Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

crishtina, bravo, ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Cum te descurci cu 2 copii + burtica ? Robert pana la ce ora sta la gradinita ? Eu sunt cam lesinata dupa perioada asta in care am tinut-o si pe Maria acasa. Asa ca nu pot sa nu ma gandesc la celelalte mamici de 2 sau chiar 3 nazdravani

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Robert sta mult la gradinita, la ora 4 si 10 ajunge acasa. Insa in ultimul timp a fost vacanta, o zi greva o zi altceva si nu simt ca merge continuu. Insa eu prefer asa...cand merge saptamana intreaga mi-e dor de el si imi lipseste Desi acasa se cunoaste cand sunt impreuna. (Am de strans mai mult dupa ei) De descurcat cu 2 mi se pare ok chiar. Acum Nicole e mare, nu mai e asa lipita de mine, intelege multe si prin casa, afara imediat gasim ce sa facem. Mai greu e cand e copilul pana intr-un an, parerea mea. Am si momente cand simt ca ma depasesc treburile, nu sunt asa puternica dar incet, cu calm se rezolva toate. Am mai facut niste reguli in casa cu jucariile, hainele lor si e mai simplu pentru toti. Sper sa fie ok si cand va veni bebelina (apropo Yaia nu am hotarat numele dar ne-am gandit, avem lista deschisa )

Cu burtica e bine, nu imi amintesc daca am scris aici, am facut curba de glucoza si a iesit in limite (la o varsta mai mica de sarcina) speram sa ramana ok pana la sfarsit. In sange sunt bune valorile.

Cu Nicole trebuie sa mergem zilele acestea la oculist din nou la control. Am emotii pt ce va zice.

Multa sanatate fetitelor! Te cred cand te lesina asa, la boala e cel mai greu cu ei. Noi din fericire am scapat de boli de prin febr-martie. Au mai fost ceva viroze intestinale dar raceli serioase de atunci nu. Multumim lui Dumnezeu ca am tras si noi iarna cu febra repetata si alte de astea.

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna,

am reusit sa dau si eu gata paginile insa nu si pozele :((

La multi ani sot de Erina !
La multi ani sot de Adimercedes !

Felicitari micutei crestine Maria ! Nana

Bernix vin , vin

Sanatate multa Sonia, Ali !

Sanatate multa Alexia, of cu otitele astea ! Yaia cum respira Alexia noaptea ? poate e pb undeva rinofaringe. cum de te-a intrebat cate otite a facut , are timpanul deja incretit? Doamne fereste ! Sanatate multa , sa ajungeti repede la un timpan clar, cum se spune .

Rox , cred ca poti face acolo schimbarea de permis. Au o parte pentru masini unde era o aglomeratie....
Am vazut ca sunt doua intrari in cladire , una (pasapoarte) in dreptul intrarii cu masina si cealalta ( auto)in dreptul iesirii cu masina. Evident noi am intrat pe la auto si chiar mi se facuse rau .....
n-am apucat sa vad pozele dar neaparat imi fac timp . Cumparaturi ceva?

Andreea sa stii ca si Seb se tine de ciucuras si urmaresc si eu pb indeaproape

Slippers aparusi !

mi-am amintit ca v-am povestit eu la ziua Teodorei de soacramea , legat de distanta asta intre generatii si lipsa comunicarii. Alexandra -cumnata mea este f tanara ( si multe tentatii ) si soacra mea nu e un bun ascultator
asa ca a angajat un detectiv pe urmele copilului . Si uite asa stiau ai lui Puf ce facea sora lui. Au oprit in ziua in care Alexandra a venit acasa si le-a zis ca are senzatia ca o urmareste cineva

Elena am terminat fringe .Pe pro au terminat seria 2 si au sistat . Astept sa apara si ep 22 din seria 3 plus seria 4 . Daca tot m-am apucat de vazut ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Mai Adi da mai imbolnavit cat tragi, de fapt cred ca ne tragi si pe noi dupa tine...eu m-as multumi numai cu un 1kg luna

Roxali, multa sanatate tie si piticii, offf ce rau e sa tragi cu tuse. Noi, adultii, am scapat dupa 4-5 sapt, eu mai repede, sotul mai greu si nu era tusea asa problema, cat durerea cumplita si arsura in gat . Sper sa scapati si voi repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Adimercedes, am fost acasa de Paste, am pus la loc un kg si jumatate!
Dar de maine iar la post. Voiam sa reiau si sala, dar stau iar acasa 3 zile cu Alexia, iar otita! Joi seara am dat ultima doza din antibioticul de lunga durata. Azi deja pe unul mai puternic! Si sta sa-i sparga si prima masea! Acum sanatate sa fie, ca eu una m-am saturat de febra si antibiotic!

Socrul e musafir sau ajutor? Am o banuiala ca musafir...

Spor la slabit!

Yaia, multa sanatate Alexiei . Eu ma ingrozesc cat antibiotic luati!!! In RO nu ati reusit sa vedeti un medic. Mie nu mi se pare normal nici sa aiba atatea otite, si nici sa ia atata timp antibiotic, desi nu da semne ca ar deranja-o :( Va tin pumnii sa scapati repede de otita sau ce o fi (poate niste analize ar fi in ordine dupa atata vreme?!? ) si sa iasa repede si fara dureri maselutza .

Tie spor la postit si la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Sanatate multa Alexia, of cu otitele astea ! Yaia cum respira Alexia noaptea ? poate e pb undeva rinofaringe. cum de te-a intrebat cate otite a facut , are timpanul deja incretit? Doamne fereste ! Sanatate multa , sa ajungeti repede la un timpan clar, cum se spune .

Sforaie! Dar cica plamanii si gatul curate ca lacrima!
Nu stiu cum are timpanul, dar aici regula e 3 otite consecutive - tubulete in urechi! Numai ca asta e prima doctora care zicea ca poate face 5-10 si nu e musai sa punem tubulete. am eu ce am cu tubuletele, ca nu prea vreau.
Acum am asa o idee ca de fapt otita ei nu a fost niciodata vindecata si statea asa, in asteptare sa terminam antibioticul si iar isi facea de cap. Si mai am o idee, cum ca ar fi o infectie in alta parte si astia imi tot pun diagnostic de otita, fara sa caute si in alta parte. Greu sa-i convingi de analize amanuntite ca regula la ei e fara analize costisitoare fara motiv temeinic. Ma documentez sa imi pregatesc discurs pt. data viitoare care sper sa nu vina!
Multumim!

Auzi, soacra ta nu are ocupatie? Zi-i ca poate veni aici, la mine, ii dau de lucru de nu mai are timp sa se gandeasca la ce face fii-sa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, multa sanatate Alexiei . Eu ma ingrozesc cat antibiotic luati!!! In RO nu ati reusit sa vedeti un medic. Mie nu mi se pare normal nici sa aiba atatea otite, si nici sa ia atata timp antibiotic, desi nu da semne ca ar deranja-o :( Va tin pumnii sa scapati repede de otita sau ce o fi (poate niste analize ar fi in ordine dupa atata vreme?!? ) si sa iasa repede si fara dureri maselutza .

Tie spor la postit si la slabit!

In Romania am fost de Paste, cand nici iarba nu indrazneste sa creasca! si acolo era inca pe antibiotic, deci nu era concludent nimic. Cu analizele, am scris mai sus, Nana stie cum sunt astia, regula e regula si nu o incalca nici macar la privat, unde platesti. dar daca nici de data asta nu scapam (acum, ca vine si caldura, cum prezic astia de la meteo), atunci nu mai scapa ei fara sa ii faca analize amanuntite. Iau in calcul chiar si tubuletele, numai sa scapam. Problema e ca nici alea nu garanteaza scaparea de otite si mi-e sa nu o adorm si chinui degeaba! Acum macar nu m-am lasat si o tin acasa si maine, am cerut sa-mi dea macar cele 3 zile libere sa o tin putin departe de brontozauri. Spar sa fie bine de data asta.

Mersi, sa stii ca nu ma las, mai ales cand te vad si pe tine 'in priza'. La fel si tie, sa fim trase prin inel cat mai curand! (Si nu unul de butoi).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Adimercedes, a fost sau este ziua sotului sau am inteles gresit? Apoi sa iti traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti. Hai ca nu suna asa rau revizia aia de la sala, sper ca nu ti-ai pierdut motivarea ca ma ajuta sincer si pe mine sa te vad asa amibtioasa.

Rox, da, a fost si a trecut si nu am facut mare tam-tam, deh, de la un moment dat nu mai prea ai (de) ce sarbatori ;) Dar a fost frumos, si-a luat ce a vrut si in seara asta merge la catarari sa isi u(tili)zeze cadoul . Azi de dimi ar fi vrut s aicnerce in TRX intro, dar pt ca ne-am culcat la 2:30am, nu a reusit sa se mobilizeze sa plece din pat. Eu in schimb am mers la o clasa de bicicleta si am reusit sa trag la greu. Am avut imensa surpriza ca la ora 6am sa fie toate bicicletele din sala de RPM ocupate, in afara de 2!!! Instructorul e fantastic si ne motiveaza si impinge de la spate, ne forteaza sa dam 100% si sa nu renuntam la provocare. As fi vrut sa trag mai tare, dar bicicleta e manuala si m-am cam ratacit in viteze (deh, sunt obisnuita cu alea cu butoane, ecrane etc ). Dar data viitoare stiu ce am de facut. Tare bine mi-a fost. Maine dimi TRX!!!

Ali, Rox . Si voi ma motivati si incurajarea de la prietenele mele dragi de aici din grup e fantastica pt mine si imi face extrem de bine la moral! Saptamana asta am reusit sa merg zilnic - clase pus masini cardio 20' . Sunt fff multumita si ma simt extrem de bine, mana e bine, desi am reusit cumva sa imi busesc glezna stanga - putin probabil ca la sala . Am observat ca la Pilates si Body Balance ma cam plictisesc, mie imi trebuie www.youtube.com/watch?v=YtyYcn0iApw&feature=relmfu" target="_blank">ritm alert, ca sa am din ce sa imi iau energia si sa simt ca traiesc . Hardcore, baby!!!! Dar asta sunt eu, acum in perioada asta. Dar dimineata la 6 nu prea au alternative decat astea extreme, nu ca m-ar deranja ;)

Cred ca vineri va trebui sa merg si dupa-amiaza sau poate maine, cine stie, sa imi iau doza de ridicat haltere si TRX pm ca vrea si sotu' sa incerce, asta pt ca Lisa a zis ca vrea sa vina cu mine la gym, ii place locul de joaca de acolo, desi Adam nu e ff convins. Ahhh, si vineri MXT (e interval training, seturi de exercitii pe care le repeti cat de pepede poti intr-un timp dat, ex. 1-2min, apoi pauza 30sec etc. Acolo mi-am lasat sufletul la burpees, florati, abdomene, haltere (instructorul a zis 5kg, eu, adormita la 6am, am pus 5kg pe fiecare parte, 10kg in total si mi-am platit din greu greseala) Dar a fost absolut super!

Sambata il bagam pe Adam in piscina pt prima data!!! I-am luat flotor pt spate, scutecele de apa si slipul sunt pregatite, mai ramane sa execut eu o epilare si sa vedem cum ne organizam cu gym-ul meu...

Ma duc sa hranesc multimea ;) tocmai ce am ajuns din parc...

Va imbratisez pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si o zi buna! Azi nu am timp de nimic, sunt in sedinte de cu noaptea in cap, am fost si la dentist sa definitivam planul pentru aparat ortodontic pentru Alex (am cazut si pe scari acolo de ma dor si mana si posteriorul).

Asa ca doar ma opresc sa o felicit pe Adimercedes, iar si iar pentru vointa ei de a slabi si activitatea sportiva (noroc ca sotul iti tine isonul in preocupari). Dar sa stii ca deja nu ma mai motivez cand citesc, ma sperii si ma deprim. Aseara am bagat si eu cu chiu cu vai jumatate de ora de abdomene si jumatate de ora de banda si am fost super ramolita.

Ceamica, multam de info, o sa ma duc acolo sa vad cu actele. Cat despre shopping, nu prea am avut timp, bani si nici dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Off Yaia imi pare tare rau sa aud ca iar e bolnavioara si ma strange in spate ca stiu ca o sa jung din nou pe meleaguri straine si o sa ma rog si eu de medici sa facem o analiza sau o investigatie mai amanuntita.
Din butoi mi-e greu sa ies ca parca numai boacane mi se intampla in ultima vreme azi de exemplu mi s-a stricat hidroforul si canci apa.M-am bagat eu pe acolo sa vad ce si cum dar zau daca inteleg ceva si m-a apucat o jale si un plans .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Adimercedes ma inclin in fata ta si imi dai pofta de sala asa ca abia astept sa nasc si sa scap la biciclit
Mi-e groaza de cum va reactiona Vladut cand o sa ne mutam sper sa-l ajute faptul ca va fi cu tati in fiecare zi.Deja am inceput sa-l pregatesc si sa-i povestesc cum va fi acolo.
Va pup si ma retrag in butoiasul meu ca am muulta treaba

Mergi la inceput