Ingineri fosti, viitori...(36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Ziua buna!

La multi ani! Marii, Marioare, Mioare, Mariane, Marieni, Marini ...etc

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

'Neata!

Uite ca a fost randul lui Gabi sa guste din deliciul revenirii din concediu... Bine ai revenit.

Eu sunt deja in "febra" muncilor de toamna, chiar daca ma incapatanez sa ma amagesc spunandu-mi ca mai e pana atunci. Culeg, pun legume la congelator, fac conserve, seman culturi de toamna. Gradinaritul e o activitate foarte reconfortanta pentru mine. Dealtfel toti din familie suntem, dar eu ma aleg cu partea leului.

Va doresc o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Neata fetelor.

La mine nu este buna... Asta este. Nu va spun decat ca fiica-mea a vut un accident la joaca si are jumatet din fata, nasul, gura intr-un mare fel. Medicul zice ca nu este nimic rupt dar nu cred pana nu vad pe viu.

Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Of mai Cristina ce sa-i faci daca asa-i copilaria. Noi ne chinuim sa-i nastem perfecti si ei busituri, cucuie, zgarieturi cat cuprinde. Dar parca tu pleci in we acasa. Sper sa nu ma insel.
si tinem pumnii sa se vindece frumos.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare!
Cristina, ce intamplare urata. Sper totusi sa fie ok Roxy si sa nu ramana cu semne. Recuperare rapida.
Glimmer, eu nu am nici timp si, recunosc, nici rabdare pentru gradinarit. Abia apuc sa schimb pamanatul la flori o data pe an. In schimb...anul asta am fost hotarata sa fac dulceata si am facut de zmeura si de visine. Apoi am in plan niste zacusca, magiun din prunele de la tara si sa culeg nucile in octombrie, ca anul trecut nu am avut timp si m-am ofticat ca a trebuit sa dau bani pe nuci rancede din piata/supermarket.
Pisi, vad ca ti-a raspuns Cristina la intrebarea cu Zumba. Intre timp, eu imi retrag cuvintele referitoare la intensitatea exercitiilor...cred ca tine de instructor! Martea asta a fost o alta tipa la ora si ne-a lesinat...dar mi-a prins foarte bine ca aveam niste nervi maximi si i-am exteriorizat acolo, prin miscare. Vinerea trecuta am fost la Fitball Pilates (Pilates cu minge din aceea gonflabila), care parea foarte plictisitor si nesolicitant...dar dupa care am avut febra musculara 3 zile. Azi iar Zumba , alti nervi de exteriorizat.
In rest...mult stress la birou dar incerc sa dau "ignore" pe cat pot. Astept luna septembrie cu "morcovi" - colectia de toamna, pentru ca mama are evaluare medicala si mi-e teama de ce vom afla...
De Sfanta Maria a fost foarte frumos, am fost la tara si m-am relaxat, am avut vreme foarte buna, am urcat pe muntele Zaganu , am dormit si am socializat cu parintii.
Marti am primit atestatul de la Protectia Copilului si acum asteptam sa ne cunoastem "iepurasul" ...e grea asteptarea dar e si frumoasa in felul ei...suntem un pas mai aproape.
Va pupicesc!

Mergi la inceput

Salutare!

Am trecut doar sa va salut, personal nu am nicio noutate sa va zic.

Tuinea, inteleg prin ce treci, mai ales ca nu esti langa fetita ta. Pate ca totusi ranile arata mai rau decat sunt de fapt. Numai bine fetitei tale!

Mergi la inceput

Iepumic, pentru ca ai postat in timp ce scriam eu mesajul, revin ca sa-ti urez multa bafta, sa-ti realizezi visul. Multa sanatate mamei tale.

Ce bine ca te tii de treaba asta cu sportul. Daca vei mai reusi si dupa ce va veni copilasul mult dorit, te voi admira si mai mult.
Cat despre gradinarit... pana sa ma apuc, nici eu nu stiam de ce sunt in stare . In fine, cu timpul si eu stau destul de prost. Din cauza lui, nici eu nu fac cate mi-as dori sa fac. Mai profit acum cat inca mai e vacanta.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Am ajuns in Romania. Roxy este mult mai bine. Nu stiu daca va ramane cu semne sau nu. Nu pare a fi rupt ceva.

Alte probleme acum la orizont dar asta este.

Va pupic.

Mergi la inceput

Salutare tuturor!

Tuinea, ma bucur mult ca fetita ta e bine. Parerea mea este ca nu vor ramane urme. Astea sunt pataniile copilariei. Multa sanatate si concediu placut! (inteleg ca ai concediu acum).

Ce bine ca vin minunatele zile libere de la sfarsit de saptamana! Pe mine ma asteapta o groaza de treburi, dar ma bucur ca pot "gusta" si partile bune. Multa relaxare si toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Buna,

Eu am terminat curatenia in apartament. Am facut tot, tot. Fata care m-a a jutat a fost foarte buna. DEci de maine sunt in concediu.

Va pupic.

Mergi la inceput