Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmen_Marieta spune:
Poze o sa pun mai pe seara, acum merg sa spal o cratita, ca am vrut sa fac mancare si m-am luat cu treaba si s-a ars toata.. off 

de daca dau rar prin bucatarie..![]()
alinuk spune:
Anna felicitari pentru burtica!!!!!!!!!!
ma bucur enorm cand aud de burtici noi
sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
Crisspy si tie felicitari pentru pentru micul gradinar si la multi ani pt sarbatorile voastre de familie. E minunat ca il aveti pe Razvi cu voi de acum. Chiar daca e greu cu plansul, astea in doua sapt max trei musai sa treaca daca lucrurile sunt ok acolo si lui ii e bine.
Sa stii ca de multe ori 'urlatul' si plansul e de actor..sa obtina ce vrea si sa va aiba 'sub papuc'.
Incepeti sa-l ignorati si sa nu-i mai dati satisfactie cand se pune pe oracait fara motiv real.
Va felicit pe toate cu ocazia zilei de sf Irina si de nastere
Miere si IrinaC 

si nu in ultimul rand Irinucai balerinucai
Pati
ma bucur sa aud vesti bune despre viitoarea balerina
oh Rox cat e de scumpa Eva cu inimioarele ei de pe costum. Impanatica si scumpica de-ti vine sa musti din bucanetze![]()
Miere esti o femeie frumoasa. Aidan e un scump, cu tot cu crema si in urechi![]()
Se intrevede usor si burtica....nostalgii frumoase pt mine
of offf cu vremea asta stie cineva cand vine caldura aia??? ca m-am saturat de ploi
pentru ca nu era loc de iesit din oras din motive de flescaiala am ramas in Bucuresti week endul asta, cu activitati culturale (gasim alternative slava cerului):
sambata: concert 'copilaria lui mozart'
duminica: TNB cu Magicianul M Ralea si seara in Diverta la un alt spectacol cu L Magdan
copiii au fost incantati, si noi la fel
uitati aici filmuletz de la concert
(mai multe despre 'primavara noastra' vedeti aici
http://meseriademama.blogspot.com/)
Duminica la teatru, Magicianul a zis sa cantam la multi ani pentru un copilash care-si serba ziua de nastere.
Dupa ce a terminat de cantat, Andu s-a dus glontz la Magi, l-a tras de maneca:
'da totu unde e???'
desigur se referea la tort!

haideti la a doua cafelutza delicioasa pe ziua de azi!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
lisssa_ana spune:

ca v-am luat-o. Pe 2 mai eu am sarbatorit 2 ani de casatorie si de botez ![]()
Ana si Crisspy, la multi ani...multi ani de acum inainte mai frumosi si mai fericiti
Miere, foarte frumoasa pozele.
Rox, ce sexoasa e fiica ta
, si sa stii ca imi e ciuda rau ca mergeti la plaja.
Acuarele ii dau si eu, dar le termina intr-un desen
...deci mai asteptam.
Mai, mi-a facut si mie o criza aseara de nervi de nu se mai oprea...tare suparata am plecat din camera ei, Cristi a zis ca sunt cu capu' ca ma supar din atata. adevaraul e ca copilaria mea mi-a ramas intiparita in minte si zau daca as vrea sa simte asa ceva Ana.
ooof
Mama de Ana si
31+
Fashion
Carmen_Marieta spune:
Fetele care vreti sa ne vedeti, am pus poze pe mail-ul comun.
Asteptam aprecieri...
bebelusi spune:
Criss, Lisa, felicitari pentru aniversari, sa fiti sanatoase
Alinuk ce baieti mari si frumosi ai tu acolo...
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
'Neata,
Carmen ce scumpica e Elena, iar Stefan e un adevarat cavaler...
Alinuk frumoase activitati aveti voi
Betty reactionezi asa din cauza sarcinii...recunosc ca si eu ma mai enervez din nimic, dar ma calmez imediat.
Se pare ca Razvi incepe sa se obisnuiasca cu gradi...azi a plans numai cand ne-a vazut ca iesim pe usa, in rest a stat foarte linistit sa-l schimb la incaltari, ba s-a dus si singurel in clasa la jucarii 
.
Inca ne mai luptam un pic cu mucii, dar nu cred sa scapam de ei prea curand. Sper sa nu faca temperatura, ca nu prea avem cum sa stam cu el acasa (desi am auzit ieri ca a fost o fetita cu temperatura
)
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi si
24 sapt 
Carmen_Marieta spune:
' Neata fetele,
Crisspy multa sanatate lui Razvi, poate nu face temperatura.
Lasa ca o sa aveti si voi o fetita dulcica! V-ati gandit la nume?
Eu sunt stresata, ca am depus dosarul pt gradi, si nu stiu daca ocupam un loc( sunt doar 20 de locuri), acum vreau sa mai merg la 2 gradinite, dar presedintele blocului este foarte ocupat si nu are timp sa-mi dea o adeverinta precum ca, copilul locuieste la parintii mei( actele le depun in sectorul 3, noi9 stam in 2- speram sa ne mutam in 3 cat mai curand). Off Doamne cu birocratia asta!
crisspy spune:
Carmen mersi. Era subfebril aseara...vedem cum se prezinta azi.
La nume deocamdata am ramas la Andra Maria...mai avem timp sa ne gandim.
Cand ma gandesc la nastere mi se pare ca mai e o gramada pana in August, dar cand ma gandesc ca ne trebuie apartament mai mare care mai si trebuie renovat mi se pare ca nasc prea repede
.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
24 sapt 
micola spune:
salutare
Crisspy, ma bucur de Razvi ca incepe sa se prinda care-i treaba si cat de distractiv poate fi la gradi! bravo! dupa faza la care e el acum, la Alex a urmat cea in care imi facea "Pa" dintre copii si apoi cea de acuma, cand o ia pe "Uana" (Ioana,prietena lui
) de mana si nu mai are treaba cu mine, oricat as striga eu dupa el
nervi avea si Alexu dupa gradi, in primele 2-3 saptamani...
sunt very happy ca de 2 nopti zic si sper ca am gasit secretul unui somn mai linistit si mai legat!
Seara, pur si simplu, in jur de 9.30 ii spun "gataa, stingem tv, lumina, tot, toata lumea face nani!" si le sting si stau in pat, cu ochii inchisi, nu mai vbesc nimic. El se mai invarte pe langa mine, mai trage de perna sa-l legan, ma impinge,imi trage de ochi sa mi-i deschida, dar nu plange, doar "comenteaza" un pic..vede ca nu are cu cine si se aseaza langa mine sa se culce. sta 30 de secunde, apoi se ridica, iar se culca pe la picioarele mele, iar sta un pic si se ridica, pana intr-un final cand se baga singur in patut si incearca sa-si incheie fermuarul de la usita. il ajut eu si el se pune pe burtica si se mai fataie sus, jos de cateva ori, pana adoarme..toata treaba asta tine mai mult de o jum de ora, dar ma bucur ca nu mai plange nimeni (nici el, nici eu), nu ne mai certam, nu ne mai leganam! Domane ajuta! si se trezeste o sga data pe noapte, dar am fost eu nauca si l-am leganat, din obisnuinta, imi propun ca de la noapte doar sa-l mangai pe spate, in patut, sa nu-l mai legan..
problema era, normal, la mine, ca nu aveam rabdare si cred ca eu nu-l lasam sa adoarma ca stateam numai cu gura pe el:"culcate!, taci!, nu te mai fatai! stai acolo!" etc sau il mangaiam pe spate, ceea ce in ultimul timp nu prea mai accepta, deci il enervam, in loc sa-l ajut sa se linisteasca!
crisspy spune:
Micola uite asa s-a dezvatat si Razvi de leganatul pe picioare. Bafta si rabdare multa ca scapati curand si de asta
.
Noi seara la 9:30 bem lapticul, stingem tot, spunem cateva poezii (mai precis 3 ca atata stie mami
), cantam vreo 2 cantecele, spunem rugaciunea si gata...eu inchid ochii si ma fac ca dorm, el se mai fataie un pic, ma striga in soapta "mama" sa vada daca dorm si apoi se pune cu capul pe pernuta si adoarme.
In primele zile de gradi, imi cerea sa-l pun pe picioare...si l-am pus, am zis sa-i fac si lui placerea, insa nu-l leganam, se aseza pur si simplu si adormea ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi si
24 sapt