Aspirante optimiste >20 ani (679)
Raspunsuri - Pagina 13
bellasamoyed spune:
fetelor va zic eu din exp proprie ca atunci cand am vrut sa se prinda numai dragoste nu a mai fost. erau atat de mecanice partidele
da na ca a meritat
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+11
samburelul meu
sophia_m spune:
este, este si dragoste
este de toate cum ar zice unii clasici de pe youtube:-))
eu-s sugubeata si pusa pe glume mereu, avem unele chestii ale noastre pe care multi nu le inteleg, dar exact asta e farmecul relatiilor consolidate
va pup
, ca sportul e stapanul meu si ma cheama la datorie pentru patrie
Fiecare zi pe pamant e o zi buna.
http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png
in curand,voi fi din nou
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Eh, Miru, ne-am culcat tarziu aseara Fetele, eu si Miru ne-am vazut ieri, impreuna cu jumatatile . Va pun poze pe picasa imediat, ca se ne vedeti ce draguti suntem noi 4. Cine mai vine data viitoare? ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Vazut pozele,super frumosi
As veni si eu,imi place sa calatoresc dar cred ca chiflara cum sunt nu ajung nici pana la intersectie(ca tot veni randul sa ma plang si eu:sunt lefter popescu dar asa leftera incat s-ar putea nici copilu sa nu il mai pot duce la gradi....viata de rahat...si ce de vise aveam...)
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
lorena_86 spune:
offfff nelia, asa te inteleg
e aiurea rau situatia
in zilele noarte e din ce in ce mai greu sa traiesti decent
dicent=adica sa stii ca ai bani de paine pe ziua urmatoare
ce tara de rahat
stiu ca nici la voi nu e roz dar tot roamni sunteti si asta ne condamna pe toti

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mihacor spune:
eu fetelor ma simt singura...nu stiu daca sa ma bucur sau nu...sotul e la lucru si pentru prima data sunt singura la noi acasa...nu pot sa cred...am atatea de facut,dar nu imi vine sa fac nimic...
am o groaza de haine de spalat si tre sa aspir...
si eu as vrea sa ma intalnesc cu fete din germania...care sunt aproape de sttugart si au si timp...
nu prea am prietene pe aici...singura mea prietena romanca e acasa si mai am una la munchen,dar nu ajung prea des pe acolo...ca eu din pacate lucrez si in weekend...
Vreau si eu un
....
lorena_86 spune:
nelia, am scris gresit, sper ca ai inteles tu ce voiam sa zic
ca tot romani sunteti si cred ca se simte si acolo
stiu ca se fac diferente mari cand aud stranii de noi
au avut altii grija sa ne faca poporul de ras si acum sufera o tara intraga
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Adevarul e ca e mai greu aici. Nu neaparat din cauza banilor cat din cauza mentalitatii.
Oamenii nu mai sunt oameni, lipseste decenta si bunul simt. Noua generatie, nu stiu ce sa mai spun. Ma uit cand merg pe strada la tinerii din jurul meu si sunt ingrozita. Sa va mai zic ce-mi aud urechile?????
Eu am locuit in Germania, mi-e dor de curatenia de acolo si de corectitudinea oamenilor.
Nu s-a parut mie sau fetele s-au intalnit zilele astea? cand mai organizati ceva includeti-ma si pe mine. Abia astept sa va cunosc, sa vorbim, sa ne sustinem una pe cealalta. Nimeni altcineva nu intelege dorinta de a fi mama asa ca noi.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Adevarul e ca e mai greu aici. Nu neaparat din cauza banilor cat din cauza mentalitatii. Oamenii nu mai sunt oameni, lipseste decenta si bunul simt. Noua generatie, nu stiu ce sa mai spun. Ma uit cand merg pe strada la tinerii din jurul meu si sunt ingrozita. Sa va mai zic ce-mi aud urechile????? Eu am locuit in Germania, mi-e dor de curatenia de acolo si de corectitudinea oamenilor. Nu s-a parut mie sau fetele s-au intalnit zilele astea? cand mai organizati ceva includeti-ma si pe mine. Abia astept sa va cunosc, sa vorbim, sa ne sustinem una pe cealalta. Nimeni altcineva nu intelege dorinta de a fi mama asa ca noi. |
pai am impresia ca ele s-au intalnit in franta

. Va pun poze pe picasa imediat, ca se ne vedeti ce draguti suntem noi 4.