Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Salutari si de la noi, m-am trezit mai de dimineata si-am zis sa fac si eu prezenta.

Carmen, Elena e o dulce! succes cu gradinita!

Micola, sa fie intr-un ceas bun cu somnul!

Crisspy, sanatate flacaului, vad ca sunteti pe drumul cel bun cu acomodarea! boli or sa mai vina...

Bebelusi, am admirat iar si iar pozele de la botez

Rox, ptiu sa n-o deochi pe Pupu cu costumul ei de baie! O adevarata domnisoara cum se studiaza in oglinda din toate unghiurile. Va invidiez pentru zilele de balaceala care va asteapta!

Miere, esti o frumoasa! Si Aidan e pe masura! Eu abia astept sa vad si o Irina in miniatura

Lisa, ai devenit artista in decorat torturi! La mai mare!

Flo, cum e Ale? Felicitari pentru sustinerea lucrarii!

Vero, ce artista ai tu acolo! Si frumoasa si cuminte!!!!!

Noi nu ne vedem capul de treaba, am tot muncit sa schimbam iarba in curte, sper sa si iasa, bineinteles ca nu am terminat. Si casa e cu susu-n jos, astept sa ploua ca mai am de zugravit o camera.
Carla mi-a facut febra vreo doua zile si a fost foarte maraita. Nu mai mananca decat lapte si eventual cateva alune. Ieri, am cedat si i-am dat Pediasure (un fel de cacao cu vitamine). S-ar putea sa o deranjeze maselele (inca le asteptam pe alea din spate), sper sa fie doar asta. De cateva zile nu mai vrea sa se dea nici pe topogan, desi ii placea f mult pana acum, nu stiu ce i-a venit. Si nu mai vrea decat cu mine. Daca nu ma vede, se apuca imediat de strigat mama, mama si incepe sa planga.

Au venit caldurile pe-aici, ieri au fost 28 grade, la fel anunta si azi. din pacate a venit si umezeala, sper sa nu tina. Am trecut la aer conditionat...

Va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Cadia, acum ti-am vazut si tie printesele frumoase!

Dark, imi place tare mult cum ii sta lui Mister cu parul lung! Sunteti o familie pe cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Iulia mofturoasa mica...sper sa fie numai maselutele de vina si sa iasa repede. Ce i-a mai crescut parul Carlei .

Bafta si tie sa vina ziua aia cu ploaie sa termini de zugravit.

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput

Merci, Crisspy! Nu stiu cum ne descurcam la vara cu parul asa lung si nu ma lasa Cipri s-o tund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu am decis sa renunt la unele lucrusoare din sifonierul Dariei, sunt noi si frumoase, daca le doreste cineva... Ma streseaza "hopurile" astea financiare, asteptatul...

Un costumas de vara, din 4 piese, splendid: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25269
Un fel de rochita, tare dulce: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25271
O bluzita DopoDopo: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13878
O salopeta, chiar superba: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11692
Un body: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=16731
Un costumas de vara, pentru baietei: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=8154
Un costumas din 3 piese, pentru fetite mai mari, f. bun pentru gradinita: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11690

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

'Neata,

Sper ca sunteti cu toatele bine

Pe 3 mai avem serbare , prima noastra serbare. Bineinteles ca Razvi nu are nici o replica (s-a scuzat invatatoarea, dar este de inteles...ce replica sa zica Mutulica )...

Anyway, trebuie sa-i procur costum pentru serbare...de iepuras. Are cineva din voi de pe la copii mai mari sau aveti idee de unde pot inchiria costumasul?

Azi o sa bat netul, dar mi-ar fi de folos nishte idei

A inceput sa nu mai planga asa de tare la gradi, dar nici nu prea mai vrea sa manance

O zi usoara tuturor si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

asta a fost chiar tare :

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Bineinteles ca Razvi nu are nici o replica (s-a scuzat invatatoarea, dar este de inteles...ce replica sa zica Mutulica )...

rad ca nici alexu meu n-ar avea ce si nici cum sa zica ceva :))
poate doar tataie (in cazul in care e tataie pe acolo) sau nu mai e, ca astea sunt singurele replici pe care le zice de la sine, neintrebat cine e acolo? sau cum face X?
oricum, ce replici crezi ca vor avea si restul, la cat sunt de mici?..
si o sa danseze si el, cred ca vor fi si momente de dans, de batut din palme si altele la care sigur va participa si el :)

aseara tot asa cuminte a adormit, deci, m-am lamurit, problema era la mama, nicidecum la copil

am vazut si noi toate pozele cu toti frumosii de pe aici

Selene, imi pare rau de situatia voastra, si noi suntem la pamant, dar cu sperante sa incep si eu jobul luna asta, Doamne ajuta! Dar, te rooog, nu da costumasul portocaliu, e prea frumos si il dai prea ieftin..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micola
oricum, ce replici crezi ca vor avea si restul, la cat sunt de mici?..
si o sa danseze si el, cred ca vor fi si momente de dans, de batut din palme si altele la care sigur va participa si el :)

aseara tot asa cuminte a adormit, deci, m-am lamurit, problema era la mama, nicidecum la copil

Ai fi suprinsa sa vezi cum vorbesc colegii lui Razvi si cat de mici par in comparatie cu grasunica al meu . Cine il vede asa mare zice ca are cel putin 3 ani si vorbeste, dar cand incepe Razvi cu onomatopeele lui se strica treaba

De dat din palme si dansat cred ca o sa faca si el.

Felicitari pentru somnic...ai vazut unde era buba? Bafta cu jobul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
Criss felicitari pentru prima serbare! costum de iepure n-am fost dar se pot inchiria in bucuresti de pe diverse site-uri: fabricademagie.ro, etc
Iulia, si voi cu fitele la mancat? macar de ar fi maselele de vina si sa ii vina pofta de mancare mai apoi. spor la gradinarit si la varuit! hehehe vreau si eu caaaald!
Micola waa ce bine cu dormitul! mai sa stii ca asta functioneaza in cele mai multe cazuri . adica lasat copchilu in pace. si spor la noul job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Selene sunt superbe hainutele, din pacate eu pe Elena am imbracat-o mai mult cu hainute primite, nu i-am cumparat pana acum decat un body si o rochita pt botez, tot din motive financiare.

Crisspy de abia astept sa ne povestesti cum a fost la gradi.

Micola ai vazut ca s-a rezolvat cu somnul. Si eu am probleme cu Elena, acum o obisnuiesc cu suzi, ca ma omoara ideea ca-si va suge degetul intr-una, si cred ca e destul de greu sa o dezveti de suptul degetului, iar dupa ce se obisnuieste cu suzi o dezvat de leganatul pe picioare.. ..

Eu inca sunt stresata cu gradi, off Doamne ca pana pe 11 iunie cand dau rezultatele mai e destul.. saptamana viitoare mai depun dosar la o gradi.

Mergi la inceput