Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti ROBERT ADRIAN

Anca: multe

Eu mai stau putin pe la munca, ca n-am mai gasit programare la coafor, sa ma tund decat la 19.

Noi mai mult suntem cu cantecele, decat cu poezioarele, ii place mult acum: bate vantul frunzele.

Nicky: nastere usoara si recuperare cat mai rapida

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !

Ada doarme ! S-a trezit dimineata la 11,20 dupa incercari repetate si evident ca nu s-a mai culcat de pranz iar acum doarme , Pisi mi-a recomandat sa-mi fac o cafea dar eu sper sa fie culcarea definitiva acum, vom vedea
Cred ca ma culc si eu mai devreme ca sa fiu fresh in wkd

Sa aveti un wkd placut si insorit !!

Mada, un mare lui Costin de pe acum pt maine si ca sigur dimineata nu apuc sa intru si unde mergem nu avem semnal

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani Costin !

Neatza si-un rachiu sa taie greata . Bine, nu e cazul, e salutul unuia dintre colegii mei de serviciu intr-o anumita zi a saptaminii, cea mai "frumoasa" zi a saptaminii, gratie bunavointei sefului. Sa trecem.

Bianca, mi-e dor de voi.
Bau cafea sa trezesc neuronu' si (poate) revin. La Iasi nu mai bate vintul da-s vo 7 grade....

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

La multi ani Costin !

Neatza si-un rachiu sa taie greata . Bine, nu e cazul, e salutul unuia dintre colegii mei de serviciu intr-o anumita zi a saptaminii, cea mai "frumoasa" zi a saptaminii, gratie bunavointei sefului. Sa trecem.

Bianca, mi-e dor de voi.
Bau cafea sa trezesc neuronu' si (poate) revin. La Iasi nu mai bate vintul da-s vo 7 grade....

Iaca is aici. Ne pregatim sa ne ducem la aeronautic show. Sa ne uitam la avioane.

Vreau sa va zic ca Vladimir vorbeste foarte bine:)) doar ca un strain nu intelege nimic de la el pentru ca la toate cuvintele pune a doua silaba/ sau grupul de litere din mijloc in fata.

Asa ca 7= pashte, stalp=pastu, tricou=cote, zboara= boze...intelegeti voi:))

Eu rad, dar cred ca lui i se scurtcircuiteaza creieru'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

La multi ani Costin !

Bianca, mi-e dor de voi.

Iaca is aici. Ne pregatim sa ne ducem la aeronautic show. Sa ne uitam la avioane.

Vreau sa va zic ca Vladimir vorbeste foarte bine:)) doar ca un strain nu intelege nimic de la el pentru ca la toate cuvintele pune a doua silaba/ sau grupul de litere din mijloc in fata.

Asa ca 7= pashte, stalp=pastu, tricou=cote, zboara= boze...intelegeti voi:))

Eu rad, dar cred ca lui i se scurtcircuiteaza creieru'.

Cam asa si noi... a buzat = a zburat, in general totul e scurtat cu o silaba si se practica avansari de silabe...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani COSTIN!

Eu tot pe la munca, mai am o ora si plec la nazdravanii mei.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, dl. doctor!

(asteptam berea)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

La multi ani, dl. doctor!

(asteptam berea)

La multi ani!
...bere ..fie dar neagra...pentru mine
la capitolul vorbit suntem la acelasi nivel cu voi...stalcit si prescurtat doar taica'su e tati eu mama sau mamaaaaa.Badi=Bogdi ,ma'l=mar,late=lapte,am-ham=caine si in Isabello-bebeluseasca la greu

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La Multi Ani, domnu' motan-shef onorat sotz de Denisamada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nuuuu seee poaaateeee

Inseamna ca in toata tara a fost vreme buuna.:D

Cred ca e o premiera, asta cu 3 postari/zi.

Ok, Bianca, in continuare mi-e dor de voi :).Sau, CU ATIT MAI MULT mi-e dor de voi. Acu' sa nu va emotionati de la atitea complimente, ca-s sincere. Vine vremea buna (cindva, sper eu !!!) asa ca tre' sa vedem care cum ce facem prin weekend-uri, poate ne intilnim "la jumatea drumului", ca pe site-urile de dating :))))). Asa, "din intimplare"....

Noi bebelusim din ce in ce mai putin. Surpriza zilelor astora a fost ca "laptic" = laptic, nu "vic". Si ca pe pisica mica = mitzamica = mitamica = 'tamica nu o mai cheama 'kamica ci 'tamica. Acu nu stiu daca exprimarea asta scrisa permite sa se inteleaga ce am vrut sa spun :D:D insa m-am straduit. Si marturisesc ca deja mi-e dor de bebeluseasca, si intimpin cu o usoara...nostalgie fiecare nou cuvint nestilcit.

Da acu, dupa ce ati citit juma de pagina, pot sa marturisesc ca am profitat de un chef de moment si scriu dupa "neshte" mult alcool rafinat incolor si transparent, stins cu niscai bere neaosh romaneasca; Motanu face salata, eu ma duc sa produc ochiurile, si in general viitorul e roz - pina miine dimineata cind presimt o "migrena".

Pupici si noapte buna !

Mergi la inceput