Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 14
neliaCris spune:
Da Lore.Am inteles ce ai zis
.Stiti ce ma enerveaza cel mai si cel mai mult?Ca toti cei din jurul meu m-au dezamagit cu ceva,iar acum cand vad aici familiiintregi de la nepoti la bunici,tusici si verisori stansi la olalta imi dau seama ca asa mi-as dori si eu...si imi dau seama ca nu imi doresc familia pe care o am eu acum,probabil aceleasi persoane dar cu alte mentalitati,si oricum oamenii din jurul meu chiar daca s-ar schimba,eu nu pot uita viata care am traito atatia ani,si ura pe care fara sa vreau am stranso in suflet.Cine sunt eu sa pot uita?poate sa ma prefac,dar in fond.....
In fine,nu vreau sa va mai intristez,mi-as lua un test de sarcina doar ca nu am bani,ca doar traiesc in italia,unde salariul sa ia dupa 3 luni si ala in rate,daca vedeti ca nu mai apar pe aici,sa stiti ca mi-au taiat astia netu![]()
Si sotul e disperat,are de luat fr multi bani,si-ar dori si el un al doilea bebe,o siguranta in mai bine,dar chiar daca esti in alta tara straina,daca e sa dai de necaz tot dai,indiferent de mentalitati.
Zicea odata mama un lucru intelept"daca ai bani ai si mama si tata".Mereu ma enervat propozitia asta....Acum incet incet inclin sa cred ca ,cam asa,e...
Mama e la Cluj pentru o consultatie la san(ea find suspecta de cancer cu sute de medicamentatii,o operatie,acum se simte slabita psihic si obosita de atat gandit...oare mor,oare nu mor..
Mai e problema cu banii si salariul...
Si trei mai ma pot bucura eu acuma daca aflu ca sunt insarcinata?Ma rog la DD sa ma ajute,dar nu stiu sigur daca ma poate ajuta in toate problemele..
of...
Gata dupa ce cititi dati delete...
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
mihacor spune:
draga neliacris imi pare rau ...sper sa treaca toate si mama ta sa fie ok...si eu care ma gandeam ca numai eu am probleme din astea,financiare..eu chiar ii multumesc la dumnezeu ca nu sunt asa de grave....stiu cum e sa fii printre straini ,fara mama,fara tata si fara bani in buzunar si sa te gandesti daca ai de unde sa platesti chiria luna viitoare...noi am fost vreo 2 luni in situatia asta si nu mai vreau sa fiu...si noi nu avem copii...
de multe ori si pe mine ma trece gandul sa mergem inapoi acasa...dar ma gandesc ca nici acasa nu e usor.ma uit la stiri la protv si imi trece dorul de romania...
Vreau si eu un
...
Matzaila_81 spune:
Franta?????
Pai am fost si acolo. Acum nu prea pot sa zic ca m-a impresionat curatenia de acolo.![]()
referitor la ce se vorbea mai sus, e vorba de psihic dar de cand am hotarat sa facem bebe parca nu a mai fost atat de placut. Adica stiam ca o facem chiar daca ma doare capul sau daca de fapt nu prea aveam chef 100%.
Dar daca incepem si bagam vinucul clar revenim la vechile sentimente
mihacor spune:
fetele am si eu o problema...beau apa multa,vreo 4 litri pe zi...precizez ca sunt mai plinuta si lucrez in bucatarie unde e o caldura de 35 de grade sigur...
Vreau si eu un
...
mihahegarty spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PaulaFrida
Miha aici cam rar gasesti un dr competent,sunt multi care nici nu ar avea voie sa citeasca eco pt ca nu se pricep,dar cine sa-i controleze ![]() Am stat putin in cabinet,pitica era tare agitata,se misca intr-una,abia a putut sa vada sexuliciul,bine ca la aia s-a uitat,aia era important,daca e fata sau baia,nu daca are organe vitale ![]() Sa stii ca sunt copii cu afectiunea asta care traiesc si pana la 39 de sapt,asta daca mamica are mai multa apa,sunt care traiesc si dupa nastere,dar max 2 zile Bebelushii dupa 6 luni incep sa bea apa si dupa fac pishu,dar a noastra daca nu avea rinichi,nu a mai avut cum sa produca urina,a ramas cu f.putin lichid amniotic si asta a dus la plamani nedezvoltati si nu a mai rezistat ![]() ![]() ![]() De data asta sper sa mearga totul bine si sa venim cu bebelushul sanatos acasa ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
Paula

Sunt alaturi de tine sa se petreaca marea minune si sa fie bebe sanatos si la termen!!

MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, luna viitoare daca raman o sa imi trezesc amintiri foarte neplacute ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() se implinesc exact doi ani de la prima sarcina pe 5 mai ultimul cm si pe 20 iunie am pierdut sarcina ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lorena, te rog sa gandesti pozitiv. Pune binele primul!! Vei fi graviduta indiferent de luna si de ceea ce s a petrecut inainte.
Sunt alaturi de tine.

MHegarty
TestPozitiv
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui cixinica Buna dimineata! mihahegarty pe burtica frumoasa sa se ia si la mine, am vazut pozele, sunt minunate ai o burtica frumoasa si iti sta asa de bine.... mai ai putin si o sa iti tii in brate printesaiti doresc o nastere usoara si sa fiti sanatoase iar micuta sa fie cuminte, mancacioasa si necolicoasa ![]() ![]() ![]() lorena nu fii trista, pana nu vezi rosu mai ai o speranta,( tu parca spuneai ca la una din sarcini ai vazut testul pozitiv la 9 zile de intarziere? sau nu erai tu? )mihaela tin pumnii sa vezi II multi ![]() ![]() si o zi insorita sa aveti! |
Hahaha Cixinica!! Necolicoasa!! Am auzit ca toti sunt!! Of of of!! Ce sa ne facem??? Multumesc pentru vorbele frumoase, sa se prinda si la tine imediat un bebe frumoas!!!

MHegarty
TestPozitiv
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
lorena_86 spune:
miha 

ce ma bucur cand te vad alaturi de noi
chiar imi dai putere
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 miha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce ma bucur cand te vad alaturi de noi chiar imi dai putere ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Normal Lorena!!!
Eu daca as sta acasa si as fi relaxata as intra zilnic, dar stii foarte clar ca vin obosita de la drumul ala lung de la servici si nu mai am chef de absolut nimic!!!
Ce ti ai gasit de lucru?

MHegarty
TestPozitiv
28+ cu
Imogen Tara 
13saptamani si 2 zile
lorena_86 spune:
miha, sunt consilier biolog
miha, dar cand iti iei prenatal?
ca nu mai ai mult
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

noastra