ORADEA (cap.58)
Raspunsuri - Pagina 5
adi2003 spune:
Tocmai am citit ca e ziua Biancai, fetita Gabrielei (Mercedes), asa ca tin sa ii urez "La multi ani!", sa fie sanatoasa si norocul sa-i iasa mereu in cale .
Mercedes spune:
simina-ne-ai facut o surpriza minunata venind la intalnire. Sunt convinsa ca erai extenuata dupa calatoria care se vede si din poze si tu ai venit totusi ... asta tine de dependenta de 99% de dc cum e pe tricoul lui marius nu i asa?
simina-multumim dau de baut , o praji, suc ce doriti voi.
szivarvany spune:
BIANCA
Mercedes, sa-ti traiasca minunile
Moni, te pup si pupam si feciorii cei frumosi
Siminel
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
adi2003 spune:
Va dati seama cum am stat eu fara net 6 zile, in conditii de dependenta DC 99%.
Adevarul e ca nu m-am plictisit, mereu eram in actiune, iar zilele astea vor ramane mereu in amintirea mea.
Acum revin cu fimuletele de la Minimundus, sper sa va placa, cu toate ca aici nu am indemanare si praful de pe lentila mi-a cam facut figuri (trebuie sa-mi cumpar neaparat un kit de curatare a lentilei aparatului foto)
Asadar:
Minimundus - 29.05.2011:
www.youtube.com/watch?v=1vbFJXtDwis" target="_blank">video 1
www.youtube.com/watch?v=S8swyq-yDck" target="_blank">video 2
www.youtube.com/watch?v=4O3s6oHriYw" target="_blank">video 3
www.youtube.com/watch?v=9CYMsp6dj6Y" target="_blank">video 4
www.youtube.com/watch?v=6SmEFYn7xBs" target="_blank">video 5
www.youtube.com/watch?v=qyHaIG7Y8sU" target="_blank">video 6
www.youtube.com/watch?v=65cvrmV4PGs" target="_blank">video 7
moni_or spune:
BIANCA Sa cresti mare si sa ai parte de noroc si fericire!
SIMINA, foarte frumos la Minimundus... Ma intreb cam cat de mare e? Cat timp iti ia sa-l vizitezi pe tot?
DARIA
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or [SIMINA, foarte frumos la Minimundus... Ma intreb cam cat de mare e? Cat timp iti ia sa-l vizitezi pe tot? |
Parcul nu este enorm de mare, este un parc obisnuit, oricum mai mic decat gradina Botanica din Zagreb.
In el sunt expuse 150 de miniaturi, chiar am harta parcului in fata si ghidul parcului. Eu am stat acolo 3 ore, din care o ora cu ghidul, deci se poate parcurge lejer intr-o ora jumatate. Dar daca vrei sa insisti asupra detaliilor, desigur, stai mai mult, pentru ca sunt atatea amanunte in miniatura, incat trebuie sa ai rabdare si atentie sa le remarci. Dar e frumos. Merita de vazut o data-n viata.
Uite harta parcului.
moni_or spune:
Si din Romania, in afara de manastirea de la Curtea de Arges, ce mai este? (scrie prea mic pe harta ca sa descifrez)
adi2003 spune:
Din Romania, e doar Curtea de Arges. Daca vrei am sa-ti scanez luni sau marti, la servici, foaia cu miniaturile.
Gabi_K spune:
La multi ani Bia!!!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert