarea pe olita sau pe vasul de toaleta.
ceva sfaturi de la mamicile care au reusit? va rog
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocufan voiam sa va intreb daca ghioceii vostri mai poarta scutec. Sorina refuza cu urlete de-a dreptul asezarea pe olita sau pe vasul de toaleta. ceva sfaturi de la mamicile care au reusit? va rog ![]() |
imi pare rau ... noi ne incadram in aceeasi categorie...refuz total olitza.... nu-i bai doar nu s-o insura cu pampers la ruc
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui cocufan multumesc fetelor pentru primirea calduroasa ![]() voiam sa va intreb daca ghioceii vostri mai poarta scutec. Sorina refuza cu urlete de-a dreptul asezarea pe olita sau pe vasul de toaleta. ceva sfaturi de la mamicile care au reusit? va rog ![]() |
iubita la mine a avut efect, adika de cand am pus-o pe olita face, dc se da cu joaca nu spune.
spune ca face ceva cand are chef.(mai nou de 2 sapt spune mai des,)eu sper sa dea caldura si sa pot s-o las fara ca in fiecare week-end, cand sunt acasa si o prind
si asa dc o pun pe olita, dupa ce termina, fuge apoi sa nu ii mai pun scutec.
dc o pun eu si calculez din ora in ora sau o ora jumate, face, si pe reductor.conditia e sa aiba ceva in mana.
zice "data", acum mai nou pronunta si pe "g", "gata"si se ridica dupa ce termina treaba, mare/ mika dupa caz.
Dar la mine nu e olita cat e biberonul, ca m-a speriat o asist stomatolog ca o sa aiba carii si nu stiu ce probl dc ii mai dau biberon, 2 ani jumate, cika mai mult decat suficient..voi ce ziceti?
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
pisigri spune:
Bai, eu nu inteleg ce e panica asta cu biberonul, pe bune.
Eu am citit ca nu e bine sa adoarma copilul cu biberonul in gura, sa tot tzoshcaie din el noaptea.
Da' nu vad care e problema daca suge din biberon de doua ori pe zi, laptele. Ca doar nu bea mai mult lapte de atit.
A mea abia de vo saptamina a acceptat sa bea cu paiul. Daca nu ar fi acceptat, tot biberonul l-as folosi, pt ca varsa cana pe ea.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Hello si de la Deva !!!!
Dupa un wkd afumat tre' sa mai si muncim ceva, nu
?!
Noi am petrecut din nou in contul zilei mele, ceea ce nu e rau deloc
, am avut parte sambata de o vreme superba dar si de un vant pe masura iar cum pensiunea era in mijlocul campului destul de izolata, va cam dati seama cum vajaiau toate pe acolo, m-am felicitat pt ca nu am luat-o si pe Ada
Duminica am anulat gratarele din motiv de vant dar am inlocuit cu pizza si bere si tare bine a fost !!
In rest, nimic nou sub soare ![]()
Va pup si ne auzim mai pe seara !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am uitat sa zic ca nici noi nu avem nicio treaba cu olita, stim la ce foloseste dar cam atat, vorba Adei cand o intrebi de ce nu face pe olita: pentru ca nu a venit ![]()
Cocufan, felicitari
!
Uff, am ratat-o pe Pisik la TV si mi-a spus ca o sa fie dar Ada s-a trezit sambata la 6 asa ca la 9 deja era gata si curatenia si cafeauau bauta !!
Anaan, ce faci ???? gata manuscrisul ? 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simonapro spune:
Buna!
Eu azi am avut un chef de munca
, toata ziua am cascat, cu toate ca m-am odihnit ceva weekend-ul asta. Ieri ne-am plimbat pe faleza si am dus copiii la acvariu, nu am stat prea mult ca si la noi batea un vant, apoi toti la somn dupa-amiaza.
Cocufan: felicitari, sa te bucururi intodeauna de printesele tale 
Am fost bucuroasa, ca ieri si alaltaieri, l-am mai lasat pe Lucian fara pampers si mi-a zis si a facut la olita. Speram sa fim pe drumul cel bun, in schimb e mai greu la somn, ca el se trezeste si mai sta in patut si automat face, dar luna asta vreau sa-l mut in pat si atunci o sa se dea mai repede jos, sa vina sa zica cand face.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
Salutam! ![]()
Am kiulit zilele astea pe motiv de kefuit!
Multumim (si pe aceasta cale
) pentru urarile venite pe diverse cai! 
"Recuperez" si revin cu comentarii! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Denisa, cum functioneaza aparatul? Ca au si ai mei, dar nu-l folosesc (si in cazul asta poate il rechizitionez io |
Pai... nu e asa elaborat, are 3 parti: in cea inferioara se pune apa, in cea medie (care e ca o palniutza) se pune cafeaua si se inshurubeaza si a 3-a deasupra.
Si cafeaua este gata!!!Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute