Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 13
cocufan spune:
Salutare fetele!
nu am intrat de multa vreme dar va mai citesc uneori. sper sa intru mai des acum ca am scapat de colici
va mai amintiti de ei?
in 11 feb 2011 am nascut a doua fetita Patricia Andreea, tot natural, 3.400 kg si 54 cm.
va pot spune ca diferenta dintre un prematur si un copil nascut la termen e destul de mare. ma refer la nevoia de ingrijire, atentie, timp acordat. fiind mai mare, mananca mai mult, mai rar si doarme mai bine. de colici insa nu am avut norocul sa scap, la fel nici de problemele cu alaptatul.
comparativ cu Sorina, Patricia a acceptat mult mai bine laptele formula. din pacate pe ea am alaptat-o doar o saptamana, ma consoleaza doar gandul ca macar colostrul bogat in anticorpi nu l-a pierdut.
acum, cand in curand implineste 3 luni, sunt bine si mai pot respira. nu mai are colici, doarme 6 ore pe noapte, are programul corelat cu al Sorinei inca de la 2 luni si totul pare mai usor.
dincolo de toate, sunt extrem de fericita cand le vad cum se iubesc
Sorina ii da pupicei, ii da suzeta, ii aduce scutecel si bineinteles ajuta la baita iar cea mica e vesnic cu ochisorii dupa surioara ei. asteptam sa creasca putin sa ne putem juca![]()
atat deocamdata. va doresc sanatate voua si copilasilor vostri!
adrisimo28 spune:
sa scoatem
ptr niky
sa ai o nastere usoare si frumoasa, bb sanatos si mancacios. 
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cocufan in 11 feb 2011 am nascut a doua fetita Patricia Andreea, tot natural, 3.400 kg si 54 cm. |

felicitari mamico 

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui cocufan Salutare fetele! nu am intrat de multa vreme dar va mai citesc uneori. sper sa intru mai des acum ca am scapat de colici in 11 feb 2011 am nascut a doua fetita Patricia Andreea, tot natural, 3.400 kg si 54 cm. va pot spune ca diferenta dintre un prematur si un copil nascut la termen e destul de mare. ma refer la nevoia de ingrijire, atentie, timp acordat. fiind mai mare, mananca mai mult, mai rar si doarme mai bine. de colici insa nu am avut norocul sa scap, la fel nici de problemele cu alaptatul. comparativ cu Sorina, Patricia a acceptat mult mai bine laptele formula. din pacate pe ea am alaptat-o doar o saptamana, ma consoleaza doar gandul ca macar colostrul bogat in anticorpi nu l-a pierdut. acum, cand in curand implineste 3 luni, sunt bine si mai pot respira. nu mai are colici, doarme 6 ore pe noapte, are programul corelat cu al Sorinei inca de la 2 luni si totul pare mai usor. dincolo de toate, sunt extrem de fericita cand le vad cum se iubesc Sorina ii da pupicei, ii da suzeta, ii aduce scutecel si bineinteles ajuta la baita iar cea mica e vesnic cu ochisorii dupa surioara ei. asteptam sa creasca putin sa ne putem jucaatat deocamdata. va doresc sanatate voua si copilasilor vostri! |
sa va fie de bineeeeeeeeeee!ce frumos echipa intreaga, ma bucur ca acum e bine si din cate am obs. la al doilea bebe parca toate sunt mai frumoase, nu ca nu e frumos si la primul, insa asa ca bebe2 practic e mult mai receptiv decat cand e unul singur.cum ai zis tu ca se uita dupa sora mai mare si cea mare se implika la toate actiunile

aoleu iar m-a luat febra de copii stiu ca e bine si frumos, dar sa mai astept pan' la vara.
pe metoda "la vara ca-i mai cald"!
neatza! acum e timpul pt CAFEA!

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
carla28 spune:
| citat din mesajul lui cocufan Salutare fetele! nu am intrat de multa vreme dar va mai citesc uneori. sper sa intru mai des acum ca am scapat de colici in 11 feb 2011 am nascut a doua fetita Patricia Andreea, tot natural, 3.400 kg si 54 cm. va pot spune ca diferenta dintre un prematur si un copil nascut la termen e destul de mare. ma refer la nevoia de ingrijire, atentie, timp acordat. fiind mai mare, mananca mai mult, mai rar si doarme mai bine. de colici insa nu am avut norocul sa scap, la fel nici de problemele cu alaptatul. comparativ cu Sorina, Patricia a acceptat mult mai bine laptele formula. din pacate pe ea am alaptat-o doar o saptamana, ma consoleaza doar gandul ca macar colostrul bogat in anticorpi nu l-a pierdut. acum, cand in curand implineste 3 luni, sunt bine si mai pot respira. nu mai are colici, doarme 6 ore pe noapte, are programul corelat cu al Sorinei inca de la 2 luni si totul pare mai usor. dincolo de toate, sunt extrem de fericita cand le vad cum se iubesc Sorina ii da pupicei, ii da suzeta, ii aduce scutecel si bineinteles ajuta la baita iar cea mica e vesnic cu ochisorii dupa surioara ei. asteptam sa creasca putin sa ne putem jucaatat deocamdata. va doresc sanatate voua si copilasilor vostri! |
Felicitari pentru printese, imi imaginez cat de fericita esti, dar si cat de greu ti-a fost.

Iti doresc numai bine si sanatate!
bebe_shtrumf spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 sa scoatem ptr niky sa ai o nastere usoare si frumoasa, bb sanatos si mancacios. ![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
aoleu asa eeeeeeeee!
haide Nickyyyyyyyyyyy!
brrrrr, parca cezariana nu? sate recuperezi rapidissimo ragazzo!
-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
adika ragazza updatat in rom, deci nu am facut-o baiat, da?![]()
sa se stie!
apropo am intrebat-o pe ragazza de fi-mea dc vrea o surioara?
rasp: nu.
vrei un fratior?;raspuns: nu
vrei un bebe?; raspuns: DA ![]()
-25.02.2009
pisigri spune:
Cocufan
bine ai mai trecut pe la noi !
Nicky, recuperare usoara si bebe sanatos, mincacios si necolicos !
Gianina, sint cu cinshpe mii de taburi deschise, da' am o zi naspa la serviciu; promit ca iti trimit mailul cu noua listuta in cursul zilei de azi, numa' ca nu la prima ora...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
buna dimineata,
cocufan - daca ai sti ce m-am gandit la tine in wk![]()
mi-am adus aminte de celebra de bluza din perioada burticoasa
pupacim gandacelele
bianca - eram precisa ca sunteti la avioane ![]()
pisigri - mobilizeaza-te, mobilizeaza-te![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
pisigri spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 pisigri - mobilizeaza-te, mobilizeaza-te Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 2 anisori |
De ce, am ramas ultima? :((
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)