ORADEA (cap.58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Azi mi-am luat un hibiscus bicolor de la Kaufland. Am luat un exemplar cu boboci, ca sa ma bucur de flori de acum incolo.
Poze in cateva zile...cand se deschid florile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

semnez condica cu pupici astept trupa de la mare cu poze cu toate alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am ajuns, stem bine, va pupam si abia asteptam sa va revedem

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Azi mi-am luat un hibiscus bicolor de la Kaufland. Am luat un exemplar cu boboci, ca sa ma bucur de flori de acum incolo.
Poze in cateva zile...cand se deschid florile.

De el e vorba. Azi a inflorit!!!

Atata mi-e de drag!

Mergi la inceput

Azi am luat www.agenda.ro/pictures/diverse-22/campanulele_b.jpg" target="_blank">campanule la 1 leu ghiveciul.

Poza e de pe net, caci am acumulatorii la incarcat. Dar sunt frumoase si cele pe care le-am luat eu. De cand erau la 9-10 lei m-am tot uitat la ele, dar acum, la acest pret sunt de gratis.

Mergi la inceput

Ca sa continui monologul, azi va prezint Ruellia brittoniana. De obicei imi face cate o floare zilnic, dar azi, m-a rasfatat cu trei. Asa ca merita pozata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

pe locul I declar hibiscusul si cellalte sunt frumoase, evident, cum ar putea fi altfel din gradina ta ?

care ce faceti ?
noi ne pregatim de party-ul de 7 ani si de prima zi de scoala

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Da, dar si hibicusul e floare de o zi, cine stie cand va mai inflori iar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acum am venit de la job - am mancat si stau un pic.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Eu am tras un pui de somn si am dormit asa de bine cum n-am mai facut-o demult. M-am visat la mami la gradinita.

Azi noapte cu furtuna, m-am tot trezit de cateva ori, ba ca mi-era foarte cald, ba ca sa rabatez geamurile, ba se le inchid de tot, ba sa le deschid dupa furtuna, asa ca am recuperat somnul acum.

Chestia cu gradinita, cred ca mi-a ramas in minte ca o va incepe si Maria. Aseara studiam niste carti de povesti si atlas cu animale impreuna cu ea si la sfarsit realizez ca de fapt acelea au fost cartile mele drept premiu in clasa I-a, a doua, a treia. Erau cu dedicatie si cu data pe ele. Ce vremuri! Clasele 1-4 mi-au placut cel mai mult. Cred ca a fost si una din cele mai frumoase perioade din viata mea.

Mergi la inceput