Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

abramburica asa am inceput eu la Robert - cu fructe, la 6 luni-un sfert mar, o jumatate mar, 3 sferturi mar, 1 mar!! Copt, ca am zis eu sa nu fie acid, apoi para, ca deh..il constipasem. Fructele nu-i plac nici in ziua de azi, legumele i-au placut mereu, cu carne, piureuri, la care adaugam ulei de masline si o lingurita iaurt-astea au fost singurele lucruri pe care le-a mancat mai bine.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

da, e acelasi topic

si schemele astea de diversificare difera nu numai de la o tara la alta, ci si de la o provincie la alta. aici in quebec am vazut ca se incepe cu fructe, iar in toronto recomanda legume si sucuri pt inceput....
numai asa, sa confuzeze mamele incepatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Daca Lori are o intrebare pentru mamicile de fetite (la care iti dai seama ca nu stiu sa raspund), lansez si eu intrebare pentru mamicile de barbatei: in ce stadiu sunteti cu decalotarea? Ati inceput? Ati terminat?
Ca noi "insistam" asupra "subiectului", dar parca fara succes. Poate sunt eu prea indulgenta, habar n-am. Mi-a zis o alta mamica cu bb de 3 luni ca ea a terminat deja... si m-a cam pus pe ganduri.
Deci? Trebuie sa grabesc si eu pasul?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Din seria "nu mai lua viata asa in serios, ca oricum nu scapi viu din ea", cateva legi menite sa descreteasca frunti de mamici obosite:

- Daca dupa multi ani te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit de mult timp...nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta nevoie de exact acel obiect. (Legea sa-mi bag picioarele)

-Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute (Legea chelul nu se agita)

-Probabilitatea de a te pata in tp mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra hainele curate (Legea nu mai plescai)

-Mereu sunt doua filme bune la tv, pe doua programe diferite, la aceeasi ora (Legea isi bat joc de noi)

-Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma (Legea asta nu e viata)

-Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul, cand toti din jurul tau sunt disperati... e pt ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei (Legea inca n-a picat moneda)

-Cand ti se pare ca totul merge f bine...e pt ca ai trecut cu vederea ceva important (Legea imi trag palme)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Anka, eu una iti foarte multumesc ca ne spui prin ce treci. O sa ajungem toate sa ne "parasim" copii si sa ne intoarcem la job. Tu atunci vei fi senina si ne vei bate pe umar si ne vei spune ca trece. Pentru mine Irinukaa a fost prima mama, iar tu esti prima "joaba", iar sfaturile si experientele voastre sunt nepretuite.

Eu nu stiu cum as fi reactionat daca imi lasam acum copilul la cresa. Dar cum nu sunt nevoita sa o fac , imi permit sa fiu putin "gigi duru". Gandeste-te ca proiectam mult din gandurile noastre asupra copilului. Este o schimbare de mediu si asta, in mod evident, ii displace, dar suferinta lor nu cred ca este asa de profunda cum credem noi ca este. Mai gandeste-te ca olandezii sunt oameni practici, inteligenti si echilibrati (bun, si putin nebuni, dar in sensul haios al cuvantului) si cam toti probabil ca au crescut asa. Bubu va fi un pic olandez si asta nu cred ca este cel mai rau lucru.

Shubu, lasa nervii mama, ca nu-s buni! Lori in niciun caz nu a vrut sa te supere, ci sa-ti faca mai multe complimente deodata. Hai nu ne lasa fara haiosenia ta!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Cum va lasa oama singure ,cum va bateti..e voie asa ceva?

Vasilasanita;Sa stii ca si noi am stat la soare intr-o zi si mi-a urlat 5 ore dupa..Am sunat pediatra si mi-a zis ca soarele in exces le provoaca o persiune cerebrala..de acolo urlatul..nush

Wudy ;felicitari pentru buba crestinata si vorbareata

Ziki;hai mai!tocmai tu sa fi rau dispusa..tu nu ai voie -entelegi?

Irinuka Sonia se ridica si daca o tin in brate..nu-i mai place pozitia culcata.Si vrea si in picioare

Anka;va doresc tot binele din lume..orice decizie ai lua...va e greu la amandoi

Shubu;calmeaza-te.Nu e motiv sa pleci ...avem destule pe cap ,toate..suntem mai sensibile,mai obosite..Eu una mi-s nebuna...da de aia am mare nevoie de voi

unde-i Sherbi si Gabivalceanu?sunteti bine fetelor?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Io azi noapte cand o alaptam pe domnisoara m-am gandit asa, deodata la cineva: MAIMUTZICAAAAA, UNDE ESTI????

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Irina..eu pe Edi l-am decalotat de tot fara sa imi dau seama.
in fiecare seara dupa baie trageam cate putin acolo,dadeam cu apa termala si stergeam cu tamponel. intr-o seara am tras putin mai tare probabil..si s-a dus de tot in jos. adica se vede capul bine..e pe langa asa pielita.
asta inseamna ca e de tot ?
a curs un firicel mic-mic de sange..el nu a zis nimic
io kk pe mine cand am vazut ce am facut

Lori..am fetita dar Cami nu a avut asa,in schimb am citit la fetele de la ursuleti si erau vreo 2-3 cu prob asta..la dr le-a spus ca sunt chestii hormonale si trec de la sine,nu reprezinta nici un fel de problema.

am facut pui la cuptor dupa reteta lui edith..pui crocant
am modificat putin,am facut pulpele dezosate inainte in punga de la knorr sa fie moi,apoi le-am dat prin faina,apoi prin ou amestecat cu mult cascaval si cu patrunjel.
sunt o nebunie

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

La multe lunite fifi Carla!sa cresti mare si mumoasa!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mama de fetita prezenta : criza genitala incepe la cateva zile de la nastere si poate dura zile sau luni asa ca mami de fetita stai linistita !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput