Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Prind si eu un moment sa intru, zilele astea sunt (iar) tare busy, trag tare sa recuperez zilele pe care le voi pierde cu plecarea noastra la Londra saptamana viitoare,plus 30-31mai cand vom fi in Romania. Din 4, deja am recuperat 3 zile si ceva, deci e bine. Am noroc ca am dimineti cand suna la mine ca la posta.
Multumim frumos pentru complimentele la pozici

Noi suntem bine, copii mari, nu mai dormim in cot, adica am scos marginea cu bare de la patut pe o parte. Lachlan e tare incantat, mai ales ca i-am luat asternuturi cu Lightining McQuinn (el ii spune Lachlan McQuinn
) din Cars, [plus inca unul cu Thomas dar asta inca nu l-am primit], se suie singurel in pat, inca nu a cazut din el, si nici noaptea nu a venit peste noi. Banuiesc ca urmeaza, abia au trecut 2 nopti.
De sambata incepe show-ul la noi, adica mergem toti 3 la Londra, la inmormantarea bunicii lui Niall, cu masina, venim marti, vineri plec eu la Amsterdam la un weekend away cu prietene dragi, raman baietii sa-si faca de cap acasa (vine si bunicul de laLondra, the more the merrier), iar vinerea cealalata plecam in Romania. Deci cuvantul de ordine va fi: fa/desfa bagaje, spalat rufe/uscat rufe/impachetat in valize, si tot asa
Fun fun fun!!
Sper ca toata lumea e sanatoasa.
Crisspy, ti-am mai zis ca-mi place numele Andra-Maria? Asa ma cheama si pe mine ![]()
Cadia, nici Lachlan nu a fost mare invartitor de pe spate pe burta si invers, parca de pe burta pe spate se intorcea el, invers nu prea, tot asa,mai tarziu a invatat. Dar daca crezi ca e motiv de ingrijorare, cel mai bine te poate sfatui un medic care o poate vedea pe Eliza
Carmen, mult noroc cu gradinita, sa prindeti loc!
Selene, imi pare rau ca-s iar baiuri cu banii, fir-ar ei sa fie de bani, sper sa primesti mai multe traduceri cat de repede.
Roxana, superba e Eva in costumasul cu inimioare, cum se admira ea la oglinda! Pe cand o baie in apa marii?
Micola, ma bucur ca s-a rezolvat cu dormitul
Cristi, aici am vazut fel de fel de seturi de "bucatarit" pentru fetite, plus play'doh+accesorii, puzzle-uri, creioane crayola din alea lavabile
Iar suna careva! Cum am zis, ca la posta e la mine, da' nu ma plang ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Leditia spune:
Salutare si de la noi.
Dark,sa aveti o vacanta placuta peste tot pe unde mergeti.
Cadia,pe fii-miu l-a invatat soacra-mea sa se intoarca cand era mic-mic o data si apoi m-am trezit cu el ca se intorcea singur
,iar eu am prins smecheria si i-am facut asta bebelusului prietenei mele si apoi se intorcea singurel.(eu ii zic clatitutza,adik pun o mana pe burtica si una pe spate si-l rasucesc,fata-spate,ca pe-o clatitutza
..poate ca nu stie s-o faca,nu ca nu poate..)
Crisspy,nici David nu vorbeste..a zis zilele astea poua(ca-i aratam ca ploua) si aide..adica haide.Noroc cu Rox ca-mi mai ridica moralul,ca altfel eram demult la nebuni cu faza asta.![]()
Selene imi pare rau ca aveti iar probleme,credeam ca s-au rezolvat cu noul job al sotului.Sper sa va reveniti.
Micola,ma bucur ca ti-ai gasit job..mult succes.
Miere,am admirat pozele cu burtica pe fb,tare faine..si cu Aidan,sunteti superbi si tu o frumoasa.
Lissa,de asemenea,sunteti superbe amandoua si burtica din ce in ce mai mare si mai frumoasa.
De Ana ce sa mai zic..e isteata foc.
Iulia spor la gradinarit si treburi.
Noi suntem acasa,nimic nou sub soare..acelasi program in fiecare zi,mai multa alergatura pt mine,dar mai vine soacra-mea cand am nevoie si poate si ea si sta cu David sa pot pleca eu sa-mi rezolv treburile.
Va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
CADIA, da, parca si noi am fost, deci nu te stresa.
Ledi + fetele: nu s-a rezolvat, ca "urcarea" lui a coincis cu "coborarea" mea, nici n-am mai stiut ce sa zic cand am vazut observatiile - ai gresit si aici, si dincolo, ce-ai patit, tu nu faci dintr-astea, te-ai grabit...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
DarkBendis spune:
Selene, imi pare rau, credeam ca s-au rezolvat problemele cu greselile. Ti-ai facut analizele, sa nu ai vreo carenta care sa duca la pierderea concentrarii? Ca totusi, undeva trebuie sa existe o explicatie a faptului ca dintr-o data faci erori pe care altadata nu aveai cum sa le faci? 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
Nu, pentru ca mereu am alte prioritati. De exemplu, maine ma duc cu Daria la dermatologie (again), ca are in zona funduletului vreo 8 furuncule. Unele pe trecute, altele "in floarea varstei", altele mai "tinere".
Alte greseli, in afara de cele de care stii, nu am mai facut. Insa, de cand le-am facut, nu am mai primit nimic de lucru si nici nu am mai prea vorbit cu persoana in cauza. Ca nu m-a mai cautat ea. Intr-o vreme, intrebam eu, zilnic, daca este de lucru, mi se spunea mereu ca nu, si ma simteam agasanta.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
CADIA spune:
Va multumesc din suflet ca mai m-ati linistit cu intorsul.

O sa vb si cu pediatra sapt viitoare.
lisssa_ana spune:
saluatri si de la noi!
ledi
Selene, bafta multa!
deja am inceput sa am probleme cu tensiunea fiind rpea mica, iar umblu cu Cola dupa mine, daca nu suntfff obosita, fara chef...
Raportez 11 kg luate
si mai am exact 8 saptamani...ooof.
Ana e o draguta, cateodata simt ca nu ma pot, dar imi trece repede. Obosesc destul de repede. Burta imi e foarte jos in comparatie cum eram cu Ana cand nu aveam nevoie de push up
, acum sunt ca un pigmeu.
na...m-am plans...sunt mai bine![]()
fetele!
Mama de Ana si
31+
Fashion
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele, haideti la o 
eu is cam chioara de somn ca Elena a fost cam agitata.. nu stiu ce e cu ea, ca tot plangea in somn,prea cald sau frig nu avea cum sa-i fie, foame nu-i era, febra nu a avut.. poate de la dinti ca are gingia de jos usor inflamata... vad azi.
Lissa ce a trecut timpul.. mai ai putin si nasti...
e asa de frumos...
fetele pot sa ma imbrac la cununia fratelui intr-un costum office( sacou+pantalon) si cu un maieu sau o bluzitape dedesupt?
Nu vreau sa investesc prea mult in tinuta, cununia va fi vineri pe 20 si am vazut ca in Bucuresti va fi cam rece...
Iar de data aceasta daca ma voi imbraca asa va fi prima data in care eu si radu nu ne vom asorta( la culori), dar el se va asorta cu Elena si eu cu Stefan.. ei![]()
bebelusi spune:
Fetelor am si eu o intrebare referitoare la sora mea care a fost la dentist, i a facut ceva pe acolo, o doare si cred ca e nevoie de antibiotic, e distrusa, pentru ca alapteaza. Intrebarea este daca poate lua altceva ca sa evite antibioticul?iar daca ia antibiotic, trebuie sa renunte la alaptat?????ca e distrusa
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
neata!
Patricia dentistul i-a spus surorii tale sa ia antibiotic? ca daca is o gramada care se pot lua! incepand cu ampicilina/augmentin si continuand cu multe altele. suna-ma daca e, ok?
Lissa esti ff ok cu 11kg la 32 de saptamani! hai ca nu mai e mult. tine tensiune aia mai sus... bea coca cola si cafea. si cate o bucatica mica de cioco daca nu se agita colocatarul prea tare ![]()
Criss tu cum esti? Razvi la gradi?
Andro Lachlan McQuinn 
demential!!! izmene pe calator va cheama ![]()
azi am o zi plina... asa ca va pupez si va doresc o zi frumoasa!