Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si-i tare sensibil, la orice dojana mica plange saracul de ti se rupe sufletul.

ne place sa gradinarim la ghivece, el ma ajuta sa pun apa la flori, imi arata unde si cat, le face draga la toate

nu stie litere, la numarat se incurca, dar stie toate semnele de masini. aseara a fost tare fericit ca i-am dat puzzle - mie mi se parea greu si nu i-am dat pana acuma. un pic ajutat se descurca - adica sa iti arate unde vine piesa, dar inca nu stie sa o intoarca sa intre, trebuie putin ajutat. da-i place

si-i place sa citim impreuna, de pe poze. si sa dansam.

mama de Carol (29.12.2008) si 31+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee analizele initiale mi-au iesit bunicele, sunt cateva valori modificate, dar nu mult. Mai trebuie sa fac si altele, fiindca deocamdata nu se gaseste cauza.

micola Ioana ar renunta la orice pentru balet. Si acasa toata ziua face repetitii. Nu stiu daca va rezista pasiunea sta, vorba lui bee, poate descopera altceva.
Va continua oricum orele si peste cativa ani mai vedem ...
Eu i-am explicat ce inseamna performanta, dar nu stiu cat a priceput ea acum. Zice ca ce daca nu se mai joaca, ce daca nu are timp de nimic, ea vrea balet.
Si e obsedata deja de silueta (tot din cauza baletului). S-a ingrasat putin si acum, din proprie initiativa tine regim, nu mai mananca de loc dulciuri, paine. Ma tot intreaba "mami, crezi ma da doamna afara daca m-am ingrasat?" (adevarul e ca doamna nu prea primeste fetite plinute).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Daca vreti sa ne mai vedeti ...

poze de la Paste

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Naty eu zic daca si peste cativa ani Ioana va fi tot asa de pasionata sa urmeze ceea ce-i place.. Sunt sigura ca Octavian va intelege si o sa fac diferenta dintre balerina profesionista si dansatoare...
Spune-i sa se uite la bebelusele de la Prima..

Cristi Carol se va obisnui cu fratiorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian
carol - il doare fix undeva de frai-su

La fel pe Razvi de soru'sa ...sper sa fie invers dupa ce se nasc

Crisspy, fericita de Razvi si 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk
Carmen cum facem sa-ti dau bratara aia??

Poate ne intalnim sapt viitoare, cand ies cu Elena la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Naty, parerea mea: sa aleaga strict ea, atunci cand va intelege ce inseamna aceasta alegere. Inseamna sa sacrifice totul, inseamna enorm de multa munca, inseamna durere si sacrificiu, INAINTEA bucuriei implinirii. Pana atunci, tu poti sa ii explici ce inseamna balet intensiv si sa o asiguri de toata dragostea ta/voastra, indiferent daca se avanta pe drumul asta sau renunta. Daca deja a inceput cu dieta si deja se teme...

Asa, si eu aud: "da-o la balet, ca uite ce frumos se invarte". "O sa ajunga cantareata, ca uite ce atenta e la melodii". "Da-o la inot".

Sunt alegerile ei. Eu la doua lucruri as da-o - adica sa aleg eu pentru ea: dans ritmat, multa tzopaiala, asa, freestyle, cu figuri, si pian. In rest, sa aleaga ea.

Eu, cand eram mica - 5 ani - am mers la cursuri de patinaj si am invatat sa patinez. Mergea bunica cu mine, tin minte. Odata, ma strangeau asa de rau patinele si asa ma jenau, ca nu puteam patina, faceam un tur de patinoar si ii spuneam bunicii. Si ea nu ma credea si ma indemna sa continuu. Si m-a marcat si nu mi-a mai fost drag patinajul.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Alte poze

la tara

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Eu am dat-o la balet din doua motive: pentru ca de mica-mititica dansa prin casa foarte frumos, pe ritmul muzicii si ii placea sa se uite la dansuri (apropos acum nu ratam nici un spectacol de balet de mi s-a urat mie ) si ca sa capete gratie.
Nu m-am gandit sa o fac balerina, banuiesc ce inseamna viata de balerina. Dar acum, dupa 2 ani, vazand-o asa pasionata si, pe de alta parte, asa laudata, ma gandesc sa nu o opresc, poate asta e talentul ei.

Si mie imi spunea toata lumea "da-o acolo, da-o acolo". La inot a mers si va mai merge, dar nu-i place. Dansuri moderne face si din alea dar nu o pasioneaza, ea si acolo tot figuri de balet tinde sa faca (mi-a zis si doamna de dans sa insist pe baletul clasic). Nu vrea sa cante la nici un instrument si nici nu are voce. Nu exceleaza la pictura si nu o trage ata de loc intr-acolo. Asa ca de ce sa pierd timp si bani cu cursuri din care nu ne alegem cu nimic si o si plictisesc?

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Eu am dat-o la balet din doua motive: pentru ca de mica-mititica dansa prin casa foarte frumos, pe ritmul muzicii si ii placea sa se uite la dansuri (apropos acum nu ratam nici un spectacol de balet de mi s-a urat mie ) si ca sa capete gratie.
Nu m-am gandit sa o fac balerina, banuiesc ce inseamna viata de balerina. Dar acum, dupa 2 ani, vazand-o asa pasionata si, pe de alta parte, asa laudata, ma gandesc sa nu o opresc, poate asta e talentul ei.

Si mie imi spunea toata lumea "da-o acolo, da-o acolo". La inot a mers si va mai merge, dar nu-i place. Dansuri moderne face si din alea dar nu o pasioneaza, ea si acolo tot figuri de balet tinde sa faca (mi-a zis si doamna de dans sa insist pe baletul clasic). Nu vrea sa cante la nici un instrument si nici nu are voce. Nu exceleaza la pictura si nu o trage ata de loc intr-acolo. Asa ca de ce sa pierd timp si bani cu cursuri din care nu ne alegem cu nimic si o si plictisesc?

NOI

Si asa Nadia

Pai sa nu pierzi. Dar nici tu sa o incurajezi la maximum, iar Octavian sa spuna ce spun mai toti cand aud de cantat, dansat, arta, in general. "O sa iti distrugi copilaria si adolescenta si-o sa ajungi muritor de foame".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput