ORADEA (cap.58)
Raspunsuri - Pagina 4
adi2003 spune:
Iata primele imagini din calatorie, din locul in care mi-am dorit enorm sa ajung:
Minimundus - Klagenfurt, 29.05.2011
szivarvany spune:
Simina, asa ma bucur ca ai ajuns cu bine
Vazut poze
Ma bucur ca v-am revazut ieri.
Marius, imi cer scuze de imbulzeala, ti-am dat pm cu explicatiuni
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Gabi_K spune:
si eu ma bucur ca ne-am intalnit ieri, imi pare rau ca n-au venit Moni, Laura si Cristina, si ceilalti dc-isti oradeni...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Eu inca nu realizez ca sunt acasa, de fapt m-am obisnuit sa circul, sa vizitez, sa vad locuri noi, sa fotografiez, sa comunic, sa admir. Am fost un grup frumos de 32 persoane (30+ soferul +ghidul) asa incat nu pot sa ma obisnuiesc cu monotonia de acasa.
Deocamdata nu-mi gasesc locul.
Am dormit doar 4 ore azi noapte, dar nu ma simt obosita, ci pur si simplu imi vine sa calatoresc mai departe. Imi lipseste plimbarea, iar orasul nostru...nu ma atrage cu nimic.
Austria este deosebit de frumoasa, chiar si Slovenia. Croatia nu m-a impresionat foarte tare, dat fiind ca am fost doar in capitala ei.
Austria este o minunatie de tara. Chiar am zis ca parca Dumnezeu ar fi coborat pe Pamant si ar fi lasat acolo, acea ordine, curatenie si frumusete a peisajului...Acolo totul are un sens. Totul este ingrijit...e minunat.
adi2003 spune:
Imagini din calatorie:
Lake Neusiedl, 27.05.2011, www.youtube.com/watch?v=ySMRUiblMsc" target="_blank">video
Graz, intr-o zi ploioasa - 28.05.2011
Austria - imagini din autocar, 29.05.2011
Minimundus - Klagenfurt, 29.05.2011
Ljubljana - capitala Sloveniei, 30.05.2011
Slovenia, imagini din autocar - 30.05.2011
Zagreb- Croatia - 31.05.2011
Gradina Botanica din Zagreb, 31.05.2011 www.youtube.com/watch?v=KDffqW9Tebo" target="_blank">video si imagini.
Ungaria in imagini, 27.05.2011 si 01.06.2011
szivarvany spune:
Simina,
ce de fotografii minunate, sunt atat de bucuroasa pt tine, ca ai ajuns acolo, ca ai avut o vacanta pe cinste
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
adi2003 spune:
Da, a meritat din plin sa merg in acest circuit. Sunt amintiri care raman in timp.
Si daca mi-am dorit ceva cu ardoare, a fost sa ajung la Minimundus. Drept urmare, in acea dimineata, de emotii, am avut o indigestie..dar care a trecut instantaneu cand am urcat in autocar spre destinatie. Ce face emotia puternica...si bucuria maxima.
AdelaP spune:
Dragii mei, cu o intarziere de cateva zile dar din tot sufletul vreau sa va MULTUMESC tuturor pentru ziua de 1 iunie. Trebuie sa recunosc ca am urmat sfatul lui Marius si am aruncat in cosul de la intrare grijile, problemele, nervii si am incercat sa profit din plin de bucuria celor mici. Nu pot sa nu-l felicit pe Marius in primul rand pentru familia frumoasa pe care o are si apoi pt implicarea, puterea si ambitia de a ne tine uniti pe DC: FELICITARI!
moni_or spune:
Hop am aparut si eu :) Trebuie sa recunosc ca am intrat special pentru pozele tale, Simina, am vazut cateva pe FB dar ma gandeam eu ca o pasionata a fotografiei ca tine nu se poate sa fi facut doar atatea poze si am zis ia sa vad daca nu ai pus aici mai multe. Sunt superbe, ma bucur ca a fost asa reusita calatoria, meritai din plin o pauza asa frumoasa! Cel mai mult mi-au placut pozele din Graz, de la Minimundus si din gradina botanica. Iti doresc la cat mai multe calatorii din astea, minim una pe an, pentru sufletul tau!
Si ca am vazut si intrebarea cu ORL, eu stiu de Bembea (nu Bumbu :) ), care lucreaza la Medetil, vizavi de stadion, mie una mi se pare cam superficial. Si mai e Crisan, lucreaza la spitalul CFR sau la Pelican Nufarul, e doctor foarte bun, eu una cred ca pe mana lui as merge.
Am vazut ca v-ati intalnit, imi pare rau ca v-am ratat, dar pe de alta parte nu stiu cum m-as fi incadrat in peisaj, copiii mei sunt mult mai mici decat ai vostri, trebuie sa fiu cu ochii pe ei ca pe butelie, cam greu sa mai schimbi si doua vorbe asa.
Despre noi, desi multe din voi ne-ati mai vazut pe FB, unde mi-am mutat sediul central (in masura in care am timp de un sediu central pe net), ca sa zic asa,:) in detrimentul forumului, din mai multe motive, crestem, pe 19 mai a facut juniorul meu 1 an, e un copil minunat, mancacios, curios, argint viu, cu o personalitate debordanta,cu o viitoare cariera de alpinist, din ce se vede de pe acum, ca e obsedat de catarat si urcat trepte. E si extrem de obositor, a facut primii pasi singurel dar nu vrea sa continue, numai de o manuta vrea, nici cu hamul nu vrea, probabil s-o fi speriat el cand a cazut, altfel nu-mi explic. Luca e si el baiat mare, e mult mai usor acum cu el, chiar daca a ramas extrem de mamos, din toamna mergem la gradi, la program scurt.
Cam atat, ca v-am impuiat capul si nu stiu cat de mult va interesau toate detaliile astea Sa aveti o vara frumoasa si nu prea caniculara!
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or Hop am aparut si eu :) Trebuie sa recunosc ca am intrat special pentru pozele tale, Simina, am vazut cateva pe FB dar ma gandeam eu ca o pasionata a fotografiei ca tine nu se poate sa fi facut doar atatea poze si am zis ia sa vad daca nu ai pus aici mai multe. Sunt superbe, ma bucur ca a fost asa reusita calatoria, meritai din plin o pauza asa frumoasa! Cel mai mult mi-au placut pozele din Graz, de la Minimundus si din gradina botanica. Iti doresc la cat mai multe calatorii din astea, minim una pe an, pentru sufletul tau! |
Multumesc Moni.
Am venit acasa cu aproximativ 1100 de poze. Avand in vedere ca multe imagini le-am captat din autocar, din timpul mersului, nu toate sunt atat de reusite. Din cele 6 zile de calatorie, 2 au fost de drum lung, asa ca multe locuri le-am vazut de la distanta.
In plus am fost si fotograful celorlati, cand faceam poze cu aparatul meu, cand cu aparatul lor, pentru ca fiecare isi dorea sa fie pozat si sa aibe amintiri de la fata locului. Am pierdut mult timp si prin magazine, pe la locurile unde am servit masa in oras, asa ca timpul a zburat.
Bineinteles, ca din cele 1100 de poze, multe sunt cu personaje, ceea ce reduce considerabil pozele din albumele online.
In plus, ziua de sambata, de la Graz, am prins-o cu ploaie, asa ca putinele imagini din Graz sunt facute de sub umbrela. Din acel motiv ne-am intors mai repede la cazare, in detrimentul orelor de vizita.
Revin cu filmuletele de la Minimundus, doar ca se incarca foarte incet.