Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 15
PaulaFrida spune:
Miha multumesc pt sustinere

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
atunci o sa te mai linistesti si tu un pic
stiu cand de greu iti e cu drumul, saracuta de tine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
cixinica spune:
miha am luat pupicii de molipsire, multumesc
ma bucur mult ca ne mai spui noutati despre tine 

gabyv spune:
offf, fetele, cata suparare la voi...

Stiu ca e greu cu banii, iar daca mai esti printre starini e si mai greu! Am simtit eu ca ceva nu e in regula si m-am oprit de la curatenie si bine am facut!
Hai, ca o sa treaca toate!
Am auzit www.youtube.com/watch?v=5FM5Akcjraw" target="_blank">melodia asta acum ceva timp si ori de cate ori sunt deprimata o ascult si imi dau seama ca nimic nu e sfarsit!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Mihaelafalt spune:
Mai fetelor la mine treaba e clara, a aparut spotingul, durerile de burta si spate din ce in ce mai dese pana diseara declar ziua 1 sigur.
Stiti oare sunt normala? Acum ma bucur ca macar nu e dereglare si ca o sa treaca si incepe o noua luna in care am sanse mai mari de
, ca mi-a venit la timp luna aceasta si nu am avut nevoie de hormoni si nu am mai facut chisturi.Pe de alta parte imi vine sa plang dar ma duc sa ma iau cu treaba ca nu am ce face.

mihacor spune:
merci de melodie gabi...am ascultat-o...
sunt sigura ca toate, oricat de greu ne-ar fi, ne vom ridica si ne vom rezolva problemele ,pentru ca asa suntem noi femeile...puternice...si de aceea ne-a dat DD darul de a avea copii...pentru ca stie ca putem trece prin toate...

Vreau si eu un
...
gabyv spune:
Mihacor, asa este o sa ne ridicam si o sa trecem peste tot, important sa avem sotisorii nostri aproape, care ne sustin.

Ma duc sa mai trebaluiesc, dar mai revin eu 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mihacor spune:
si eu am apucat sa fac cate ceva...noroc cu tehnologia asta noua,masina de spalat merge singura...aspiratorul aproape singur
...pacat ca nu se sterge si praful singur...de mancare nu pot sa fac ca sotul inca nu mi-a instalat complet bucataria...deci mancam din nou in oras
sau poate la matusa-mea...
sincer parca acum chiar ca nu mai am chef de treaba
...asa o zic de parca am lucrat de m-am rupt ![]()
Vreau si eu un
...
mihacor spune:
miha imi pare rau,dar trebuie sa te gandesti ca luna viitoare e un nou inceput si sa nu te mai stresezi...ca sunt sigura ca bebe o sa vina cand nici nu te astepti...
Vreau si eu un
...