ORADEA (cap.58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Azi nepotica mea a inceput gradinita. S-o vedeti pe maica-mea ce emotii avea pentru ea! Sunt curioasa si eu de primele ei reactii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

succes Mariei

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Succes si la multi ani!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumim. Maine am s-o iau eu de la gradinita. Azi a fost totul nou pentru ea. Sper sa se acomodeze repede.
Aseara i-a spus la bunica-sa cealalta ca "sa-i tina pumnii, sa nu se intimideze".

Eu i-am spus "Abia astept sa mergi la gradi". Ea mi-a raspuns: "Si eu astept sa mergi tu la servici". Are replica la orice.

Mergi la inceput

In cei 32 ani ai mei probabil mi s-au rupt "n" plase de cumparaturi, dar niciodata ca azi. Merg la magazin si imi fac socoteli ca nu voi duce greutati azi, asa ca iau doar o plasa, mai mult pentru volum. Maica-mea imi zice sa ii iau nu stiu ce papuci de la magazin, eu imi iau niste rontaieli si niste chifle + bombonele si 2 sticle de apa minerala de 1 litru. In total nu stiu daca totul aducea spre 3kg.
Pe la jumatatea drumului spre casa, plasa cea mare incepe si cedeaza. Ca intotdeauna de la maner. Noah...si ce daca, imi zic eu, o sucesc ca pe sac si o duc asa pana acasa...mare spanac, ca doar mi s-a intamplat de atatea ori sa se rupa plasa de cumparaturi.
Nu-mi fac nici un fel de griji. Intru in scara blocului cu plasa tinuta ca pe sac, ca manere nu mai avea si dau sa chem liftul. Pauza. Nu functioneaza. Ma uit la plasa...si urc.
Am reusit sa urc jumatate de etaj si aud un poc. Pe moment am ramas muta si apoi m-a bufnit un ras de nu ma mai puteam opri...Plasa a cedat cu totul. Adica s-a rupt de tot si jos. Nu mai avea fund. Era plasa fara fund/pardon sacul fara fund. Totul se imprastiase pe un metru patrat:chiflele, bombonelele, papucii, iar apa mai avea un pic si se rostogolea si ea pe scari. Toate bune si frumoase, dar cum urc inca 5 etaje cu ele - ca n-am atatea maini? Asa ca fac o "barcuta" din ce-a mai ramas din plasa-sac, iau apele sub brat si urc prapadindu-ma de ras. Distractie, nu?

Mergi la inceput

Rog un moderator sa inchida acest capitol, pentru ca avem continuarea aici.

Mergi la inceput

Marius, inchizi tu topicul, te rog?

Mergi la inceput