Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Tunde - bun si costumul de schi! Macar nu ingheti!

Mai putea fi cineva care sa-si duca piciorul la gura: pisica! Dar ele o fac demult - si-si mai rod si unghiile. Patrick inca nu stie de-astea!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_a spune:

Buna fetelor!

Ma scuzati ca dau buzna la voi in odisee, vreau doar sa va invit sa vizitati bazarul de la semnatura, poate gasiti ceva care va place.

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

AAaa! Mi-am amintit : ce cereale sa-i dau prima data? eu vreau sa-i pun in bibe seara, ultima masa.(si eu sunt cu amestec LM si LP) Dati-mi un sfat pt ca sunt in ceata. toate blogurile si siturile nu m-au lamurit. Toti zic in linii mari, asa ca m-am hotarat sa-i pun deocamdata cereale si mai incolo putin sa-ncep autodiv.

mami fericita de KRISTIAN
04,01,2011

eu le dau cereale seara de la nestle, burtica sanatoasa
si dimineata cu mere de la humana sau cu gris (din astea mai am putin din cutie)
vezi ca cele de la milupa au zahar, nu toate, dar cele cu mar au
pe astea nu le au mancat asa bine
si alta faza
in combinatie cu LM nu se umfla si nu le a placut
cu LP se umfla si se fac ca un lapte batut, ca si consistenta
la 120 ml apa pun 4 masuri LP si 2 masuri cereale
ar trebui 3 masuri de cereale ca sa le tina mai mult de foame, dar sunt destul si 2
cand vom creste masura de lapte crestem si cerealele
aaa...trebe tetina cu gaura mai mare
lori parca mi a spus sa iau din cele de la avent care au un orificiu in forma de liniuta
sunt super bune pentru cereale

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Foxy tiramisu ala e cea mai buna prajitura nascuta in bucataria mea!!!

Mai, nu-s deloc inger! Acum ma simt demon, mai degraba. Pt ca am fost asa suparata, m-a durut capul si am tremurat o ora cred, si l-am lasat sa adoarma urland , acum ma uit la ochii lui umflati de plans si-mi pare rau... e inca mic, nu trebuia sa-l las sa urle atata... off..greu cu mamicia asta!! Daca ma duceam sa-l consolez nu invata nimic din pedeapsa, dar si asa planssss (plansul de acasa a fost de suparare ca sunt eu suparata pe el...ce copil am si io!!)

in fine, ne-am impacat, stam bot in bot si ne pupacim.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Ziua de azi a inceput frumos. Undeva, dupa miezul noptii, mami m-a pus la san si, dupa un timp a adormit. Mi-am facut de cap, am stat cu tzitzica in gura cat am vrut eu. De fapt pana am adormit si eu.
M-am trezit cand au dat zorii. Si mami si tati dormeau. Am inceput sa dau din "crengute" (asa le zice mami manutelor si piucioruselor mele) si sa imi exersez ultimile talente: ushhh, pfuiii...
S-a trezit si tati si s-a dus sa faca cafeaua. Pe urma s-a trezit si mami si mi-a intrerupt concertul. Mi-a schimbat "pempersonul", m-a delectat cu niste tzitzi si cu desert un "bibe" mic... S-au maimutarit amandoi la mine sa ma faca sa rad.
Pe urma tati a plecat la servici si mami, nu stiu ce a apucat-o, dar m-a imbracat in niste haine albastre si pufoase... Mi-a zis sa-i arat gingioarele. Asta inseamna ca trebuie sa-i zambesc. Eu ii zambesc cu mare drag, si ei, si lui tati, desi o fac cu strangere de inima, pentru ca uneori le iese pe fata ceva negru care sclipeste. Dar ei se amuza, deci nu poate fi ceva rau. Cica "imi fac poze".
Si pe urma, ce credeti? Doua mese la rand mami m-a delectat numai cu tzitzi, si nici n-a facut figuri ca stau prea mult.
Acum mami e la bucatarie, cu forumul ei... Eu stau in carut in sufragerie. Fac balonase. Si ma joc cu degetelele. Mami zice ca parca as canta la un fluieras invizibil. Ascult Discovery Chanel. E !?! Sunt baiat mare. Azi implinesc trei luni.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

da, multumesc pt raspunsuri.Irinukka - vreau sa-i dau putin, ca Mirela. O masurica, doua, seara.
M-am exprimat neclar Din ce paioase sa fie ? orez, ovaz, etc? amestec de ceva? ca vacuta asta de asistenta mi-a trantit o brosura in brate si aleluia!nici n-am apucat sa intreb ca lumea ce vroiam. da-o-n ... papuci !
Noi bibe avent avem si chiar tetina cu taietura(luate din greseala de tati).
offf, ce greu imi e pana ma lamuresc!Scuze ca va bat la cap.
Ce farfurii recomandati - de ceramica(portelan) ce se spala bine si se sparg la fel, sau din plastic, rezistente la ,,socuri'' dar care pastreaza mirosuri, se zgarie, etc??
TUNDE - n-ai gasit costum cu pantalon si sacou? sau sare din buget?(una peste alta merge si ala de schi, dar vezi sa-ti iei clapari asortati). eu l-am luat second pt ca nu aveam de gand sa raman la masura aia. de fapt l-am si azvarlit prin fundul dulapului pt ca deja mi-e mare.(l-am purtat doar la botez) Tre sa-l dau/arunc.

Mergi la inceput

lori...greu cu "mamicia"
eu am patit asa aseara
a urlat de a rupt
clar vroia in brate
mancat era, schimbat era, plimbat era
l am lasat sa vad cat poate....si poate frate
pana la urma mi s a facut mila de el si l am luat in brate
nu de alta dar il trezea si pe frasu
a adormit imediat
l am pus in patut si gata

nush ce i cu RAzvi
daca pana mai ieri ma plangeam ca nu manca, acum a dat foamea n el
manca l mama ca drag imi e cand il vad cum rade tot din biberon
poate i se mai ingroase si lui "crengutele", ca s o citez pe mayane
mayane sa ti traiasca puiutul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

da, multumesc pt raspunsuri.Irinukka - vreau sa-i dau putin, ca Mirela. O masurica, doua, seara.
M-am exprimat neclar Din ce paioase sa fie ? orez, ovaz, etc? amestec de ceva? ca vacuta asta de asistenta mi-a trantit o brosura in brate si aleluia!nici n-am apucat sa intreb ca lumea ce vroiam. da-o-n ... papuci !
Noi bibe avent avem si chiar tetina cu taietura(luate din greseala de tati).
offf, ce greu imi e pana ma lamuresc!Scuze ca va bat la cap.
Ce farfurii recomandati - de ceramica(portelan) ce se spala bine si se sparg la fel, sau din plastic, rezistente la ,,socuri'' dar care pastreaza mirosuri, se zgarie, etc??
TUNDE - n-ai gasit costum cu pantalon si sacou? sau sare din buget?(una peste alta merge si ala de schi, dar vezi sa-ti iei clapari asortati). eu l-am luat second pt ca nu aveam de gand sa raman la masura aia. de fapt l-am si azvarlit prin fundul dulapului pt ca deja mi-e mare.(l-am purtat doar la botez) Tre sa-l dau/arunc.

mami fericita de KRISTIAN
04,01,2011

de la humana avem cu orez si porumb
dar de obicei sunt cu orez
cele de la nestle, burtica sanatoasa, contin morcov
le au ras aseara
nu s au constipat deloc
kk amandoi de jale
mai bine decat atunci cand haleau decat LM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mayane ce povesti frumoase si talent are deja bb Darius! Stiai?
Sa fie sanatos, iubit si fericit!

Foxy - de care... nu stiu ce sa te sfatuiesc.

Lori - asa e - n-am apucat sa-ti trimit un mare (virtual macar) pentru meseria de mamica ce o practici asa de bine...

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Foxy;sa-mi spui cand o arunci sa stau sub geam s-o prind..ba imi iau ceva frumos dar inca nu am dat de el..s in cautari

Mayane;pt bebe povestitor si mare de trei lunite

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput