Aspirante optimiste >20 ani (679)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

miha imi pare rau,dar trebuie sa te gandesti ca luna viitoare e un nou inceput si sa nu te mai stresezi...ca sunt sigura ca bebe o sa vina cand nici nu te astepti...

Vreau si eu un ...

Da mihacor cu gandul asta plec in fiecare luna la drum nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miha imi pare rau de spotting..dar cum bine zici si tu, e un semn bun ca o poti lua de la inceput...decat sa ai ciclu din acela lung, de 40-50 de zile....cum au unele fete...macar acu ti-i reglat

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha, asa rau imi pare
noi suntem alaturi de tine
e bine sa si plangi, eu asa ma mai descarc ca se aduna prea multa tensiune si nu e bine
sambata plageam la sot in brate de numa`....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

na ca nu mi-a raspuns nimeni cum e cu apa...e prea mult 4 litri pe zi de apa?avand in vedere ca sunt mai plinuta si lucrez si in bucatarie la 35 de grade....

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

mihacor, nu cred ca e multa sau ce rau ti-ar putea face
atata timp cat organismul tau nu are tendinta sa retina apa, e ok
dar trebuie sa si mergi la toaleta destul de des

eu am momente cand beau 2 l pe zi si in alte zile cred ca daca beau 500 e bine
acum depinde

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

eu vineri am plans de numa si nici pe sotul nu l-am suportat langa mine...au plecat ai mei de dimineata si am mers la lucru...cand am venit acasa ,am gasit casa goala si un gol in suflet de numa...m-au luat draci ca nu am si eu un bebe macar sa nu mai fiu singura...seara am vb cu ai mei la telefon,cand au ajuns acasa,si tata m-ai tinut teorie si m-a incurajat...si mi-a trecut... la toate fetele de incurajare...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor bine v-am regasit am lipsit cateva zile am muncit pe rupte am citit tot din urma si ma pun acusi sa mananc.
imi pare rau pt testul negativ Lorena si Miha dar poate mai e o speranta.
va urez o saptamana frumoasa la mine o sa fie cam urata sotul e plecat la Roma toata saptamana asa ca..i.m alone!!aa si astept si uratii zilele astea
in alte ordine de idei diseara merg la gine..alt stres..
va pup pe toate mult curaj sa mergeti inainte indiferent de necazuri pupe multe multe

Mergi la inceput

pai lore nu prea cred ca o retin...merg destul de des la toaleta si transpir mult......noroc ca nu imi miroase transpiratia
m-au speriat fetele de la lucru...ca nu e bine...dar nici eu nu cred ca e ceva rau si mai ales ca eu mananc sarat...dar nemtoaicele astea sunt tare panicoase...cum e ceva,direct la doctor...eu sunt mai diferita...nu prea merg la doctor,nu am fost internata vreodata si concediu medical nu am avut de vreo 5 ani...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

na ca nu mi-a raspuns nimeni cum e cu apa...e prea mult 4 litri pe zi de apa?avand in vedere ca sunt mai plinuta si lucrez si in bucatarie la 35 de grade....

Vreau si eu un ...

Ar trebui sa faci niste analize pentru a elimica ca o posibila cauza diabetul,la diabet ai o sete mare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:

Vreau si eu un ...

Ar trebui sa faci niste analize pentru a elimica ca o posibila cauza diabetul,la diabet ai o sete mare

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
merci anca..sa sti ca am facut...stiu ca diabetul se mosteneste si tata are diabet...eu nu am...dar cand e tata pe langa mine imi fac teste cu aparatul lui...

Vreau si eu un ....

Mergi la inceput