Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Miereee...ce mamica "sexi"... si ce pictor strasnic

Eu inca nu am avut curaj sa-i cumpar Clarei acuarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna seara dragelor!!!!Am scapat de ham, nu mai pot de drag, am fost azi la eco de sold si suntem bine, yuhuuuuuuuuuuuuuu.

Inca o data tre sa ii spun Irinei vorba mea "dasteapta te-a facut muma-ta", exact cum ai spus tu a fost cu petele Irinei, au disparut exact in trei zile. Iti multumesc.

Miere, esti o mamica tare sexi si frumoasa

Nici eu nu m-am incumetat sa ii dau acuarele pana acum

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Patricia, ce bine ca is vesti bune pentru soldul Irinei, super!
Miere mama ce poze frumoase. si ce copchil ornat cu crema iar mami e mistoaca rau, zau
si noi ne pregatim de plaja, sic . desi inghetam de numa'
Vero ahahahaah suuper pictorita!! asa si Pupu! e maaare artista
Criss cum a mai fost Razvi azi la gradi?
pup tuturor, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Am vazut pozici...Pupu e o scumpa in noul costum de baie iar Aidan sugubat ca de obicei . Imi place cum sta el sprijinit intr-o parte si face plaja. Iar mami e yummy .

Patri felicitari pentru recuperarea Irinei .

Razvi azi a fost mai resemnat...plangand mi-a aratat unde sa-l asez sa-i schimb incaltarile si tot plangand s-a dus singurel in clasa langa copii ...a fost asa de scump . Inca suntem cu muci, nici nu prea poate bea lapticul ca este infundat in nas.

Dar...nu ne asculta deloc . Numai cum vrea el vrea sa fie, daca nu se pune pe un urlat, mama-mama ...urechile mele ...parca acasa isi varsa toti nervii de peste zi si se alinta cat pt toata ziua. Nu vrea sa manance decat la calculator...asa ca aseara a ramas nemancat, a primit numai lapticul dinainte de culcare.

Eu ma simt un pic obosita dar am noroc ca la munca e liniste si asa ma mai odihnesc si eu...desi tare bine mi-ar prinde sa ma intind si sa mai dorm un pic...poate am noroc si pleaca sefu' mai devreme azi sa ma prabusesc un pic pe canapeaua de la el din birou

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

Am uitat sa va servesc cu si ...azi se implinesc 3 ani de cand sunt femeie maritata si 2 ani de la botezul lui Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Foarte faine pozele..

Crisspy,la multi ani fericiti!
Sa stii ca nervi au toti si daca nu merg la gradi...de ascultat..uaa,ce-o fi aia???
Va pupam cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss sa traiti sanatosi si fericiti draguto!! inca o mie de ani
nervi?? ahahahaha. am si eu o naparstoaca acasa. zici ca ii dau pe afara nervii, nu stiu unde incap atatia intr-un fundulet atat de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, la multi ani,sa fiti sanatosi si fericiti! Si eu am implinit acum doua saptamani 5 ani de la casatorie si 2 de la botezul lui Vladut, tot asa s-au potrivit
Si Vladut face la fel, e cuminte toata ziua si cand venim noi acasa se alinta de nu mai stii ce sa faci cu el, nu vrea sa doarma, sa manance...in fine, cunosti tu
Rox, o frumoasa Eva, are un corp de fotomodeala
Miere, super pozici, Aidan e super frumusel si strengarel, iar tu arati nemaipomenit
Bebelusi, super, ma bucur ca e bine Irinuca cu piciorusul
Lissa, pup Anusca

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare dragi mamici,

intru si eu , cam rar dar cu un dor mare de voi..

Noi suntem bine, Elena e tare dulce, vrea sa stea in fundulet, se trage sa se ridice in picioare, mananca mai bine decat frate-su, si cred ca o sa fie mai zvapaiata decat el.. vom vedea..

Stefan isi da drumul la vorba din ce in ce mai mult, face el totul ca de e "maie"(mare), am depasit situatia de "varsaturi" acum trebuie sa mai lucram la cea cu "lovitul".
Am fost si am depus dosarul pentru inscrierea la gradi, asteptam pana pe 11 iunie cand se afiseaza ocuparea locurilor.

Roxana ce dulce e Eva, ii sta bine in costum de baie..

Miere poze superbe ca de obicei, arati super.

Crisspy La Multi Ani! ce trece timpul... cum te simti?

Citesc din urma si mai revin, acum mai stau si pe acasa cate putin... macar sa se incalzeasca sa putem hoinari..

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru urari.

Anna si voua.

Cu nervii ziceti ca trece? Pai atunci va cred pe cuvant si astept ce pot sa fac?

Carmen ai domnisoara mare, nu gluma. Niste pozici cand ne mai pui si noua? Felicitari pentru vorbele lui Stefan si bine ca ati scapat de varsaturi.

Eu ma simt bine, insa as manca numai prostii, mancare sanatoasa mai rar .

Mergi la inceput