Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare, fetelor!

Cum este lunea la voi? La mine e bine, cu exceptia faptului ca tot nu am descoperit cum sa fac timpul sa mai stea. Probabil ar trebui sa ma multumesc cu faptul ca am trait clipe care mi-as fi dorit sa nu mai treaca.

Tuinea, concediu placut, sa va bucurati in fiecare clipa.

In alta ordine de idei, am fost tare harnicuta in saptamana care s-a incheiat, am pregatit legume pentru iarna. In plus la final de saptamana ne-am satisfacut unele "fantezii culinare", respectiv chestii cu miloane de calorii pe miligram. Am mers pana la capat, desi constiinta mea agoniza de indignare. Uf, de-astea n-ar mai trebui sa fac.

Sanatate si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Buna, feteleeeee!

Am trecut pe aici sa-mi fac "turul de onoare" si sa va salut totdeodata. Vesti noi vad ca nu sunt, asta poate fi de bine. Unde nu se intampla nimic nou, nu se poate intampla nimic rau, zic eu.

Eu iar sunt intr-o perioada in care as vrea sa fac de toate, in care planurile sau, mai degraba, dorintele de realizari zilnice depasesc in timp 24 de ore si cu toate ca am mai "trecut pe acolo" si stiu ca zilele nu se dilata nicicum, nu ma potolesc.

Hai ca nu fac mult zgomot sa nu va stric linistea, ca eu sunt cam agitata. Numai bine!

Mergi la inceput

Salutari, salutari!

Ce liniste in casuta noastra! Eu ocup, deci, toata scena.

Nu zabovesc mult, eram prin zona si am intrat sa va salut. Eu sunt tot bine, sper ca si voi! Sunt in plin proces de "reorganizare mentala" (exista asa ceva?). Uff, nu mai pot cu mine, dom'le!

Hai, va pup si s-auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, fete dragi!

Scuzati-mi absenta, dar lipsa chefului si-a entuziasmului m-au tinut departe de paginile acestui topic. Acuma deja se intrevede luminita de la capatul tunelului si-ncep sa prind aripi, caci in we merg la ai mei sa ma intalnesc cu minunile mele de care mi-e un dor nebun-nebun si-mi da mana sa mai scriu cate ceva pe aici!

Cristina, imi pare extrem de rau pentru ceea ce a patit frumoasa ta, insa ma bucur ca nu-i nimic ireversibil si ca se va vindeca fara cicatrici urate. Doamne fereste, tu, nu stii ce le mai tuna mintea copiilor astora! Uite, Raducu s-a urcat pe planseta de tastatura de la biroul lui Vladut si-n secunda 2 a cazut cu ea cu tot, accident in urma caruia s-a impuns in barba cu sina de la planseta si si-a muscat buza interioara cu 3 dintisori. Iti spun ca 3 luni m-am chinuit sa-l scap de o galma care i se formase in tesutul moale al barbii, de-am crezut la un moment dat ca o sa ajungem la operatie ca sa-i curete locul. Asa ca ... astia-s copii: ii faci perfecti si ei umbla la caroserie dup-aia.
Ruxita mica sa ii treaca repede si frumos.

Ancuta, iubita, mi-au dat lacrimile cand am citit despre iepurasul mic! Draga de tine! Abia astept sa se intample minunea si sa-l cunosc si eu pe cel mai mic si mai iubit dintre iepurasi! Muuulta sanatate mamei si astept vesti de la controlul medical.

Glimmer, apreciez ambitia cu care insisti sa dilati timpul, dar cred ca eforturile tale sunt zadarnicite de unii ca mine, de exemplu, care vor sa-l comprime pentru a trece mai repede ... stii tu de ce!

No, nu stiu ce sa va mai zic, asa ca las muzica sa vorbeasca in locul meu. si-o zi minunata va doresc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Ziua buna!

Am ajuns si eu p-aci si, ce sa vezi, ma intampina o Pisi atat de melancolica! Hai, curaj, mamico, mai ai inca un pic!

Mie aceste ultime zile de vara imi dau senzatia pe care o ai cand lingi de pe ambalaj ce a ramas din ciocolata preferata.

Mergi la inceput

Salutare!

Revin si eu dupa un sfarsit de saptamana pe care mi l-am prelugit eu cu o zi, (respectiv cea de vineri care a trecut), in speranta ca-mi voi pune o multime de treburi la punct, dintr-o multime si mai mare pe care le am, cum ar veni, "pe cap". Desigur, ca nu am reusit sa fac nici jumatate din ce am vrut, dar cumva aveam o presimtire ca asa va fi, deci nicio surpriza, nicio suparare. Am bucatarit, am gradinarit, as fi vrut sa mai am ceva timp si pentru cartea abandonata de cateva zile pe noptiera, dar uite ca nu a fost. Poate de azi in colo.

Minunata inventie vacanta asta, pacat ca nu s-a inventat si vacanta care nu se mai sfarseste. Aveam atatea planuri, eu si fiica-mea, si acum, ca se apropie bilantul, suntem total nemultumite. A! si ce ma enerveaza chestia asta cu temele pentru vacanta.

In rest... suntem bine. Sper ca si voi. Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Salutare, salutare,

Ma inscriu si eu acum in tabara celor nemultumiti de vacanta scurta. Ieri ne-am intors de la mare. Maine de dimineata la 6 am zbor...

In rest totul bine. LUi Roxy iau cazut toate cojile. aramas pielea roz acolo. Cei drept este si foarte bronzulita dupa atatea zile insorite.

Ancuta any news?

Pisi. Glimmer merci mult ca ati tinut subiectul activ. Pisi si eu zic ca si tine; copilasii astia sunt ca niste motorase de idei zurlii. Nu stiu de unde le trec atatea dracii prin cap.

Va pupic. Fug la pat ca maine la 3 ta-tata-tata-ta

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Nimeni pe aici. Pai vedeti ca v-am prins cu tema nefacuta.

Eu in campul muncii. Inca sunt asa un pic intoarsa dupa calatoria lunga de ieri. La servici ma astepta o gramada de treaba si un aparat stricat pe care nu stiu sa-l repar. Seful e azi la Lyon si se asteapta ca maine cand vine sa-l gaseasca mergand.

Om vedea cum merge azi ca n-am tehnician nu am nimic. Toata lumea in vacanta.

Pupic.

Mergi la inceput

Salutari si de la mine!

Tuinea, bine ai venit din vacanta! Te-am vazut de ieri, dar nu m-am invrednicit sa intru sa te salut. Stiu ca nu e vreun motiv de bucurie sa se termine vacanta/concediul, dar, daca tot nu avem nicio putere sa le oprim in loc... Ma bucur sa aflu ca si fetita este bine.

Eu sunt tot bine, tot pe baricade, tot in cautarea timpului pierdut, tot nelamurita unde dispare timpul asta si de ce atata graba?

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,

Glimmer merci frumos de urarile de buna revenire. Si pe mine ma sperie trecerea timpului... Si eu mi-as dori sa pot sa il extind. Poate ma abuc de un nou PhD.

In fine, eu sunt un pic depresiva dar partea buna este ca diseara am o petrecere iuhu.

Va pupic fetele.

Mergi la inceput