Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)
Raspunsuri - Pagina 7
adina_bulina spune:
Neatza! Vreau si eu sa mai vad si sa si postez, eventual, poze pe picasa. Nu reusesc sa vad nimic. S-a modificat ceva, in afara de parola?
Mami de
Maria Dalia (06.02.2010)
tomaca spune:
Buna dimineata,
Nyny - bine ca s-a descarcat Turbo, ca daca te mai invarteai pe langa el, slabeai sigur
Sanatate Marei
Sorina - ai vazut PM?
Alicredo - ma faci sa ma simt ![]()
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adina_bulina Neatza! Vreau si eu sa mai vad si sa si postez, eventual, poze pe picasa. Nu reusesc sa vad nimic. S-a modificat ceva, in afara de parola? Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
S-au schimbat amandoua. Si cont si parola
Povestea unui Dor

tomaca spune:
| citat din mesajul lui nyny Sorina lui David i se vede vaccinul (asta inseamna ca a facut reactie la el, nu ![]() revin... Mamica fericita de Mara si de David |
trebuie sa aiba un semn de 5 mm ca sa fie considerat prins.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
Am trimis lista aceea cu alimente pentru un ficat pretios. Noroc ca m-ati pus sa ma mai uit peste ea, ca eu am mancat cozonac (dar ma rog acum de sarbatori) si clatite. Imi iesisera complet din cap.
Ma mir ca mama mi-a mai facut clatite cand a mai venit pe la noi. De obicei ea nu uita. Dar nici nu mananc des
Povestea unui Dor
miremia spune:
Neatza!
Eu iar am tras chiului ieri, am citit tot, sigur o sa-mi amintesc putin. Multumesc fetelor care mi-au raspuns, sunteti tare dragute si informate!

Sa va mai intreb daca de goji stiti, este cel mai eficient antioxidant
, ii mai dau Marei din cand in cand.
Eu am mai descoperit si mierea de manuka, asta pt noi, adultii.
Dece
, spor la treaba, tare harnicuta ai fot ieri.
Lore da. noi suntem cu 1 dinte.....ii asteptam pe ceilalti 19.![]()
Adina ai PM.
Nyny micuta Mara, sper sa scape de problemuta repede, oricare ar fi ea.
Ruxita sanatate multa!
Bea 

bravo Ivanelul, mai ai putin si scapi! 
Haircut ce poze superbe am vazut! 

Sa stii ca nici a mea nu prea statea la prins codite, acum s-a obisnuit.
Zic cu intarziere ![]()
LMA Ayanna, sa ai parte de sanatate si multa fericire alaturi de minunata ta familie! 

Sorina noroc cu sarbatorile de mai stai si tu si te odihnesti.
Ana ma bucur ca te-ai mai linistit, am admirat Stefanelul, este superb. Titlul albumului e tare dragalas.
Tomaca multumiri speciale pt info.
Sa va uitati si voi in mail pls.
Ma duc sa ma joc cu Marutza ca trage de mine. 
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Am cumparat azi de la gradinitza Marei o carte destinata parintilor si educatorilor...
Se numeste: 450 de jocuri educationale - Repere fundamentale in invatzarea si dezvoltarea timpurie a copilului ( 19-84 luni)
N-am apucat sa citesc prea mult din ea, dar cat am rasfoit-o mi s-a parut chiar interesanta.
Are niste tabele pe varste cu ce ar trebui sa faca copiii la vremea respectiva, si cum sa-l sprijini sa faca lucrurile respective... si e sintetizata frumos pe capitole:
-Dezvoltarea fizica
-Sanatatea si igiena personala
-Dezvoltarea sociala
-Dezvoltarea emotionala
-Capacitati si atitudini in invatare
* - curiozitate si interes
* - initiativa
* - persistenta in activitati
* - creativitate
-Dezvoltarea limbajului, a comunicarii si a premiselor citirii si scrierii
- Dezvoltare cognitiva si cunoasterea lumii
Sunt incantata de ea, mai ales ca sper sa-mi fie de folos si la Mara
Mamica fericita de Mara si de David
tomaca spune:
| citat din mesajul lui nyny Am cumparat azi de la gradinitza Marei o carte destinata parintilor si educatorilor... Se numeste: 450 de jocuri educationale - Repere fundamentale in invatzarea si dezvoltarea timpurie a copilului ( 19-84 luni) N-am apucat sa citesc prea mult din ea, dar cat am rasfoit-o mi s-a parut chiar interesanta. Are niste tabele pe varste cu ce ar trebui sa faca copiii la vremea respectiva, si cum sa-l sprijini sa faca lucrurile respective... si e sintetizata frumos pe capitole: -Dezvoltarea fizica -Sanatatea si igiena personala -Dezvoltarea sociala -Dezvoltarea emotionala -Capacitati si atitudini in invatare * - curiozitate si interes * - initiativa * - persistenta in activitati * - creativitate -Dezvoltarea limbajului, a comunicarii si a premiselor citirii si scrierii - Dezvoltare cognitiva si cunoasterea lumii Sunt incantata de ea, mai ales ca sper sa-mi fie de folos si la Mara Mamica fericita de Mara si de David |
nu ne trimiti si noua la Bucuresti un pachet?
Povestea unui Dor

nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
nu ne trimiti si noua la Bucuresti un pachet? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Vorbesti serios...?
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Loredana71 Cred ca noi suntem printre ultimii dintosi cu 7 dinti din 8 si o masea Lara |
He he, nu sunteti singurii, Dani are 8 dinti si atat. Sta cu degetele in gura de muuulte luni, dar nici o masea nu a iesit inca.