ORADEA (cap.58)
Raspunsuri - Pagina 18
arleena spune:
ma bag si eu in seama p-aici....adi2003 eventual fa-ti in dublu exemplar dvd-urile si de la firme diferite sa fie....ca se poate intampla cea ce spune marius.
eu am intrat sa va intreb daca nu cumva stiti vreun medic de familie bun...de cand suntem la oradea am tot intrebat pe unii altii dar nu gasesc medic bun. doctorul la care suntem inscrisi mi-a dat furazolidon pentru durere articulara la umar....puteti crede asa ceva???
Pe langa asta ma gandeam sa va intreb daca nu stiti si ceva endocrinolog bun?!!?
va doresc o duminica minunata!
adi2003 spune:
Da, buna ideea cu DVD in dublu exemplar - cel putin ca solutie temporara, pana imi iau un HDD extern.
Macar pozele din vacanta sa fie salvate de 2 ori, ca cele cu flori - ca sunt sau nu...in timp, tot aia e.
_
Despre medici nu te pot sfatui. Nici eu nu-s incantata de doctorita noastra de familie, dar noroc ca dau pe-acolo fff rar. Nici sa nu fie nevoie!
Mercedes spune:
Oradeni ce faceti pe caldurile astea, ca noi nu mai putem.. . As prefera acum o ploaieee...
arleena-ti am trimis pm.De endocrinolog bun in oradea n-am auzit.
adi2003 spune:
Eu am zis demult ca vreau sa ma racoresc. La bloc e cald si iar cald si nu se mai termina caldurile astea...
De inghetata m-am saturat ca am mancat toata vara, un pepene verde de la frigider...merge.
Si am o plictiseala in mine...
marius spune:
Dau drumul la aer conditionat. Si lucrez la un program de gestiune de carduri pe care m-am ambitionat sa il fac e drept in Visual Fox Pro dar e Ok. In rest am mai si dormit ca am atata oboseala in mine de la job de nu stiu unde e patul uneori
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Esti fericit ca ai AC.
Chiar vorbeam zilele astea cu ai mei, ca daca ar fi sa ne luam unul nici nu stim unde ar fi mai bine de montat. Cred ca nu ne-ar ajunge unul.
Oricum trece vara si mai suportam cumva. La mine in camera e cel mai cald, ca am perusii si se face efect de sera de la florile din balcon, care e si el inchis cu termopan.
In plus nu pot lasa curent din cauza pasarilor si nici ventilator sa-mi pun tot din cauza asta. Roleta la balcon nu-mi pun ca atunci florile n-ar avea lumina si uite asa, ma sacrific pe mine.
Cu perusii nu mai e asa un hobby, ca acu 10 ani, dar daca ii am, trebuie sa ii mai ingrijesc cat traiesc. Cu siguranta altii nu mai imi iau. Fac multa mizerie si zgomot.
Mercedes spune:
Fiind pe soare de dimi pana la pranz si in dotare cu AC si un ventilator tot cald insuportabil e... .
simina- sa-ti iei AC cand poti dar cu puterea minim de 12000 ca altfel nu merita. Noi il avem in holul care face legatura dintre camere si e putin, probabil ne-ar mai trebui unul dar... nu acum.
adi2003 spune:
Azi am fost la Cetate, de fapt in parcul din santul cetatii, prima data dupa ce s-a renovat.
Am pus cateva imagini aici
Ieri am fost intr-o plimbare pana in Piata Agro, de pe centura, pe jos din D.Cantemir - zona Depou. (tur-retur Str. Nojoridului, Str.Apateului)
Maine nu stiu unde merg, dar mi-am promis sa ma plimb mai mult.
Acum ma intorc la engleza mea, ca azi n-am invatat nimic.
marius spune:
Ce sa- renovat? Turnuletul ala de 15 m patrati? Ala l-au facut doar cat sa puna o placa si sa filmeze la TV asta deja de un an de atunci nu au mai facut nimic. Banii insa s-au cam dus din cate am auzit.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Nu vorbesc de cetate, ci de parc: bancutele, aleile, pomii ingrijiti, hartile de orientare si explicatii ale zonelor din santul cetatii, micul bazin si balta. De cand s-au facut toate astea eu n-am mai fost pe-acolo. Mi s-a parut totul nou. Gazonul este tuns frumos si prevazut cu sisteme de irigatii din loc in loc.
Am vazut doi miri care-si faceau fotografii acolo.
Cetatea n-am vizitat-o.
Ca remarca, intr-o zi caniculara e totusi cald acolo. Sunt putine zone cu umbra, in care sa te asezi.
M-am amuzat ca am tot cautat cosuri de gunoi. Zic, nu se poate, sunt becuri de iluminat din 25 in 25 de m si nu gasesc un cos de gunoi.
La iesirea din parc mi-am dat seama ca erau - in acelasi stil cu bancutele (adica zidite).
un exemplu de cos de gunoi
Inca o remarca: In parc este interzis mersul pe bicicleta. Sunt din loc in loc oameni de paza care atrag atentia acestui fapt si supravegheaza zona.