Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor am si eu o intrebare referitoare la sora mea care a fost la dentist, i a facut ceva pe acolo, o doare si cred ca e nevoie de antibiotic, e distrusa, pentru ca alapteaza. Intrebarea este daca poate lua altceva ca sa evite antibioticul?iar daca ia antibiotic, trebuie sa renunte la alaptat?????ca e distrusa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Raspund eu repede...ca tre sa plec :D
Bebelusi draga, eu am alaptat 14 luni si am luat de cateva ori antibiotic, ba pentru mastita, ba pentru infectie urinara ori pt masea.
Am luat augumentin - mai precis, deci poate sa ia linistita.
Altceva pt durere....poate paracetamol.
pupici

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

25+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

rox da mi pe pm nr tau de tel ca mi am schimbat tel si nu il mai am, am pierdut multe numere

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
Criss tu cum esti? Razvi la gradi?

Cum sunt la kg? ...foarte multa, daca pot sa zic asa...m-am oprit pe la 20 de saptamani cu numaratul ca ajunsesem sa fiu +12kg...am renuntat, ma cantaresc cand ajung la dr, adica o data pe luna

Razvi e OK, cica ieri a urlat de neconsolat la gradi ...e nashpa ca nici nu vorbeste si nu poate sa spuna ce il deranjeaza. Oricum suntem pe drumul cel bun, de dimineata decat a marait, fara plansete

Dark mortal Lachlan cu lenjeria lui ...spor la facut / desfacut bagaje...o sa fie frumos ai sa vezi. Cat stati in Romania?

Vero tu cum esti?

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Crisspy nicie eu nu am mai tinut cont de kg, si dupa s-au dus.. nu toate dar se duc repejor, au grija copii sa ma mentina in forma

Sa va povestesc de Stefan: parintii mei au o bucatica de pamant in spatele garajului( intre blocuri cum ar veni) si acolo facem gratar, i-a legat tata lui Stefan un leagan etc.. si acum i-a adus de la tara o catelusa, pe care o vecina voia sa o goneasca.. dupa fiecare masa Stefan ii zice mamei: " Mamaie ufa acii, bebe tataie papa ham" ( mamaie sufla punga( acii vine de la sacii de gunoi, dar el la tot zice asa inclusiv la pungi), Stefan( care daca il intrbi cum il cheama spune bebe) si tataie merg la ham. Si in respectivele pungi pune paine, coji de ou, oase... acum o sa fie tare incantat ca i-a cumparat taica-su mancare speciala de catei... cred ca o sa indoape catelusa..
Oricum suntem incantati ca nu-i este teama de animale, le indrageste,si se pare ca are grija de ele, acum om vedea cat.

Mergi la inceput

Micola a venit cartea

Incerc sa vedem poate pot sa o scanez...te anunt cand sunt gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy,sa stii ca m-a emotionat foarte mult cand ai zis ca o sa aveti prima serbare la gradi! ce frumos, cred ca o sa te topesti vazand iepurasii cum topaie

Am vazut poze pe mail cu Stefanutsi Elena, superbi, Stefanut e un strengar fara pereche si Elena o printesa.
Am vazut pozici si cu printese de Cadia, frumoase foc
Am vazut-o si pe Anusca, pup eu zambetul ei de strengarita! si torturi superbe facute de Lisa

Selene, imi pare foarte rau ca nu reusiti sa va reglati financiar, sper totusi o data cu schimbarea de serviciu a sotului sa inceapa sa se indrepte lucrurile, iar tu sa reusesti sa primesti din nou traduceri Sanatate multa, Dariutei!
Carmen, ce frumos ca are Stefan un caine de care are grija

Gravidutele mele, v-am vazut in poze si aratati toate fff frumos , nu conteaza cate kg-le ati luat

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 8+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

vai, Anna, am uitat sa te felicit, sa ai o sarcina frumoasa si un bebe la fel de reusit ca Vladut!

Selene, imi pare tare rau ca nu mai reusiti sa iesiti la liman!

Lisa, 11 kg nu-i mult, nu te stresa. Ai grija cu tensiunea (am vazut ca-i mai dai cioco si rom, cred ca esti pe calea ai buna)

Miere, tu cum mai esti cu gretzurile?

Crisspy, lasa draga, c-o sa vezi cum o sa-ti dea jos kilele doi neastamparati!

Carmen, eu zic sa mergi imbracata cum iti vine bine, important e ca sunteti toti alaturi de ei (oricum, vrei, nu vrei, o sa fii eclipsata de juniori)

Bebelusi, sanatate surorii!

Paula, tu cum te mai simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy un sfat pentru serbare - sa nu stati in fata, daca va vede o sa vrea la voi. Unde fac? Nu stiu ce sa zic de costum, la Ioana de fiecare data dam banii si le fac ei costume (cate 3 de serbare, ma innebunesc ).

Despre noi - fetele OK, cu bataile lor, eu nu-s prea bine, fac analize peste analize, de asta nici nu am prea scris, n-am chef de nimic. Si cu banii suntem iar intr-o situatie nasoala

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

hai ca azi sunt mai bine

noi murim de cald, noaptea sunt 24 de grade si Cristi nu mi-a instalat aerul conditionat. Ana s-a trezit plangand din cauza caldurii la 6 dimineata, eu ...toata trasnpirata.

Colacatarul meu...e la fel de agitat ca sora-sa, deci am pus-o. Parca nici nu imi mai vine sa il/o nasc...de frica.

Ana, miera,vero, crisspy cum va mai simtiti??

Mama de Ana si 31+

Fashion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

crisspy un sfat pentru serbare - sa nu stati in fata, daca va vede o sa vrea la voi. Unde fac? Nu stiu ce sa zic de costum, la Ioana de fiecare data dam banii si le fac ei costume (cate 3 de serbare, ma innebunesc ).

Despre noi - fetele OK, cu bataile lor, eu nu-s prea bine, fac analize peste analize, de asta nici nu am prea scris, n-am chef de nimic. Si cu banii suntem iar intr-o situatie nasoala

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mersi de sfat Naty. Serbarea este la Hilton in sala Regina Maria . O sa incerc sa stau in spate ca sa stea si el cu copii.

Faza cea mai dura este ca eu credeam ca dupa serbare, copii merg la gradi...de unde , merg acasa...deci trebuie sa ne luam o zi libera.

Sanatate multa, sper sa nu fi nimic grav...cu banii cunoastem

Mergi la inceput