Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (427)
Raspunsuri - Pagina 11
alinus_25 spune:
Adi, condoleante. Cred ca bunica a fost/este un reper de tarie pt tine! Cu totii suferim dupa bunicii dragi.
Mirella, felicitari pt samburelul din burtica! Sunteti o familie binecuvantata daca v-ati propus sa mergeti mai departe in 5!
Rox, La multi ani tatalui. Sa-l tina DD alaturi de voi pana la 100 de ani, fara alte operatii si emotii.
Moldoveanca, te pup cu drag!
Sa iti mearga bine toate!
Eu ma retrag la bagajele mele, plecam la ai mei, la Roman,sarbatorim PASTELE, partea a2a.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Va dorim
Paste Luminat!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Of, Sabina, condoleante si tie!
Adi, Sabina, nu uitati, acum voi si copii vostri aveti un inger in plus.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirella76 la inceputul lui august voi mai naste o dulcica de fetita |
Felicitari! Sa fie un Bebe bun si sanatos!
pentru curaj!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica te taxez ca m-am cautat la pozitia 60. sunt la 50 Doamna draga nu impartim nimic , iti iei mataluta potul intreg daca ghicesti! Pentru mine , doar intalnire cu tine data viitoare cand treci pe la noi si poti ! nu raspund la concursuri, habar nu am de ce ! poate in primul rand ca nu stiu asa ca zi-mi ce sa trec si cum s-o fac si potul e al tau |
Prea tarziu! Nu ne-am miscat repede si tu nu mai poti raspunde!
acum o rog pe Erina daca vede. Ea e momentan la pozitia 123!
Erina, te bagi?
Ema, sanatate bolnaviorului!
===============================================
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Prea tarziu! Nu ne-am miscat repede si tu nu mai poti raspunde! acum o rog pe Erina daca vede. Ea e momentan la pozitia 123! Erina, te bagi? Ema, sanatate bolnaviorului! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Ma bag de ce nu! Da PM si te rog explica-mi cum sa raspuns. Eram logata dimineata intr-o serie de mesaje cu Andira. Imi place geanta asta: http://www.etsy.com/listing/68902918/handmade-beige-knit-bag-celebrity-style?ref=sr_gallery_4&ga_search_query=+knitted+bags&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade
Trebuie sa imi fac timp sa mi-o fac chiar eu.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Yaia, cum m-am uiatat si nu am fost selectata azi ci ieri.
Cred ca a expirat timpul. Tin pumnii sa te selecteze direct!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Sabina, condoleanta, Dzeu sa il odihneasca in pace!
Alinus, multumesc de urari. Iar aparatul va fi cel mai chic, dar si scump tare.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia multumim mult a avut succes si s-a bucurat tare Puppi. Imi pare rau sa aud si de bijuteria ta micuta cat mai trage cu otita; multi pupici de la noi. Si multumim ca ai intrebat de noi, suntem bine, dar am fost cam ocupate, o avem pe oma la noi pana luni si nu apuc deloc sa mai ajung la pc. |
Puppi! Uitasem.Multumim!
Bine ca ati fost ocupate cu vizitat si vizitatori si nu cu mersul la urgenta...Doamne pazeste!
Puppi si gasca ei!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Apropo de cea mare ,acum mi-ai facut pofta de briose cu afine,ce ma fac eu? |
Aaaaaa...vii aici?
===============================================