Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Sa-ti fie de bine incoloru', rafinato!![]()
Ba la noi a fost vreme oribila, friiiig...io muream de somn si Phiphi nu si nu asa ca m-am bagat in pat pe la 16 si am zis ca io dorm, a venit si Sophia si s-a conectat da' oricum cred ca am adormit inaintea ei. Ea a dormit regulamentar 3 ore, io dupa o oram-am trezit, ca nu-s obisnuita cu de-astea, pot numara pe degetele de la 1 mana de cate ori am dormit la pranz de cand am nascut:)))
Cu limbajul...ceva mai bine, se mira si pune intrebari in limba ei (deci are cel putin 5 tipuri de intrebari, pe limba ei, normal..."cii shi?" "e to?" "ata?" etc
), cel mai tare ma distreaza intonatia ei, exclamatiile...e mortala.
Azi merem sa votam primarele!
pisigri spune:
Enjoy la vot, atunci :)
Inseamna ca nu sint(em) prezenta(e) prea agreabila
de e asa liniste pe aici.
Glumesc![]()
.
Azi e frumos si la Iasi. Dar desigur ca, dupa cum era de asteptat, daca noi am baut aseara, Pisilinca s-atrezit la 7 fara 5. Asta in conditiile in care la 2 eu beam 2 cani de apa pe nerasuflate, iar pe la 4 imi faceam limonada, in speranta ca asa imi trece setea :)))
Acu am dus-o la tara la catei si gaini, am hranit-o si trag speranta sa doarma macar un ceas. Ca io-s cheauna...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
Salutare!
de la capat ca a fugit netul.
La multi ani, d-l Stroe!sanatate si numai bucurii, si un bebe2 ca vad ca va pricepeti!
Nicky bafta si sa fiti sanatosi toti!nastere usoara!
Azi petrecem la local, taurasi multi in fam, 2 nepoti +o sora!
dc nu e tarziu va ofer o ceasca de ness sau o bere cu arome(porto su grepfruit!) eu ma prega pt o bere neagra si o pizza mare!
si pt ca radeam de fata unei prietene ca se dezbraca ca sa danseze, na ca si Ari nu ca se dezbraca, e nud pe UTV![]()
nu stiu de ce ca si cand am facut-o aveam sosete in picioare, asta fi-mea e antisosete, ma disperaaaaaaaaa, o amenint cu dr cu puf puf, cu nanana, eu vb si ea continua actiunea "goliciunea"![]()
i-am zis ca o dau afara in ploaie, reseala mea, ca acum e cu umbrela pe cap si zice alafa poaie mami poua poua , adika i se pare minunata ideee![]()
pupeeeeeeeee 
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"
-25.02.2009
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas .......................................... Deci criza la crese e peste tot. Ne-am inscris la gradi. Nu stiu daca il duc din august sau din sept. CRISTIAN (7.03.2009) |
Gradi in Belgia?
, cat costa pe luna?, sau pana in august va intoarceti in RO?Dodo-Pui, felicitari pentru marea realizare si succes in continuare tie si lui Bogdi!
Noi n-avem timp de plastelina dimineata inainte de gradi
, de fapt noi facem activitati creative doar in week-end
Dimineata cand se trezesc Ianis+tati, eu sint demult plecata, iar seara in cele 3 ore disponibile facem pregatirile pentru a doua zi (rucsacel cu hainute la gradi, pachetel mie la servici, baie etc) Asa ca timpul meu petrecut cu Ianis s-a redus foarte mult
Si macar de-ar merita
, dar la servici e mare tensiune, tuturor le e frica de o reorganizare a firmei si desfiintare de posturi, fiecare tremura pentru pozitia lui. Asa ca acasa mai mult tati are grija de Ianis, iar saptamana asta cat a fost bolnavior a stat Dan cu el acasa.Apropos, Novusel
multumesc frumos pentru sustinere si tuturor tufetelor pentru spirala aici pe forum
Ianis e bine, mai tuseste din cand in cand, dar am scapat de febra si de tona de medicamente, ajunsese sa nu le mai suporte, vomita instataneu daca incercai sa-i dai.Mai citesc din urma si revin...

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Floric Bravo, Dodo. Sa vina cat mai repede ziua "amintirilor". Alta in kuru lu Rares....s-a lasat de febra, s-a luat de kk moale. Sper sa nu innebunesc de tot. Eu dau vina de kk moale si schimbat la culoare pe Klacid, ca asa am citit pe la reactii nefericite. Il mai astept la un kk si apoi oi vedea incotro. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Multa sanatate lui Rarisel!

Nu-ti face griji in privinta kk, e de la antibiotic si va trece de la sine. Si Ianis cat avea faringita si lua medicamente cu pumpnul, a facut de cateva ori mai moale, era mai somnoros si avea pofta de mancare, insa per total a slabit
, si abia depasise 12 Kg...Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Iaca is aici. Ne pregatim sa ne ducem la aeronautic show. Sa ne uitam la avioane. Vreau sa va zic ca Vladimir vorbeste foarte bine:)) doar ca un strain nu intelege nimic de la el pentru ca la toate cuvintele pune a doua silaba/ sau grupul de litere din mijloc in fata. Asa ca 7= pashte, stalp=pastu, tricou=cote, zboara= boze...intelegeti voi:)) Eu rad, dar cred ca lui i se scurtcircuiteaza creieru'. |
Si noi am fost ieri la Aeroshow, programul in sine nu m-a impresionat asa atre ca anul trecut, insa ne-am intalnit cu o gramada de cunoscuti acolo, nasii nostri, familii cu pitici din gasca de asta vara din parc, daca stiam ca sunteti acolo va sunam
Bineinteles ca ne-am oprit la locul de joaca, ne-am plimbat prin parc, am suflat in papadii....LA MULTI ANI! Robert Andrei. Anca, mai treci pe aici la povesti

Nicky, tinem pumnii si nastere usoara!

Novus, distractie placuta la gratar

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Nuuuu seee poaaateeee Inseamna ca in toata tara a fost vreme buuna.:D Cred ca e o premiera, asta cu 3 postari/zi. Ok, Bianca, in continuare mi-e dor de voi :).Sau, CU ATIT MAI MULT mi-e dor de voi. Acu' sa nu va emotionati de la atitea complimente, ca-s sincere. Vine vremea buna (cindva, sper eu !!!) asa ca tre' sa vedem care cum ce facem prin weekend-uri, poate ne intilnim "la jumatea drumului", ca pe site-urile de dating :))))). Asa, "din intimplare".... ![]() http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Aoleu, mie-mi zici de vreme buna. Noi stam cu cortul in masina si asteptam soarele sa plecam undeva sa il montam:)). Deci sigur ne vedem cumva si candva vara asta.
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ela78
Si noi am fost ieri la Aeroshow, programul in sine nu m-a impresionat asa atre ca anul trecut, insa ne-am intalnit cu o gramada de cunoscuti acolo, nasii nostri, familii cu pitici din gasca de asta vara din parc, daca stiam ca sunteti acolo va sunam Bineinteles ca ne-am oprit la locul de joaca, ne-am plimbat prin parc, am suflat in papadii....LA MULTI ANI! Robert Andrei. Anca, mai treci pe aici la povesti ![]() Nicky, tinem pumnii si nastere usoara! ![]() Novus, distractie placuta la gratar ![]() Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Noi ne-am uitat la avioane, apoi am escaladat dealul de vreo 5-6 ori si ne-am tavalit prin iarba, dupa care am plecat in Herastrau.
pisigri spune:
Hihi Bianca,eu sint in faza de "adu totul sus din boxa, sa spal/scutur/lustruiesc/pregatesc". Sint turbata. Dar la munte, pina nu se incalzeste mai ca lumea, nu indraznesc sa plec la cort, pentru ca Ilinca nu sta invelita nici batuta cu parul. Deci nici in sac de dormit. Si acasa se pune pe urlat daca cumva patura mea sau a Motanului ajunge peste ea in somn...deci nici vorba de sac de dormit.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Hihi Bianca,eu sint in faza de "adu totul sus din boxa, sa spal/scutur/lustruiesc/pregatesc". Sint turbata. Dar la munte, pina nu se incalzeste mai ca lumea, nu indraznesc sa plec la cort, pentru ca Ilinca nu sta invelita nici batuta cu parul. Deci nici in sac de dormit. Si acasa se pune pe urlat daca cumva patura mea sau a Motanului ajunge peste ea in somn...deci nici vorba de sac de dormit. http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Cunoasteam "problema". De fapt, nu cred ca exista 20% copii care sa stea inveliti.